arkadaşım ben guatr hastasıyım ilaç kullanıyorum endişen anlıyorum ama sakin ol ilaç ile ayarlanır ve bebeğini sağ salim alırsın kucağına moralini bozma hiç..sadece sık sık tirod tahlili yaptırırsın sorun çözülür..içini rahat tut cnm..Merhaba arkadaşlar. Cuma günü doktora gittim. Çok şükür ki bebeğimin kalp atışlarını duydum. Ama şöyle bir sorun çıktı tahlillerimde; TSH hormonum yüksek çıktı.Bunun da bebeğe zarar verme ihtimali var dedi doktor. Endokrine sevketti.Oraya da gittim. Oradaki doktorda hemen ilaca başlamalıyız, erken evrede fark edildiği için zarar vermeden kurtarırız dedi. Dedi ama bir de bana sorun cumadan beri üzüntüden mahvoldum. Lütfen dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar. İnşallah bu mübarek günlerin hayrına bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
kızlar merhaba bikaç gündür giremedimya nasılsınız mide bulantım çok fena mahvetti beni bugün kese kontrolüm vardı geçen hafta bugun 9mm bugün 20mm olmuş kalp atımı yokdoktor 24mm olunca görürüz dedi az kalmış ama ben korkuyorum biraz böyle bişi yaşıyan varmı yada bi tanıdığı bana bişiler söyleyin napmalıyım mide bulantım içinde bi önerisi olan varmı????
UNUTMA CANIM BU BEBEĞİ VEREN RABBİMİZ HAKKIMIZDA EN HAYIRLISINI ZATEN YAZMIŞTIR ONA TESLİM OLUP BOL BOL DUA EDELİM HEPİMİZİN BEBEKLERİ HAYATA SAĞLIKLI MUTLUKLA HAYIRLA GÖZLERİNİ ACARLAR :)
arkadaşım ben guatr hastasıyım ilaç kullanıyorum endişen anlıyorum ama sakin ol ilaç ile ayarlanır ve bebeğini sağ salim alırsın kucağına moralini bozma hiç..sadece sık sık tirod tahlili yaptırırsın sorun çözülür..içini rahat tut cnm..
güzel annelerrrr nasılsınız bebeklerınız nasıl....
iyiyyiz inşallah bebeklerimizde iyyidir bu arada bu topik çok yazılan aktif bir topik değil biraz konularımızı genişletelim ben izmirdeyim mesela dr ahmet akkoca aşılama yoluyla hamile kaldım hadi herkes sehrini nasıl hamile kaldığını yazsın yoksa bana hiç zaman geçmiyor :)
merhaba arkadaşım ben bursa mustafakemalpaşada oturuyorum ben ilk bebeğimi öğrendiğim gb düşürdüm ikincisinide 8+6 günlük kalp durmasıyla kaybettim ve kürtaj oldum ama dktr parça bırakmış ve tekrar kürtaj oldum 5ay korunmadan sonra 4ay korunmadım kistim vardı 5. ayda kayboldu ve sat 24 haziran gebe kaldım kese 20mm dün gördük Allah izin verirse cmrtesi kalp atımını duyabiliriz bursa medical ahmet yılmza gidiyorum ilgi alanı riskli gebelikler işinin ehli bi dktor am aben ne olur nolmaz diye devletede gidiyorum acil bir durum olurda bursa merkeze yetişemezsem diye önlem aldım kendimce
merhaba arkadaşım ben bursa mustafakemalpaşada oturuyorum ben ilk bebeğimi öğrendiğim gb düşürdüm ikincisinide 8+6 günlük kalp durmasıyla kaybettim ve kürtaj oldum ama dktr parça bırakmış ve tekrar kürtaj oldum 5ay korunmadan sonra 4ay korunmadım kistim vardı 5. ayda kayboldu ve sat 24 haziran gebe kaldım kese 20mm dün gördük Allah izin verirse cmrtesi kalp atımını duyabiliriz bursa medical ahmet yılmza gidiyorum ilgi alanı riskli gebelikler işinin ehli bi dktor am aben ne olur nolmaz diye devletede gidiyorum acil bir durum olurda bursa merkeze yetişemezsem diye önlem aldım kendimce
ben sürekli sitede duramıyorum o yüden cvpların daha geç gelebilir bende 2 yıl klomen tedavisi rahim filmi 1 aşılama ama hepsi negatif derken haziranda 2 . aşılamamı yaptırdım ve pozitif çok istedim inşallah kucağıma almayı nasip eder rabbimartık kimseyi anlayamıyorum millet soru sorar cevap veririz tşk etme zahmetinde bile bulunmazlar.nasıl iş anlamadım.demek ki kimseye cevap vermeyeceksiniz
size dün cevap yazdım.hem yardım edin diyorsunuz kimse cevap vermiyor ben cevap veriyorum oralı bile olmuyorsunuz.
artık kimseyi anlayamıyorum millet soru sorar cevap veririz tşk etme zahmetinde bile bulunmazlar.nasıl iş anlamadım.demek ki kimseye cevap vermeyeceksiniz
hakaret etmene gerek yok görmemiş olabilirim ki görmedim yaptığın çok ayıp
bu kadar uzatmana hakaret boyutuna getirmene gerek yok kendi adına konuşmalısın herkesin derdi var saol cevap vermişsin görmedim bugünde biara baktım sık sık giren biri değilim kafamı kaldıramıyorum en iyi birbirimizi biz anlarız sanmıştım ama bu senin için geçerli değilmiş hasta olabilirim ne var bunda niye bu kadar uzatıyorsunki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?