Temmuz Gebeleri !

arkadaşım ben guatr hastasıyım ilaç kullanıyorum endişen anlıyorum ama sakin ol ilaç ile ayarlanır ve bebeğini sağ salim alırsın kucağına moralini bozma hiç..sadece sık sık tirod tahlili yaptırırsın sorun çözülür..içini rahat tut cnm..

kızlar nasılsınız doktordan geldim biraz önce herşey çok güzel dedi doktor..8+5 olmuşuz :) 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı..18.9mm olmuş bebeğimin boyu..kalbi bir önceki kontrolden biraz daha hızlı atıyor miniğimin..yavrumun hareket ettiğini gördüm bu tam anlamıyla allahın mucizesi..allah isteyen herkese nasip etsin..hepimize hayırlı bir hamilelik versin allah arkadaşlarım...

kızlar merhaba bikaç gündür giremedimya nasılsınız mide bulantım çok fena mahvetti beni bugün kese kontrolüm vardı geçen hafta bugun 9mm bugün 20mm olmuş kalp atımı yok doktor 24mm olunca görürüz dedi az kalmış ama ben korkuyorum biraz böyle bişi yaşıyan varmı yada bi tanıdığı bana bişiler söyleyin napmalıyım mide bulantım içinde bi önerisi olan varmı????

canım benimde başıma geldi.hatta bana kese boş dedi bebek yok dedi az kalsın beni kürtaj ediyordu ama bekledim 1 hafta sonra bebekde oluşmuştu kalbide atıyordu.ultrasondan kalbinin attığını gördük.sakın canını sıkma çok normal.zamanı var daha bebeğin oluşmasına ve kalbinin atmasına.sen şimdi moralini bozarsan herşey kötüye gider.1 hafta daha bekle öyle gir dr

Teşekkür ederim canım. İlk duyduğumda şok oldum, ne yapacağımı şaşırdım. Bu durumla ilgili bilgimde yoktu hiç.Ama şimdi sizlerden ve çevreden gelen olumlu örneklerle rahatladım. Her sabah ilacımı alıyorum. 3 hafta sonra da tahlili tekrar yaptıracağım. Allahtan hayırlısı.

güzel annelerrrr nasılsınız bebeklerınız nasıl....

iyiyyiz inşallah bebeklerimizde iyyidir bu arada bu topik çok yazılan aktif bir topik değil biraz konularımızı genişletelim ben izmirdeyim mesela dr ahmet akkoca aşılama yoluyla hamile kaldım hadi herkes sehrini nasıl hamile kaldığını yazsın yoksa bana hiç zaman geçmiyor :)

merhaba arkadaşım ben bursa mustafakemalpaşada oturuyorum ben ilk bebeğimi öğrendiğim gb düşürdüm ikincisinide 8+6 günlük kalp durmasıyla kaybettim ve kürtaj oldum ama dktr parça bırakmış ve tekrar kürtaj oldum 5ay korunmadan sonra 4ay korunmadım kistim vardı 5. ayda kayboldu ve sat 24 haziran gebe kaldım kese 20mm dün gördük Allah izin verirse cmrtesi kalp atımını duyabiliriz bursa medical ahmet yılmza gidiyorum ilgi alanı riskli gebelikler işinin ehli bi dktor am aben ne olur nolmaz diye devletede gidiyorum acil bir durum olurda bursa merkeze yetişemezsem diye önlem aldım kendimce

sanırım en uzagınızda benım AĞRIIIIIIIIIIIIDAYIMM....1sene gebelik için uğrastım klomen tedavileri ahim filimleri bılmem kac doktora gıttım... bir seneden sonra bır kımyasal bır de 7.hftada arka arkaya düşük yapınca dedımkı bunun altında yatan bır nden var istatistiksel olarak normal sartlarda bır kadının arka arkaya bır ay ıcınde ıkı bebek dusurmesi cok zor oldugunu ögrendım ve hmen genetik testlerimi yaptırdım.sonucta kanda pıhtılasma cıktı hergun göbegımden iğne oluyorum anlayacagınız zahmetli kıymetli bır bebek bu seferki...Rabbim meleklerimizi bize bagıslasın.Ağrıda 2 doktora gıdıyorum:) bır hafta bırıne bır hafta bırıne .sinem albayrak kaya özel muayenehanesı var ıyı samimi bır kadın.digeri özel hastanede hilmi Bey sessız sakin kirli bilgilerle hatta sıfır bılgıyle gereksız kargasa yaratmayan göz kararı bebegı ölçebılen bır adamcagız:)öyle ıste kızlar burda dogum yapmayı dusunmuyorum aılemın yanına gıderım muhtemelen Allah izin verirse ağrı saglık konusunda cok zayıf....

iyi bir doktor bulmak gercekten cok zor helekı kucuk yerlerde.ıkı sene susurlukta kaldık...cok tasındım balıkesıre adam gibi doktor ordada yoktu.gerci kemalpaşa daha buyuk hastane doktor durumu nasıl bılmıyorum ama ben su an ağrı ilken bıle adam gıbı oktor bulamıyorum.kac kez erzuruma gıttım....

size dün cevap yazdım.hem yardım edin diyorsunuz kimse cevap vermiyor ben cevap veriyorum oralı bile olmuyorsunuz.

artık kimseyi anlayamıyorum millet soru sorar cevap veririz tşk etme zahmetinde bile bulunmazlar.nasıl iş anlamadım.demek ki kimseye cevap vermeyeceksiniz

artık kimseyi anlayamıyorum millet soru sorar cevap veririz tşk etme zahmetinde bile bulunmazlar.nasıl iş anlamadım.demek ki kimseye cevap vermeyeceksiniz
ben sürekli sitede duramıyorum o yüden cvpların daha geç gelebilir bende 2 yıl klomen tedavisi rahim filmi 1 aşılama ama hepsi negatif derken haziranda 2 . aşılamamı yaptırdım ve pozitif çok istedim inşallah kucağıma almayı nasip eder rabbim
bu arada Allah ım korusun ama bebeğin kalbi durursa nasıl anlıyorsunuz dr a gitmeden ?

Meraba kizlar bi konu bulmamiz guzel olmus bu topikte vakit gecirmeyi seviyorum bende tekirdag cerkezkoydeyim 4 yillik evliyiz dokuz ay oncesi korunmayi biraktik Allah bu zamana nasibetti mide bulantilaim iki uc gundur azaldi ama sabahlari ise gec kaliyorum ogurmekten bu gunde kuyruk sokumum ve vajinam agriyo haftaya pzrts gidicem dktra kalp atislari icin rabbim hepimizin yavrulari sana emanet sen koru

bu kadar uzatmana hakaret boyutuna getirmene gerek yok kendi adına konuşmalısın herkesin derdi var saol cevap vermişsin görmedim bugünde biara baktım sık sık giren biri değilim kafamı kaldıramıyorum en iyi birbirimizi biz anlarız sanmıştım ama bu senin için geçerli değilmiş hasta olabilirim ne var bunda niye bu kadar uzatıyorsunki

hakaret etmene gerek yok görmemiş olabilirim ki görmedim yaptığın çok ayıp

ben size hakaret etmedim etmemde.görmemeniz de imkansız sonuçta soru soruyorsunuz cevabını merak etmiyormusunuz.benim yaptığım değil sizin yaptığınız ayıp.demek ki sırf soru sormak için yazıyorsunuz okumuyorsunuz bile.siz önce hakaret ne demek onu öğrenin.

uzatan sizsiniz hanımefendi.yazdıklarıma bakın hangi kelimem hakaret içeriyor ama siz benim şahsıma hakaret ediyorsunuz.bana anlayışsız diyorsunuz hemen benden özür dileyiniz.ve senli benli konuşmayınız benimle

buraya kimse tesekkur beklemek için yazmasın soru sorulmus cevap ıster verırsın ,ıster vermezsın .kafan dagınıktır o gun canın ıstemez hastasındır su an herkes bebegının korkuları içinde kımsenın kımseye tahammulu olması ımkansız.neden bana cevap verılmedı ? dıye kımsenin sıtem etme hakkı olmadıgı gıbı tesekkür bekleme hakkı da olamaz...bırseylerı yazarken ıkı kere dusunun Allah rızası için yardım edersın bırılerının tesekkur etmesı için degıl...guya yardım etmıssın cevap yazarak ama bu yaptıgınla yazdıgınla keske yardım etmeseydı yazmasaydıya gelmiş durum...böyle seylerı yazarak herkesı germeye hakkınız yok derdınız varsa özelde mesajla halledın..sen kım oluyorsun da demeyın bu topiği ben actım siz iştirak ettınız .herseyı konusmak yazmak gerılmek ı ıstıyorsanız herkes kendı topiğinde ne ıstıyorsa onu yapsın.ama burda boyle huysuzlukları ıstemıyoruz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…