Temmuz Gebeleri !

ben ikili testimi yaptırdım haftaya ızne gıdecegım için doktor bekletmedı sonucu yarın ya a carsamba alacagım

benimde dün dr kont vardı herşey iyiymiş şuanda 6+3 oldum.

bugün bebeğimizi gördük. çok güzel bir duyguydu. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. 2li testi yaptırmak istemedik. Rabbim bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

merhaba teyzelerim size el sallıyorum ...
nasılsınız kızlar..iki gündür hastanedeydim dün ikili teslerim yapıldı..bugün sonuçlarımı almaya gittim allahıma binlerce şükür sonuçlarım iyi çıktı..sizinde hayırlı haberlerinizi alırız inşallah..kıpır kıpır bir bebeğim var...ultarsona girdim bebeğim el salladı resmen
çok güzel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Eki Görüntüle 503233

buda bebeğimin diğer resmi ayağını yukarı kaldırmış hali

Gerci orkidem bi yorumda bulunmus.erkek ihtimali yuksek gibi zaten ilk bebeginmis farketmez kiz erkek saglikli olmasi onemli olan.

gözünaydın test sonuçların temiz çıkmış hayırlısıyla bende cuma günü yaptırıcam inşallah benim de tertemiz çıkar :)

benım de ikili tarama temiz cıktı kızlar ayrıca pipiyi gördük bugün:) doktor bır süpriz yapmazsa paşamız gelıyor dedi:)ama ben resmen doktorun gösterdiği pipiyi kucuck gördum gelişimide cok ıyı darısı sizlerin basına kızlar ..masallah demeyı unutmayın:)

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Maşallah. Çok tatlı. Gözün aydın, test sonuçlarının da iyi çıkmasına sevindim.

Size maşallah küçük bey.Keyfiniz yerinde gibi duruyor:)
Ne güzel testler güzel çıkıyor herkeste.Senin adına da çok sevindim.İçin rahatlamıştır. Darısı başıma.

tşkr ederim cnm seninde iyi hbrlerini alırız inşallah

İnşallah canım.Ben pazartesi gideceğim ama inan zaman geçmiyor.Benimkilerin birinin ense kalınlığı biraz yüksek demişti doktorum.Ultrasyon için yönlendirdiği doktorda o ölçüm sağlıklı değil haftaya gel dedi. Ben de merak, endişe ve umutla bekliyorum işte..Duaların için sağol.

içini ferah tutmaya çalış cnm ayrıntılı ultrasonda çıkar sağlıklı ölçüm umudunu kaybetme iyi şeyler düşün iyi olsun ben inanıyorum sorun çıkmıcağına dualarım seninle cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…