merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. bende hamileyim ama keseyi daha göremedik. doktorum dış gebelikten şüphelenmişti. yarın bakılacak umarım görünür dualarınızı bekliyorum.
Kızlar dün akşam doktor kontrolüne gittim. Ve akşamdan beri şoktayım. Bebeklerim ikiz.....
Doktor da şaşırdı, öncekinde ben nasıl görememişim dedi.Tek yumurta ikizleriymişler. Düşünsenize bir beklerken iki tane bebek gördük ultrasyonda. İkisi de öyle hareketliydiler ki. Elleri kolları oynuyordu sürekli.
Ama şöyle de bir sorun var. Bir tanesinin ense kalınlığı biraz fazla dedi doktor. Cuma günü ayrıntılı ultrasyona gireceğim. Arkadaşlar ne olu dua edin birşey çıkmasın. Çok endişeliyim.
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. bende hamileyim ama keseyi daha göremedik. doktorum dış gebelikten şüphelenmişti. yarın bakılacak umarım görünür dualarınızı bekliyorum.
gercekten cok enterasan bir durum ben de simdi soktayım .bu zamana kadar nasıl olduda doktorun ikinci bebegi göremedi küçücük kesede kocaman iki bebek hani kucuk hafta da olsa derim olabılır görmemiştir ama kocaman artık bu bebekler.güzelim hiç endişelenme ikinci bebegi daha yeni görebilen bir doktor ense kalınlıgı ıle ılgılı yorumlarına süpheyle yaklasırım yani .sen merak etme sapa saglamdır bebişlerin.şu anın tadını cıkar Rabbimin sana çifte hediyesi
Arkadaşlar dün test yaptım bende hamileyim çok şükür.Allah kızımın dualarını kabul etti ona bir kardeş nasip etti.Hepimizin bebekleri hayırlı olsun dilerim sağlıcakla kucağımıza alırız.Şu an kızım kardeşiyle konuşuyor,onu seviyor.Aynada kendine "kardeşim oluyor"diye müjde veriyor.Çok mutluyum çok Allah'ım dileyen herkese nasip etsin.Ne evlatlarımızla nede evlatsızlıkla bizleri sınamasın.
Arkadaşlar dün test yaptım bende hamileyim çok şükür.Allah kızımın dualarını kabul etti ona bir kardeş nasip etti.Hepimizin bebekleri hayırlı olsun dilerim sağlıcakla kucağımıza alırız.Şu an kızım kardeşiyle konuşuyor,onu seviyor.Aynada kendine "kardeşim oluyor"diye müjde veriyor.Çok mutluyum çok Allah'ım dileyen herkese nasip etsin.Ne evlatlarımızla nede evlatsızlıkla bizleri sınamasın.
sevındım canım daha ne guzel hallerını göreceksın .ben de kan pıhtılasması ıcın iğne kullanıyorum acaba bu sefer iğnelere ragmen olacak mı olmayacak mı?duygusu ınsanı yıyip bıtırıyor .ama her doktora gıdişinde gördüğün gelişmeler hele ki hareketleri emın ol mutlu zamanlar senı beklıyor
kızlar bugün ikili testimi yaptırdım.haftaya alacagım sonucumu .ayrıca merakla beklenen ANGELSOUNDS geldi.ılk denemem de kalp atıslarını duydum bebegimin.ama yanı cok entresan bişi degil.hanı cok meraklı degılsenız benım gıbı :)almayın derım gerek yok.diyorum ya hareketlerını gordukten sonra sadece kalp atısını duymak yetmıyor:)
İnşallah test sonucun iyi çıkar canım.
kızlar merhaba, bugün gittim doktara sabah bide açık kahve akıntım vardı. 4+6 haftalığım beta hcg 3623 progesteron 22.05 ve kese de gözüktü doktor iğne ve progesteron verdi. korkuyorum düşecek diye...
bu arada iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
kızlar bugün ikili testimi yaptırdım.haftaya alacagım sonucumu .ayrıca merakla beklenen ANGELSOUNDS geldi.ılk denemem de kalp atıslarını duydum bebegimin.ama yanı cok entresan bişi degil.hanı cok meraklı degılsenız benım gıbı :)almayın derım gerek yok.diyorum ya hareketlerını gordukten sonra sadece kalp atısını duymak yetmıyor:)
merhaba ikimizin de SAT 11-06 sanırım:)
ben de cmtsi günü dr.ense kalınlığı için baktı ama 3,8 cm miş yavrum ölçülemiyo şuan dedi cumartesi yüne gidicem rahimağzına bakıcam dedi ölçüm alıcakmış,belki o gün yine ense kalınlığı için de bakar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?