Temmuz Gebeleri !

Canım hangi doktora gidiyorsun? Merak ettim. Rahim ağzına falan her doktor hemen bakmıyor dikkatimi çekti, ilgili bir doktor galiba.Memnun musun?

kızlar merhaba ben 9+3 haftalık hamileyim.idrar yollarımda enfeksiyon çıktı.doktor amoklavin 1000 mg verdi.prospektüsünde zorunlu kalmadıkça ilk 3 ayında kullanmayınız yazıyor.aranızda kullanan var mı ? korkuyorum bu benim 2.gebeliğim ilk bebeğimi enfeksiyon yüzünden kaybettim şimdide tedavi olurken zarar vermek istemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

ayy bende bugün gidiyorum bakalım bebğim ne durumda ama her o gidişte içim cızz ediyor bişey olur mu diye rabbim hepimizin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin

canım benim dr un vediyse sıkıntı olucağını sanmıyıorum sen içini ferah tut bol bol su iç enfeksiyo9nu atsın vucut ayrıca sööle normalde sinir haplarıda yatıştırıcılarda hamilelikte verilmiyor ama bi psikiyatr la konuştuğumda bakırköy de çalıştığını ve ordakilere 9 ay boyunca çok ağır ilaç verdiklerini ve hamilelik sonucun da bebekte sıkıntı olmadığını söyledi sen Allah a güven bırak ona Rabbim yardımcın olur

merhaba hanımlar bende temmuz ayında hamile kalıp yeni öğrenenlerdenim. ilk dr kontrolüm pazartesi günü.

Canım hangi doktora gidiyorsun? Merak ettim. Rahim ağzına falan her doktor hemen bakmıyor dikkatimi çekti, ilgili bir doktor galiba.Memnun musun?

evet dr.um ilgili sağolsun.
benim biri kimyasan benim biri kalp durması sonucu kürtajla sonuçlanan 2 kaybım var
belki de bu yüzden.
Dr.un ismini özelden vereyim sorun olmasın.
msj atıyorum

evet dr.um ilgili sağolsun.
benim biri kimyasan benim biri kalp durması sonucu kürtajla sonuçlanan 2 kaybım var
belki de bu yüzden.
Dr.un ismini özelden vereyim sorun olmasın.
msj atıyorum

Ceylin cevabın için teşekkür ederim. Benim özel mesaj için mesaj sayım yeterli değil.
Ben de Özel G.O.P hastanesine gidiyorum canım.

Ceylin cevabın için teşekkür ederim. Benim özel mesaj için mesaj sayım yeterli değil.
Ben de Özel G.O.P hastanesine gidiyorum canım.

aa aynı ilçede mi oturuyoruz o zaman
ben 2 aşılama tedavimi orda Hüseyin bey.de yaptırdım,gerçi tutmadılar ama tabi kader kısmet...
3 senedir filan önünden bile geçerken sıkıntı basıyo bana..
(şu an klomen + doğal ilişki tedavisiyle hamileyim)
hastane süper bir yer ama fiyatları çok uçuk diyorlar..
ama ordaki dr.lar da çok ii buna şüphem yok.

Evet ya bende sevindim aynı ilçedeyiz. Sıkıntılar yaşamışsın ama bak sonucu güzel olmuş.İnşallah daha da güzel olur.Ve ben de Hüseyin beye gidiyorum. Onunla ilgili düşüncelerini de paylaşırsan çok sevinirim ayrıca.Çünkü kk da bazılarının memnun olmadığı şeklinde yorumlar okudum da.

bende temmuz ayında hamileyim ikinci bebeğim olucak ilk bebeğim kız işllah ilk sağlık ikincide erkek bebek istiyoruz 89 doğumlu olup temmuz ayında hamile kalan arkadaşlar varmı ???

allah bütün hamilelerin bebeklerini kucağına almasını nasip etsin.

yani cnm etki altında kalmanı istemem ama şimdiki dr.uma kıyasla sıfır..
çok yakın hissetmedim kendime.
ve de ilgili değildi...
belki de benim hislerim bu bişi diyemem
bu arada hsonu nete giremicem bilgin olsun görüşmek üzere...

enteresan.pasiflora bile kullandırmıyor doktorlar normalde.cevabın ve ilgin için teşekkür ederim canım .

kizlar sabah kalktim tuvalete gitim altimi silince kan gördüm aninda solugu hastanede aldim ultrasonda bebegin kalbi atmiyordu 10+3 günlüktü kurtaj oluncak dedi hersey o kadar ani olmustuki cok zor allah kimseye böyle bir sey yasatmasin ama simdi iyiyim dün cok kötüydüm bugun iyiyim hayirlisi böyleymis allah hakimda hayirlisini böyle verdi diyorum kendimi avutuyorum kendimi cok sucladim yanlis bir seymi yaptim diye ama dr anne bebegin sagliksiz gelisim geriligi sakat olcagini farketigi zaman anne buna izin vermeyip gebeligi durduruyormus. hayirlisi böylese olan oldu diyorum. kizlar siz sakin korkmayin olacagi varsa bir seyin oluyor. hamileliginizin degerini bilin ömrümüzde kac kere hisedicez o kucuk tekmeleri size güzel hamilelik rahat dogumlar insallah hepiniz saglikli bir sekilde yavrularinizi kucaginiza alirsiniz.

çok geçmiş olsun,aynısını 2 sene evvel yaşadım bilirim
ama Rabbim 2 sene sonra yine nasip etti..inş.bu kez kavuşucaz..

Günaydın. Bende h.sonu nete giremedim.
Bende dr konusunda hala kararsızım. Bakalım.

Çok çok geçmiş olsun arkadaşım. Allah sabırlar versin.

kızlar slm;
Allah kayıplarımızı bununla bitirir ve sana tez zamanda tekrara evlat bahşeder mevlam çok büyük

canım üzüntünü cok iyi anlıyorum benim de iki kaybım var.Rabbim tez zamanda yeni bir yavrucak nasıp etsin .sana nacizane bir tavsiyem olacak eger ımkanın varsa bebegin gelişiminin neden durdugunu arastır.bazen altında genetık nedenler cıkabılıyor.yaptırabılırsen yeni bir gebelikten önce tedbirını almıs olursun.malesef ben ıkı kayıptan sonra genetıklerımı yaptırdım ve su an iğne olarak gebeliğimi surdurebılıyorum.doktorlar bunu pek önemsemıyor önemsetmek ıstemıyor doktorum bana genetık testlerını yaptırmana gerek yok ınsanlar 4-5 düşükten sonra saglıklı gebelık gecırebılıyor demıstı ama ben onu dınlemedım ve yaptırdım.cok sukur su ana kadar bır sıkıntımız olmadı ınsallah bundan sonrada olmaz.umarım senın ıcınde Rabbımın saglıklı gebelıkler nasıp eder.gecmıs olsun tekrar.Rabbım cennetın kapısında senı bekleyecek olan evladının sefatine nail eyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…