Eki Görüntüle 489875
kızlar doktordan geldim şimdi bebeğim büyümüş teyzeleri 29.2mm 10+1 olmuşuz...sizinde hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..
hayran hayran seyredıyorummm ay ben de ıstıyorum resımm ama haftaya kadar göremeyecegım bebeşimi...masallah dıyelım..
kızlar bende dün bebeğimi gördüm 21 mm olmuş kolları bacakları oluşmuş hatta hareket dahi ettimaşallah var ya bi dugulandım rabbim 2 cm ekolbacak kalp beyin herşeyi yerleştıryor çok büyüksün Allahım şimdi 3 hafta sonra gidicem tarama testimiz yapılacak:)hayırlısı bakalım
Ne güzel ne kadar heycanlı anlatmışsınız, sanki bir an bende sizin yanınızdayım gibi hissettim.O minik kolları gördüm sanki:)
Kızlar sizler böyle anlattıkça bende bir an önce doktora gitmek istiyorum ya. Ama daha 2 hafta var gitmeme.
bende bugün gidicem ve riskli dönem geçinceye kadar herhafta gitmek istediğimi söyledim oda sağolsun çok iyi bir dr ne zamn istersen gel bakalım dedi ama inanın bende her gittiğimde korkularımıda yanımda götürüyorum acaba bişey mi var ya kötü haver alırmıyım ama ben inanaıyorum bu bir süreç inşallah rabbim bebeklerimizi bizi bağışlayacak
Mrb kizlar herskese iyi bayramlar ya benim iki gundur gogus hassasiyetim ve kasiklarimdaki sislik yok oldu mide bulantim da yok yemekte yemeye basladim hatta biraz fazla karistrdim dun gece yarisi kustum ama simdi korkmaya basladim acaba bisiymi oldu diye yoksa artik geciyomu belirtiler korkuyorum kizlar cevreden duyduklariniz varsa deyin nolur yoksa yarin dr a giderim heralde
günaydın kızlar umarım bayramınız güzel geçmiştir...benimde gögüslerimdeki hassasiyet azaldı sanki dün akşamdan beri panik içindeyim karnıma arasıra garip bir ağrı oluyor..umarım bir sorun yoktur..allahım hepimize sorunsuz bir 9 ay geçirmemizi nasip etsin arkadaşlarım..melihacım geldimi angel soundun bende bu gün sipariş versemmi diye düşünüyorum bir daha ki kontrolüm eylülün 3 ünde 2li testim war o gün...2 hafta zor geçicek alssammı diye düşünüyorum..sennki geldiyse yorumlarını merak ettim cnm...
iyi bayramlar herkese...kızlar ya sık sık batma ,karında degısık rahatsızlık veren agrılar yasayanız var mı?.. bebek buyudugu içinmidir bilmem rahim de batmalar agrılar yasıyorum hele geçen aksam öyle sancılar girdiki yürüyemedim hiç yattım .korkudan acile gittik doktor bebek ıyı bır sıkıntı yok dedi.sanırım bayram öncesı azıcık da yordum kendımı ondan ...neyse ben bayramda aılemın yanında olmayınca böyle rahat rahat gırdım yazıyorum. gelen yok giden yok oturuyoz evde bayramdan sonra degişen gebelık belırtılerınızı yazarsanız öpüyorumm hepinizi şekerler
yok canım merak etme bugun kendi doktorumlada konustum şu an en fazla ve hızlı buyuyen organ rahim oldugu için bu tip agrılar normal dedi.ben bırde ne kadar kilo almasamda artık göbegimi sıkan kot pantolonları gıymeyı bıraktım az bıraz da o rahatsız edıyor sanırım..Günaydın arkadaşlar.Herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.
Meliha dünden beri aynı anlattığın gibiyim. Hatta dün akşam bir ara panik yapıp eşime doktora gidelim dedim.Sonra nöbetçi doktor var diye gitmedim. Bu sabah da senin yazdıklarını okuyunca biraz rahatladım.Bende bayramda yoruldum biraz, ona bağlıyorum.
Şu anda da sanki sol tarafıma toplandı gibi, sol tarafımda batma var. İşyerindeyim yatamıyorumda.Normaldir deyip kendimi sakinleştiriyorum.
Evet arkadaşlar sizde de varmı böyle şeyler? Paylaşalım da birbirimizi rahatlatalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?