Temmuz Gebeleri !

tşk ederim kızlar bugün iyiyim bol bol sıvı alıyorum sağlıkla sıhhatle evladımızı inşallah kucağımıza alırız:)
şölle zaman geçse 7 .ayımızda olsak bebeklerimiz büyüse içimizde hareketlerini hissetsek

İyi olmana sevindim canım.
Bende bugün endokrine gittim. Benim TSH hormonum yüksek çıkmıştı ya, ilaç kullanmaya başlamıştım. İlaç işe yaramış Tsh değerim 1 in altına düşmüş. Doktor çok iyi dedi, çok sevindim.

kızlar selam...
ben de temmuz hamişiyim daha önce boş gebelik nedeniyle bi kürtajım oldu(aralıkta)...şimdi tekrar hamileyim...inşallah bu kez sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız 2-3 gündür bulantılarım hafifledi benim de :26: geçen sefer çok şiddetli bulantılarım olmuştu...bu kez öyle değil...doktora önümüzdeki cmt gidicem...inşallah bi şey çıkmaz...

Akadaşlar bugün kontrole gittim dr izinde olduğu için başka bir hastaneye gittim dr oldukça ilgiliydi.Bebeğimi gördüm gayet sağlıklı dedi 42 gr mış netten baktığıma göre biraz fazla normal değerlere göre.Adet tarihine göre 10+3 olması gerekirken 10+6 çıktı.Kan ve idrar tahlillerim yapıldı.Kan değerlerim çok iyi çıktı ama idrarda Nitrit pozitif kültür istedi daha almadım sonucu.Moralim bozuldu biraz enfeksiyon var sanırım denize girdim yakın zamanda ondan mı bilmiyorum.Umarım ciddi bişey yoktur.Salı günü ikili test için çağırdı.Diğer testlerimin sonucunu alıcam. keçi boynuzu petmezi tavsiye etti demir için. Bu arada cinsiyetini sordum Erkek soru işareti dedi :) Kesin bişey söyleyemem yine de dedi.Kendi dr fazla ilgili değil gibi devam konusunda kararsızım.Ona ilk gittiğimde tansiyon ve kilo ölçümü yapmamıştı mesela.İkili testimi de bugün gittiğim dr yapıcak.Fikir verirseniz sevinirim.Hepinize sağlıklı,mutlu günler...

Akadaşlar bugün kontrole gittim dr izinde olduğu için başka bir hastaneye gittim dr oldukça ilgiliydi.Bebeğimi gördüm gayet sağlıklı dedi 42 gr mış netten baktığıma göre biraz fazla normal değerlere göre.Adet tarihine göre 10+3 olması gerekirken 10+6 çıktı.Kan ve idrar tahlillerim yapıldı.Kan değerlerim çok iyi çıktı ama idrarda Nitrit pozitif kültür istedi daha almadım sonucu.Moralim bozuldu biraz enfeksiyon var sanırım denize girdim yakın zamanda ondan mı bilmiyorum.Umarım ciddi bişey yoktur.Salı günü ikili test için çağırdı.Diğer testlerimin sonucunu alıcam. keçi boynuzu petmezi tavsiye etti demir için. Bu arada cinsiyetini sordum Erkek soru işareti dedi :) Kesin bişey söyleyemem yine de dedi.Kendi dr fazla ilgili değil gibi devam konusunda kararsızım.Ona ilk gittiğimde tansiyon ve kilo ölçümü yapmamıştı mesela.İkili testimi de bugün gittiğim dr yapıcak.Fikir verirseniz sevinirim.Hepinize sağlıklı,mutlu günler...

bende salı günü ikili test için gidecegim idrar testi falan da yaptıracagım.doktor konusunda ınsan hakıkaten sıkıntıya dusuyor neyse ki alternatifleriiz var.Ağrıda pek yok.

maşallah 42 gr bebeğin gelişimi süper demekki ayy cinsiyet konusunda bende çrş gidicem muayene 11+0 günlük olucak acaba görebilirmiki:))

kızlar neler yapıyorsunuz.carsamabaya doktorum ikili test için gel dedı bugun bebegim 38 mm olmus.ıkı hafta sonra tatile cıkacagız o yuzden erken haledeyım ikili test olayını dedım.cinsiyet konusunda doktor bırsey der mi bılmıyorum.acıkcası merakta etmıyorum saglıklı olsun da...

O kadarumutsuz bi anin ardindan icimde buyuyen bi bebek varmis meger... adet gunu 540 bugun 1696 ciktidegerim. Bi kez kimyasal gebelikten sonra kanpihtilasmasi ve ignelerle gelen cozum... hiconemli degil... bugun o degeri duyana kadar karnimdan cekemedim elimi... carsamba umarim keseyi goruruz...umarim bi sıkıntı olmaz...kimse icin.. herkes saglikli sorunsuz bi hamilelik gecirir...

Hayirli ugurlu olsun cnm zaten onlar en umutsuz en kotu aninda varliklariyla buyuluyolar insani bu mutlulugu yasatan rabbime binlerce kez sukurler olsun Allah tamamina erdirsin hepimizinkini...

sevındım canım daha ne guzel hallerını göreceksın .ben de kan pıhtılasması ıcın iğne kullanıyorum acaba bu sefer iğnelere ragmen olacak mı olmayacak mı?duygusu ınsanı yıyip bıtırıyor .ama her doktora gıdişinde gördüğün gelişmeler hele ki hareketleri emın ol mutlu zamanlar senı beklıyor

Kızlar dün akşam doktor kontrolüne gittim. Ve akşamdan beri şoktayım. Bebeklerim ikiz.....

Doktor da şaşırdı, öncekinde ben nasıl görememişim dedi.Tek yumurta ikizleriymişler. Düşünsenize bir beklerken iki tane bebek gördük ultrasyonda. İkisi de öyle hareketliydiler ki. Elleri kolları oynuyordu sürekli.
Ama şöyle de bir sorun var. Bir tanesinin ense kalınlığı biraz fazla dedi doktor. Cuma günü ayrıntılı ultrasyona gireceğim. Arkadaşlar ne olu dua edin birşey çıkmasın. Çok endişeliyim.

ayyy canım sende 10 haftadasın ve inanamıyorum bebeklerin ikizmiş ay ne güzel bir süpriz işallah ikiside sağlıklıdır boncuk çok sevindim keşke ööle bi süpriz bende yaşasam :)

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. bende hamileyim ama keseyi daha göremedik. doktorum dış gebelikten şüphelenmişti. yarın bakılacak umarım görünür dualarınızı bekliyorum.

ayyy canım sende 10 haftadasın ve inanamıyorum bebeklerin ikizmiş ay ne güzel bir süpriz işallah ikiside sağlıklıdır boncuk çok sevindim keşke ööle bi süpriz bende yaşasam :)

Teşekkür ederim canım. İnan hala şoktayım.Belli olmaz valla inş.sana da aynı süpriz olur:) Allah hepimizin bebeklerini korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…