Temmuz Gebeleri !

evet meliha cihaz geldimi sdinliyor musun kalp atışlarını bebeğin

ya kızlar cihaz arife günü geçti elime ama bozuk cıktı .aynı gün geri gönderdim değişim için .yanı size söyleyebılecegım su an için birsey yok.yılan hıkayesıne döndü sıtkım sıyrıldı cihazdan kargo gec geldi bır hafta kargo bekledım. geldı cıhaz bozuk cıktı bılemeyecegım artık gelırse hemen kullanıp sıze durumu aktaracagım.gercı bırsey dıyeyım mı oncedn bebegın kalp atıslarını duymak yetıyordu ama sımdı oynadıgını hareket ettıgını gördüm ya artık sadece kalp atıslarını dınlemek yetmeyecek sanırım:)muhtemelen sizler içinde aynısı olacak

evet haklısın cnm en son gittiğimde miniğim göbeğini attırıp kendini düzeltti ultrasona girdiğimde..o günde beri kalp atışları devam ediyormu hareketleri devam ediyormu diye düşünüyorum bende :)

Sağol canım, rahatlattın beni.

allah nazarlardan korusun..ne kadar net çıkmış..allah yawrunu kucağına almanı nasip etsin arkadaşım..bugünmü gittin doktora??

tesekkür ederim canım evet bugün kendı doktorumla randevum vardı.kadın cok iyi uzun uzun inceledi anlattı falan.dört boyutlu cihazıyla baktıgı için cok net cıkıyor videosunuda cektik.yuklemeye calıstım ama olmadı.facebooka aılemın görebılecegı sekılde yukledım artık.acıp acıp ızlıyoruz muhtesem bır görüntü darısı sizin basınıza kızlar..bebeklerınızı saglıklı sıhatlı kıpır kıpır görmek nasıp olsun

Cooook guzel ya maasallah annesi bizlerede gormek nasibolur insallah benim daha dr randevuma cok var 10eylulde gidicem merak ediyorum gecen endiselenmistimde mide bulantilarim bitti diye ama o evde yatsrkenmis bu gun ise basladim mide bulantilari da devam ama azaldigini hissediyorum artik tiksintilerde azaldi

ya kızlar benim 2 gündür ena halde belim ağrıyor sizdede varmı ağrı?

meliha canım beniimm meleğin çok güzel çıkmıışş darısı bizlere inşallah Allah sağlık sıhhat versin size bağışlasın yavrunu

canım benım tesekkür ederim Rabbim hepimizin meleklerini bizlere bagıslasın...bak sende doktora gıdınce boyle göreceksın kocaman kıpır kıpır elleri ayakları durmayacak.bır zıplıyo rahım ıcınde vıdoya cek ben cektım özledıkce ızlıyorum yavrumu:)

inşallah canım yaa bizim için bu haftalar stresli geçecek malesef önceki bebeğimi bu zamanlarda kaybetmiştim o yüzden çok korkuyorum midembulansın kusayım istiyorum hep o zaman bebeğimin benle olduğunu anlayabiliyorum

slm arkadaşlar temmuz annelerine bende katıldım nisan 9 2013 hesaplamalara göre bebeğim doğacak inşallah allah herkesin hamileliğini kolay eylesin

o korkular biz melek annelerınde sureklı olacak sanırım canım .mide bulantıların azalmaya baslayabılır benım bulantılarım bıttı.o yuzden bulanmazsa ya da azalırsa telaşa kapılma.

o korkular biz melek annelerınde sureklı olacak sanırım canım .mide bulantıların azalmaya baslayabılır benım bulantılarım bıttı.o yuzden bulanmazsa ya da azalırsa telaşa kapılma.

5 eylülde gideceğim doktora inşallah güzel haberler alırım ben de.Bulantılar kontrole kadar devam etsin de sonra rahatlarım belki biraz:))

Kızlar günaydın. Nasılsınız bugün?
Meliha sen doktora yeni gitmiştin sana ikili testle ilgili birşey söyledi mi? Ne zaman yapılacakmış acaba?
Benim doktora 1 hafta sonra gitmem gerekiyor ama dayanamıyorum, o yüzden bu pazartesi gitmeyi düşünüyorum. İkili testin zamanı denk gelirmi, ne olur diye hesaplamaya çalışıyorum zamanı.

ben ikili test için 2 hafta sonra gidicem ama sanırım ben grip oluyorum kızlar şirketteki klimalar yüzünden canım çok sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…