Günaydın. Bende h.sonu nete giremedim.
Bende dr konusunda hala kararsızım. Bakalım.
kızlar slm
2li test yaptıran varmı aranızda ?
kızlar slm
2li test yaptıran varmı aranızda ?
benimde dün dr kont vardı herşey iyiymiş şuanda 6+3 oldum.
merhaba teyzelerim size el sallıyorum...
nasılsınız kızlar..iki gündür hastanedeydim dün ikili teslerim yapıldı..bugün sonuçlarımı almaya gittim allahıma binlerce şükür sonuçlarım iyi çıktı..sizinde hayırlı haberlerinizi alırız inşallah..kıpır kıpır bir bebeğim var...ultarsona girdim bebeğim el salladı resmen [/B]çok güzel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
canım masallah sonuclarda temız cıkmıs kızlar hadı bakalım sıra sızınkılerde resımlerınıde beklıyoruz bebişlerin
nasılsınız kızlar..iki gündür hastanedeydim dün ikili teslerim yapıldı..bugün sonuçlarımı almaya gittim allahıma binlerce şükür sonuçlarım iyi çıktı..sizinde hayırlı haberlerinizi alırız inşallah..kıpır kıpır bir bebeğim var...ultarsona girdim bebeğim el salladı resmen [/B]çok güzel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
canım masallah sonuclarda temız cıkmıs kızlar hadı bakalım sıra sızınkılerde resımlerınıde beklıyoruz bebişlerin
cnm gözün aydın temiz çıkmış sonuçların çok sevindim darısı diğer arkadaşların başına allah hayırlısıyla kucağımıza alamayı nasip etsin...demek cinsiyetini gördünüz ne güzel benimkine yorum yapmadı doktor bir ay sonra çağırdı o zmn öğrenirim heralde
Eki Görüntüle 503230
nasılsınız kızlar..iki gündür hastanedeydim dün ikili teslerim yapıldı..bugün sonuçlarımı almaya gittim allahıma binlerce şükür sonuçlarım iyi çıktı..sizinde hayırlı haberlerinizi alırız inşallah..kıpır kıpır bir bebeğim var...ultarsona girdim bebeğim el salladı resmençok güzel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 503233
buda bebeğimin diğer resmi ayağını yukarı kaldırmış hali
Maşallah. Çok tatlı. Gözün aydın, test sonuçlarının da iyi çıkmasına sevindim.
benım de ikili tarama temiz cıktı kızlar ayrıca pipiyi gördük bugün:) doktor bır süpriz yapmazsa paşamız gelıyor dedi:)ama ben resmen doktorun gösterdiği pipiyi kucuck gördum gelişimide cok ıyı darısı sizlerin basına kızlar ..masallah demeyı unutmayın:)
Eki Görüntüle 503584 Eki Görüntüle 503585
tşkr ederim cnm seninde iyi hbrlerini alırız inşallah
İnşallah canım.Ben pazartesi gideceğim ama inan zaman geçmiyor.Benimkilerin birinin ense kalınlığı biraz yüksek demişti doktorum.Ultrasyon için yönlendirdiği doktorda o ölçüm sağlıklı değil haftaya gel dedi. Ben de merak, endişe ve umutla bekliyorum işte..Duaların için sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?