burda kimse birbirini tanımıyor ama korkularımızı mutluluklarımızı yasadıklarımızı acımızı herseyımızı paylasıyoruz...yolda bırbırımızı görsek tanımayız ama burda hepimiz kenetlenıyoruz dost oluyoruz...siz, biz, hanımefendı ,beyefendı, ayse hanım, fatma hanım degıl;sen oluyoruz ben oluyoruz canım oluyoruz yoldaş oluyoruz candaş kaderdaş arkadaş oluyoruz...burası samimi bır ortam hersey sanal ama duygular gercek...bunun aksini düşünen var mı?
transferimin 16.günüydü dün kan testi yaptırdım sonuç 250 çıktı.Doktorum sınuç pozitif dedi progestan iğnelerine sabah akşam devam dedi.Haftaya perşembe günü kontrol için çağırdı.Kese için erken dedi
günaydın melihacım nasılsın sana özelden mesaj atıcam bazı sorularım var bakar mısın
burda kimse birbirini tanımıyor ama korkularımızı mutluluklarımızı yasadıklarımızı acımızı herseyımızı paylasıyoruz...yolda bırbırımızı görsek tanımayız ama burda hepimiz kenetlenıyoruz dost oluyoruz...siz, biz, hanımefendı ,beyefendı, ayse hanım, fatma hanım degıl;sen oluyoruz ben oluyoruz canım oluyoruz yoldaş oluyoruz candaş kaderdaş arkadaş oluyoruz...burası samimi bır ortam hersey sanal ama duygular gercek...bunun aksini düşünen var mı?
cok dogru sölüyorsun canım
tesekkürederim....:)kızlar herkes köşesinde mide bulantılarıyla ugrasıyor sanırım....
Kızlar sagolun ya moral vermeye calısmıssınız Allah razı olsun.umarım dedıgınız gıbıdır.ben ıkı düşükten sonra hamıle kaldım bırı mart bırı mayıstı dusuk tarıhlerım.bırsey yolunda gıttımı hep oyle devam edıyor gıtmedı mı işte aksilik peşini bırakmıyor insanın.mide bulantılarım devam edıyor bu iyi birsey bethcgnın yukseldıgını gösterir.mide bulantılarım için ilaç var ama içmiyorum bebegımın benımle oldugunu bılıyorum mıdem bulandıkca.cok zor Allah kımseye yasatmasın moral önemlı ama su an dıplerde moralim .betahcgye baktırmaktan nefret edıyorum ama caresizim....Rabbim cenneteki iki meleğimi kafi gör bebegimi bana bagışla............
Seni okadar iyi anliyorumki..hamile olmak ama tedirginlikten mutlu olmamak....bende 2dusukten sonra Ekim 2011 ve ocak2012 de suan yeniden hamileyim 4hafta 1 gunluk ..iki düşükten sonra doktorumu değiştirdim..mthfr677 heterozigot pihtilasma var diye hamile kalmadan önceki 2aydan beri coraspin folbiol ve beneksol kullanıyorum..ve doktorumdan 10 gun sonra gel dedigi icin haftaya cuma icin randevu aldım..ama clexan icin geç kalınacak diye korkuyorum gerçi betahcgm güzel artıyor...
Satım 13 Temmuz'da..dün itibariyle adetim gecikti...umarım bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder allahım...insallah..
ben claxene 0,4 kullanıyorum ...benım de protein s eksikliği yüzünden kanda pıhtılasma cıktı senın kı gıbı düşüklerimin sebebi buymus...ben iğnelere 4+5 te basladım .şimdilik hersey yolunda gidiyor ama tabı korkular devam edıyor ıllakı ..aksam ruyamda kanamam varmış guya doktra kosuyormus doktor bulamıyormusum.gözyasları tabii...Rabbim korkularımızdan bizi emin kılsın ...gercekten adını guzel koymussun tedirginlikten mutlu olamamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?