Temmuz Gebeleri !

biz de bugün bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür Rabbim hepimizin bebişlerini korusun...

hayran hayran seyredıyorummm ay ben de ıstıyorum resımm ama haftaya kadar göremeyecegım bebeşimi...masallah dıyelım..

kızlar bende dün bebeğimi gördüm 21 mm olmuş kolları bacakları oluşmuş hatta hareket dahi etti maşallah var ya bi dugulandım rabbim 2 cm ekolbacak kalp beyin herşeyi yerleştıryor çok büyüksün Allahım şimdi 3 hafta sonra gidicem tarama testimiz yapılacak:)hayırlısı bakalım

bugun ben de gıttım doktoraaaaaaaaa:)sabah kalktım gögüslerimde hassasiyet sanki azalmış gibi geldi ben de korktum bır an hemen üstümü giyip hastaneye kostum cocugumun kalp atıslarını duymak ıstedım...Rabbim ne güzel bir sevgili gönlümde,kusursuz hediyesinin elleri kolları nasıl oynuyordu.cok mutlu oldum içim rahatladı .boyu 26,4 mm olmuş yavrucagım.doktor cok hareketli ya balerin olacak ya futbolcu dedi....rabbim sana binlerce kez şükür....

Ne güzel ne kadar heycanlı anlatmışsınız, sanki bir an bende sizin yanınızdayım gibi hissettim.O minik kolları gördüm sanki:)
Kızlar sizler böyle anlattıkça bende bir an önce doktora gitmek istiyorum ya. Ama daha 2 hafta var gitmeme.

canım inşallah sende bu hareketleri görürsün.anne gıbı hissediyorum artık kendımi...benımde normalde gelecek haftaydı kontrolum ama bugun öyle korkunca gıttım gordum bebegımı..sen sabret bakalım sonra bır dahakı randevuya vakıt gecmez:)

kizlar allah hepimizin ve tüm annelerin bebislerini saglikla kucagimiza almasini nasip etsin arastirdim iyice gec döllenmeden oldugunu düsünüyorum rabbim saglik versin yeter gec gelsede sorun degil saglikla gelsin ben beklerim sabirsizlikla 3 hafta sonra kotrolum var bakalim neler beklyior olacak beni

Kızlar ben de hamileyim adetime 2 gün var ama hcg 540 çıktı 3-4 haftalık dedi ben şimdi temmuz da mı hamile kaldım bi anlatsanız bana:)))))

Kızlar ultrasonda (karından) bakmak için bol su içmek mi gerekiyor??
ve sizce 6.haftada karından bakılır mı??
Lütfen cevap...

Merhba evet günler gecmek bilmior. Biraz geç cevap verdim. Biz 10 .haftamıza giriyoruz. Göbeğimin büyüdüğünü gördüğüm her an okadar heycanlaniorum ki. Allah bebek İsteyen herkese nasip etsin ins. Bizlerede
Kucağımıza almayı nasip elesin.

Ben her hafta gıtmıyorum Ama yinede icim de korkular oluyor. Bu aksam Doktora gitmeyi düşünüyorum en son 1 ay önce gitmistim ins. Hayırlı haberlerle donerim eve. Seni okadar İyi anlıyorum ki. Allah
Bebeklerimizi bize bağışlar onları hayırlisyla kucağımıza Alırız.

iyi bayramlar herkese...kızlar ya sık sık batma ,karında degısık rahatsızlık veren agrılar yasayanız var mı?.. bebek buyudugu içinmidir bilmem rahim de batmalar agrılar yasıyorum hele geçen aksam öyle sancılar girdiki yürüyemedim hiç yattım .korkudan acile gittik doktor bebek ıyı bır sıkıntı yok dedi.sanırım bayram öncesı azıcık da yordum kendımı ondan ...neyse ben bayramda aılemın yanında olmayınca böyle rahat rahat gırdım yazıyorum. gelen yok giden yok oturuyoz evde bayramdan sonra degişen gebelık belırtılerınızı yazarsanız öpüyorumm hepinizi şekerler

Mrb kizlar herskese iyi bayramlar ya benim iki gundur gogus hassasiyetim ve kasiklarimdaki sislik yok oldu mide bulantim da yok yemekte yemeye basladim hatta biraz fazla karistrdim dun gece yarisi kustum ama simdi korkmaya basladim acaba bisiymi oldu diye yoksa artik geciyomu belirtiler korkuyorum kizlar cevreden duyduklariniz varsa deyin nolur yoksa yarin dr a giderim heralde

canım benım de bulantılarım gectı.telaş yapma hatta gecen gün gögüs hassasiyeti gecmişti senın gıbı korkup doktora gıtmıstım.

günaydın kızlar umarım bayramınız güzel geçmiştir...benimde gögüslerimdeki hassasiyet azaldı sanki dün akşamdan beri panik içindeyim karnıma arasıra garip bir ağrı oluyor..umarım bir sorun yoktur..allahım hepimize sorunsuz bir 9 ay geçirmemizi nasip etsin arkadaşlarım..melihacım geldimi angel soundun bende bu gün sipariş versemmi diye düşünüyorum bir daha ki kontrolüm eylülün 3 ünde 2li testim war o gün...2 hafta zor geçicek alssammı diye düşünüyorum..sennki geldiyse yorumlarını merak ettim cnm...

evet meliha cihaz geldimi sdinliyor musun kalp atışlarını bebeğin

Günaydın arkadaşlar.Herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.
Meliha dünden beri aynı anlattığın gibiyim. Hatta dün akşam bir ara panik yapıp eşime doktora gidelim dedim.Sonra nöbetçi doktor var diye gitmedim. Bu sabah da senin yazdıklarını okuyunca biraz rahatladım.Bende bayramda yoruldum biraz, ona bağlıyorum.
Şu anda da sanki sol tarafıma toplandı gibi, sol tarafımda batma var. İşyerindeyim yatamıyorumda.Normaldir deyip kendimi sakinleştiriyorum.
Evet arkadaşlar sizde de varmı böyle şeyler? Paylaşalım da birbirimizi rahatlatalım.

yok canım merak etme bugun kendi doktorumlada konustum şu an en fazla ve hızlı buyuyen organ rahim oldugu için bu tip agrılar normal dedi.ben bırde ne kadar kilo almasamda artık göbegimi sıkan kot pantolonları gıymeyı bıraktım az bıraz da o rahatsız edıyor sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…