evet meliha cihaz geldimi sdinliyor musun kalp atışlarını bebeğin
yok canım merak etme bugun kendi doktorumlada konustum şu an en fazla ve hızlı buyuyen organ rahim oldugu için bu tip agrılar normal dedi.ben bırde ne kadar kilo almasamda artık göbegimi sıkan kot pantolonları gıymeyı bıraktım az bıraz da o rahatsız edıyor sanırım..
allah nazarlardan korusun..ne kadar net çıkmış..allah yawrunu kucağına almanı nasip etsin arkadaşım..bugünmü gittin doktora??
tesekkür ederim canım evet bugün kendı doktorumla randevum vardı.kadın cok iyi uzun uzun inceledi anlattı falan.dört boyutlu cihazıyla baktıgı için cok net cıkıyor videosunuda cektik.yuklemeye calıstım ama olmadı.facebooka aılemın görebılecegı sekılde yukledım artık.acıp acıp ızlıyoruz muhtesem bır görüntü darısı sizin basınıza kızlar..bebeklerınızı saglıklı sıhatlı kıpır kıpır görmek nasıp olsun
Cooook guzel ya maasallah annesi bizlerede gormek nasibolur insallah benim daha dr randevuma cok var 10eylulde gidicem merak ediyorum gecen endiselenmistimde mide bulantilarim bitti diye ama o evde yatsrkenmis bu gun ise basladim mide bulantilari da devam ama azaldigini hissediyorum artik tiksintilerde azaldi
meliha canım beniimm meleğin çok güzel çıkmıışş darısı bizlere inşallah Allah sağlık sıhhat versin size bağışlasın yavrunu
canım benım tesekkür ederim Rabbim hepimizin meleklerini bizlere bagıslasın...bak sende doktora gıdınce boyle göreceksın kocaman kıpır kıpır elleri ayakları durmayacak.bır zıplıyo rahım ıcınde vıdoya cek ben cektım özledıkce ızlıyorum yavrumu:)
inşallah canım yaa bizim için bu haftalar stresli geçecek malesef önceki bebeğimi bu zamanlarda kaybetmiştim o yüzden çok korkuyorum midembulansın kusayım istiyorum hep o zaman bebeğimin benle olduğunu anlayabiliyorum
slm arkadaşlar temmuz annelerine bende katıldım nisan 9 2013 hesaplamalara göre bebeğim doğacak inşallah allah herkesin hamileliğini kolay eylesin
o korkular biz melek annelerınde sureklı olacak sanırım canım .mide bulantıların azalmaya baslayabılır benım bulantılarım bıttı.o yuzden bulanmazsa ya da azalırsa telaşa kapılma.
ya kızlar benim 2 gündür ena halde belim ağrıyor sizdede varmı ağrı?
kızlar günaydın. Nasılsınız bugün?
Meliha sen doktora yeni gitmiştin sana ikili testle ilgili birşey söyledi mi? Ne zaman yapılacakmış acaba?
Benim doktora 1 hafta sonra gitmem gerekiyor ama dayanamıyorum, o yüzden bu pazartesi gitmeyi düşünüyorum. Ikili testin zamanı denk gelirmi, ne olur diye hesaplamaya çalışıyorum zamanı.
Kızlar günaydın. Nasılsınız bugün?
Meliha sen doktora yeni gitmiştin sana ikili testle ilgili birşey söyledi mi? Ne zaman yapılacakmış acaba?
Benim doktora 1 hafta sonra gitmem gerekiyor ama dayanamıyorum, o yüzden bu pazartesi gitmeyi düşünüyorum. İkili testin zamanı denk gelirmi, ne olur diye hesaplamaya çalışıyorum zamanı.[/QUOTE d]
ikili test 11+0 itibaren yaptırabılırsın dedı doktor .bence iki defa gitmek yerıne bır hafta bekle 11+0 gidersen ıkılı testınıde yaptırmış olursun canım.bende haftaya cumaya yaptırmayı düşünüyorum.11+3 te gitmiş olacagım benım bebegım son adet tarıhıne göre iki gün geriden takip ediyor.ikili testide son adet tarihine göre degil bebegin ultrasondaki gelişimine göre yapıyorlar.cok mu karıstırdım kafanı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?