Temmuz Gebeleri !

Valla ben de tutamiyorum belki ucuncu aydan sonrasina denk gelseydi olurdu ama ilk zmnlr zaten mide bulantilari ve halsizlik kotu etkiliyo

Sanırım ben de yarından itibaren tutmayacağım. Bugün tansiyonum çok düşük çıktı, bu durumda bol su içmemiz gerekiyormuş. Sonra tutarım artık. Bütün gün Leyla gibi geziyorum :)

tatlı hamişler maşallah sizlere..
bende hamile kalmak istiyorum 5 senelik evliyiz..
benim için dua edermisiniz sizlerin duası kabul olur....
kendinize ve bebeklerinize çoook iyi bakın....

canım hıc uzulme bende 4 senelık evlıydım yenı tup bebek yaptırdım tuttu ınsallah senınde olurr rabbım gorur senıde ALLAH a emanetsın dualarım senınle

Sanırım ben de yarından itibaren tutmayacağım. Bugün tansiyonum çok düşük çıktı, bu durumda bol su içmemiz gerekiyormuş. Sonra tutarım artık. Bütün gün Leyla gibi geziyorum :)

yaa ben bısı soracagım bu sızın altta cıkan bebegın gunlugunu ben neden yapamıyorum :)

günaydın kızlar nasılsınız güzel hbrlerinizi okuyorum mutlu oluyorum canlarım :) beni sağ kasığımın üst tarafında arada batma çekme gibi bir şeyler oluyor sizdede böle bir şey oluyormu?? benim mide bulantım yok artık sadece yemek yedikten sonra çok hafif oluyor..bende bir gariplik var galba:18::18:..inşallah hepimiz sorunsuz hamilelk geçiririz..pztsi doktor kontrolüm var çoook heyecanlıyım yawrum büyüdümü acaba...ilk hamileliğimde ikinci kontrolümde kötü hbr duymuştum inşallah bu sefer iyi şeyler duyarım dua edin bize arkadaşlarım....

buyumustur annesi buyumustur inşallah...bak 9.haftasındasın artık..benım midem bulanmaya devam edıyor ama az kaldı 3.ayda bıtecek bu dertler.ınsallah:)

aksine ben mide bulantıları yüzünden kilo bile verdim.kıyafetlerim bol bile olmaya basladı

Sevgili hamis arkadaslarim bende ciceee burnunda gebeyimm';-) persembe keseyi gormeye gitsez teyzeleri heyecandan uyuyamiyorum iyice halsiz dustum ama onu dusunmeden kendimi alikoyamiyorum rabbim kursagimda birakmasin yine. Bir dusuk yaptim alti ay once onemsiz biseymis dr ole demisti ama benim suan pipirikli olmama sebep oldu,dr herseyi yasakladi deneze girmek,iliski,ayakta durmak hersey yasak. Psogestan ve aspirine baslatti ama ben bunlari zqaten kullandim reglden sonra deedim sasti kaldi dr bilse nekdr arastirma yaptigimi bitek diplomam olmadigini anlar:-D neysee burada tum gelismeleri birbirimize aktarmak cok iyi olacak,sat 3 temmuz... Tahmini dogum 10 nisan koc gibi bi erkek geliyo galiba herkes ole soliyoo

Merhaba arkadaşlar. Cuma günü doktora gittim. Çok şükür ki bebeğimin kalp atışlarını duydum. Ama şöyle bir sorun çıktı tahlillerimde; TSH hormonum yüksek çıktı.Bunun da bebeğe zarar verme ihtimali var dedi doktor. Endokrine sevketti.Oraya da gittim. Oradaki doktorda hemen ilaca başlamalıyız, erken evrede fark edildiği için zarar vermeden kurtarırız dedi. Dedi ama bir de bana sorun cumadan beri üzüntüden mahvoldum. Lütfen dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar. İnşallah bu mübarek günlerin hayrına bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

bende ikinciye hamileyim ayin 13 de kalp atislari icin dr gitcem allah saglik versin herseyden önce cok güzel bir duygi isteyen herkes bu duyguyu tatsin

üzme kendini benim bi arkadaşımın da tsh ı yüksekti.bi ilaç kullandı sadece.bebeğini sağlıkla doğurdu..darısı hepimize..))

kızlar nasılsınız doktordan geldim biraz önce herşey çok güzel dedi doktor..8+5 olmuşuz :) 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı..1.82mm olmuş bebeğimin boyu..kalbi bir önceki kontrolden biraz daha hızlı atıyor miniğimin..yavrumun hareket ettiğini gördüm bu tam anlamıyla allahın mucizesi..allah isteyen herkese nasip etsin..hepimize hayırlı bir hamilelik versin allah arkadaşlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…