- 17 Temmuz 2012
- 78
- 3
- 28
tatlı hamişler maşallah sizlere..
bende hamile kalmak istiyorum 5 senelik evliyiz..
benim için dua edermisiniz sizlerin duası kabul olur....
kendinize ve bebeklerinize çoook iyi bakın....
Sanırım ben de yarından itibaren tutmayacağım. Bugün tansiyonum çok düşük çıktı, bu durumda bol su içmemiz gerekiyormuş. Sonra tutarım artık. Bütün gün Leyla gibi geziyorum :)
yaa ben bısı soracagım bu sızın altta cıkan bebegın gunlugunu ben neden yapamıyorum :)
yapamadım sanmısım kusura bakmayın
günaydın kızlar nasılsınız güzel hbrlerinizi okuyorum mutlu oluyorum canlarım :) beni sağ kasığımın üst tarafında arada batma çekme gibi bir şeyler oluyor sizdede böle bir şey oluyormu?? benim mide bulantım yok artık sadece yemek yedikten sonra çok hafif oluyor..bende bir gariplik var galba:18::18:..inşallah hepimiz sorunsuz hamilelk geçiririz..pztsi doktor kontrolüm var çoook heyecanlıyım yawrum büyüdümü acaba...ilk hamileliğimde ikinci kontrolümde kötü hbr duymuştum inşallah bu sefer iyi şeyler duyarım dua edin bize arkadaşlarım....
Slm kizlar benmde bulantilarim basladi herseyden tiksiniyorum sudan bile bide ayaklarim sisiyo simdiden ama cok sukur yinede bu belirtiler olmasa hamile oldugumuzun farkinda olmazdik dimi kiyafetleri olmamaya baslayanlar varmi aramizda benim daha kilomda bi degisiklik yok ama yine de pantolonumun dugmesini ilikleyemiyorum :)
iyi gecelerrr herkese....
Merhaba arkadaşlar. Cuma günü doktora gittim. Çok şükür ki bebeğimin kalp atışlarını duydum. Ama şöyle bir sorun çıktı tahlillerimde; TSH hormonum yüksek çıktı.Bunun da bebeğe zarar verme ihtimali var dedi doktor. Endokrine sevketti.Oraya da gittim. Oradaki doktorda hemen ilaca başlamalıyız, erken evrede fark edildiği için zarar vermeden kurtarırız dedi. Dedi ama bir de bana sorun cumadan beri üzüntüden mahvoldum. Lütfen dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar. İnşallah bu mübarek günlerin hayrına bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
üzme kendini benim bi arkadaşımın da tsh ı yüksekti.bi ilaç kullandı sadece.bebeğini sağlıkla doğurdu..darısı hepimize..))
Çok teşekkür ederim, böyle bir örneği duymaya ihtiyacım vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?