Temmuz Gebeleri !

Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik...bende bu çarşamba gidicem tekrar doktora ilk hamileliğimde kalbi durduğu için bebeğimin 10 günde bir kontol etmek istiyor doktor..bu kontrolde sorun çıkmazsa ayda bir kontorle dönücez allahın izniyle..benim sağ kasığımın üst tarafına doğru arada sırada ağrı oluyor sızı gibi damar çekmesi gibi sizdede oluyormu??bu beni biraz tedirgin ediyor açıkçası:18::18:..angelsounddan bende almayı düşündüm ama internette araştırdım erken dönemlerde cihaz bazen algılamayabiliyormuş...kendimi bir an düşündüm kalp atışı duymassam ne olur acaba paniğim diye ve o an biraz daha sonraya erteledim almayıkarınlarınız belirmeye başladımı canlarım?????hepmizi allah nazarlardan korusun arkadaşlarımmmm

valla dogru dıyon ama ben meraktan catlayacagım taaaaaaa bayramdan sonraya gidecegim doktoruma:)angelsounds için sipariş verdim ben hafta içi gelirse nasıl bırsey olduguna dair muhakkak yazarım canım..3 kilo verdıgım için anlayamıyorum karın cıkıyomu cıkmıyo mu .karnım aksamları şişiyor sadece oda gaz belli yani..senın cıktı mı?

bak şimdi sipariş verdim diyince benimde alasım geldi acaba alsam mı ki...korkuyorum ama biraz bir yanımda biraz istiyor açıkçası..benim çok bulantım olmadığı için kilo vermedim biraz çıktı gibi cnm..akşamları hiç sorma gazdan karnı 4 aylık gibi duruo

canım ya benımde arada sag kasıgımda agrılar oluyor arda.etrafımdakıler karnımın biraz belli oldugunu söylüyolar ama bence aynı

canım ya benımde arada sag kasıgımda agrılar oluyor arda.etrafımdakıler karnımın biraz belli oldugunu söylüyolar ama bence aynı

bende çarşamba günü dr bu hafta cuma günü gidicem çünkü ben biraz takıntılıyım bişey olcak diye dr da her hafta gel dedi en azından risk dönemi geçene kadar :)

dur şimdi sen alma ben gelsin bi bakayım deneyım:) ıyı bıseyse kesınlıkle tavsiye ederim:)

Slm kizlar bugun bebisimi gordum ilk kez buyumus masallah 8+2olmusuz dr gec dollenme olabilir demisti gecen gittigimde ama simdi ayina gore cok ii dedi gelisimi kalp atislarini da gosterdi ama dinltmedi cok mutluyum cok sukur icimde ikinci bi kalp attigina inanamiyorum :) yarinda ac karnina gel dedi aclik sekerine guatra falan bakilacakmis bir suru kan ve idrar testi istedi he bu arada teyzeleri kuzucum 18.4 mm olmus koca kafali bisey:)Allah tamamina erdirsin insallah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasibetsin ...

slm ;
ne alıcaksınız kızlar ben kaçırdım sanırım

canım benım dediğim bebegin kalp atıslarını dinlemek için bir alet angelsounds diye internete yazarsan görebılırsın carsambaya elımde olur :)SU CINSIYET BELIRLEME TESTINIDE BIR ARASTIRAYIM BAKAYIM

ya kizlar moralim o kadar bozuk ki sormayin gitsin dr gitim kalp atislari icin 8+1 olmasi gerikirken iki hafta geridesin dedi 7mm boyu bende neten hafta hafta girip takip etigim icin zeytin kadar birsey beklyiordum bir sorun cikmaz insallah allah saglik versin yav´ruma ama cok moralim bozuk ne yapcam bilmiyorum kalbi atiyordu

cnm moralini yüksek tutmaya çalış geç döllenme olmuştur..bak allaha şükür kalbide atıyormuş..allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..hiç bozma moralini bolbol dua et cnm benim..

İlk önce moralini yüksek tut. Kalbi attığına göre bir problem olmaz inşallah. Ben de arkadaş gibi geç döllenme olabileceğini düşünüyorum. Çok kafana takarsan 1 hafta sonra tekrar doktora git bir baktır istersen.

bende çarşamba günü dr bu hafta cuma günü gidicem çünkü ben biraz takıntılıyım bişey olcak diye dr da her hafta gel dedi en azından risk dönemi geçene kadar :)

bende takıntılıyım ama doktora haftaya perşembe gidecem 1 aydır gitmiyorum bakalım işallah bi sıkıntı yoktur

bu doktorlar beni hasta edıyor yaa gereksiz bılgıyle hepimizi endişe içinde bırakıyorlar.bebegın kalbı atıyor işte buyuktu kucuktu demene ne gerek var bırak ınsanlar hamılelıgının tadıı cıkarsın.............

canlarım yrn doktor kontrolüm var aldı beni bir panik yine..kalbim çıkacak yerinden..korkularım başladı...:18::18::18:

Son düzenleme:
Kızlar ben henüz bebeğime hiçbir şey almadım. Bazen minik tulumları, badileri görünce içim gidiyor ama nedense almıyorum. Öyle bebek alışverişinden bahsetmiyorum, gözünüze çarpan, beğendiğiniz bir parça bir şey aldınız mı miniğinize? Yada ilk ne aldınız?

canlarım yrn doktor kontrolüm var aldı beni bir panik yine..kalbim çıkacak yerinden..korkularım başladı...:18::18::18:

bende bugün gidicem ve riskli dönem geçinceye kadar herhafta gitmek istediğimi söyledim oda sağolsun çok iyi bir dr ne zamn istersen gel bakalım dedi ama inanın bende her gittiğimde korkularımıda yanımda götürüyorum acaba bişey mi var ya kötü haver alırmıyım ama ben inanaıyorum bu bir süreç inşallah rabbim bebeklerimizi bizi bağışlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…