ben ikili test için 2 hafta sonra gidicem ama sanırım ben grip oluyorum kızlar şirketteki klimalar yüzünden canım çok sıkıldı
ben ikili test için 2 hafta sonra gidicem ama sanırım ben grip oluyorum kızlar şirketteki klimalar yüzünden canım çok sıkıldı
Kızlar günaydın. Nasılsınız bugün?
Meliha sen doktora yeni gitmiştin sana ikili testle ilgili birşey söyledi mi? Ne zaman yapılacakmış acaba?
Benim doktora 1 hafta sonra gitmem gerekiyor ama dayanamıyorum, o yüzden bu pazartesi gitmeyi düşünüyorum. İkili testin zamanı denk gelirmi, ne olur diye hesaplamaya çalışıyorum zamanı.[/QUOTE d]
ikili test 11+0 itibaren yaptırabılırsın dedı doktor .bence iki defa gitmek yerıne bır hafta bekle 11+0 gidersen ıkılı testınıde yaptırmış olursun canım.bende haftaya cumaya yaptırmayı düşünüyorum.11+3 te gitmiş olacagım benım bebegım son adet tarıhıne göre iki gün geriden takip ediyor.ikili testide son adet tarihine göre degil bebegin ultrasondaki gelişimine göre yapıyorlar.cok mu karıstırdım kafanı:)
Yok karıştırmadın canım, anladım:)
Beklemem iyi olacak aslında ama son bir kaç gündür çok stres yaşadım ailevi bir olaydan dolayı. Bundan sanırım, kendimi iyi hissetmiyorum,heryerim ağrıyor, tansiyonum düşüyor...gibi. Doktora gidip bebişimi görüp rahatlamak istiyorum. Bu bana çok iyi gelecek.
tşk ederim kızlar bugün iyiyim bol bol sıvı alıyorum sağlıkla sıhhatle evladımızı inşallah kucağımıza alırız:)
şölle zaman geçse 7 .ayımızda olsak bebeklerimiz büyüse içimizde hareketlerini hissetsek
bende salı günü ikili test için gidecegim idrar testi falan da yaptıracagım.doktor konusunda ınsan hakıkaten sıkıntıya dusuyor neyse ki alternatifleriiz var.Ağrıda pek yok.
Akadaşlar bugün kontrole gittim dr izinde olduğu için başka bir hastaneye gittim dr oldukça ilgiliydi.Bebeğimi gördüm gayet sağlıklı dedi 42 gr mış netten baktığıma göre biraz fazla normal değerlere göre.Adet tarihine göre 10+3 olması gerekirken 10+6 çıktı.Kan ve idrar tahlillerim yapıldı.Kan değerlerim çok iyi çıktı ama idrarda Nitrit pozitif kültür istedi daha almadım sonucu.Moralim bozuldu biraz enfeksiyon var sanırım denize girdim yakın zamanda ondan mı bilmiyorum.Umarım ciddi bişey yoktur.Salı günü ikili test için çağırdı.Diğer testlerimin sonucunu alıcam. keçi boynuzu petmezi tavsiye etti demir için. Bu arada cinsiyetini sordum Erkek soru işareti dedi :) Kesin bişey söyleyemem yine de dedi.Kendi dr fazla ilgili değil gibi devam konusunda kararsızım.Ona ilk gittiğimde tansiyon ve kilo ölçümü yapmamıştı mesela.İkili testimi de bugün gittiğim dr yapıcak.Fikir verirseniz sevinirim.Hepinize sağlıklı,mutlu günler...
O kadarumutsuz bi anin ardindan icimde buyuyen bi bebek varmis meger... adet gunu 540 bugun 1696 ciktidegerim. Bi kez kimyasal gebelikten sonra kanpihtilasmasi ve ignelerle gelen cozum... hiconemli degil... bugun o degeri duyana kadar karnimdan cekemedim elimi... carsamba umarim keseyi goruruz...umarim bi sıkıntı olmaz...kimse icin.. herkes saglikli sorunsuz bi hamilelik gecirir...
Kızlar dün akşam doktor kontrolüne gittim. Ve akşamdan beri şoktayım. Bebeklerim ikiz.....
Doktor da şaşırdı, öncekinde ben nasıl görememişim dedi.Tek yumurta ikizleriymişler. Düşünsenize bir beklerken iki tane bebek gördük ultrasyonda. İkisi de öyle hareketliydiler ki. Elleri kolları oynuyordu sürekli.
Ama şöyle de bir sorun var. Bir tanesinin ense kalınlığı biraz fazla dedi doktor. Cuma günü ayrıntılı ultrasyona gireceğim. Arkadaşlar ne olu dua edin birşey çıkmasın. Çok endişeliyim.
ayyy canım sende 10 haftadasın ve inanamıyorum bebeklerin ikizmiş ay ne güzel bir süpriz işallah ikiside sağlıklıdır boncuk çok sevindim keşke ööle bi süpriz bende yaşasam :)
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. bende hamileyim ama keseyi daha göremedik. doktorum dış gebelikten şüphelenmişti. yarın bakılacak umarım görünür dualarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?