Temmuz Gebeleri !

kızlar merhaba kafayı yemek üzereyim....yrn doktora gidicem kontrole ve ben çoooooook korkuyorum...ağlamak istiyorum..ya doktor tekrar kötü bir şey derse diye ödüm kopuyor..cuma günü beta hcgm 2065 çıkmıştı acaba şimdi kaç olmuştur die merak ediyorum..yada çok yüksek bir değermi haftama göre diye korkuyorum..satım 6 haziran sizece normal bir değermi??lütfen beni sakinleştirecek bir şeyler söleyin kızlar...:18::18::18::18:

evet düşük tehlikesi vardı bende ve ben birlikte oldum sonrada düşük oldu ama birlikte olduktan sonra söyledi doktor

anladım tatlım.Doktor bana düşük tehliken var demedi.İnternette de düşük tehlikesi olanlarda düşüğe sebebiyet verir diyor.Kadının biri doktorlara soru sorulan sitede aynı soruyu sormuş doktor birşey olmaz yazmış ondan kafam karıştı benim de.Anneme soruyorum bişey olmaz diyor ablama soruyorum yine de dikkat et diyor

bence değerin çok normal.bende 5.haftaya girdim yeni.doktor salı günü gel değerin 2000 lere çıkar dedi.seninde 6.hafta sanırım bence değerin çok iyi hen 2 günde ikiye katlıyormuş canını sıkma korkma yani.pozitif düşün herşey pozitif olsun

tatlım korkmana gerek yok benim de sat 8 haziran cuma günü yaptırdım ben de 817 çıktı ama şöyle birşey var, herkesin yumurtlama zamanı bir değil adetten 1 hafta sonra yumurtlayan da var ortasında yumurtlayan da var sonunda yumurtlayan da var ki benim adetim 30 gün de bir oluyordu sizin ortalama 28 diye düşünürsek 2 gün erken oluyorsun benden ki hcg değeri 2 günde bir kendini 2 ye katladığı için 1600 küsür olması lazımdı benim 28 gün de bir adet olaydım ki buna yumurtlama zamanını da eklersek bence son derece iyi bir değer :) biraz karışık anlattım ama sonuç olarak gayet iyi :)

5 dakika pozitif düşünüyorum 10 dakika negatifler basıyor aklımı... daha önce 8 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu..onun pskolojisi galiba..yine aynısı olurmu diye...2065 olduğuna göre sıkı tutunmuştur dimi???

sanırım sakin kafa ile okursam anlayabilicem :) yrn zaten doktora gidicem herşey öğrenicem yrn bi olsada içim rahatlasa...sonuçta benim değerimle sıkı tutunmuştur die ümit ediyorum..

zaten değerin iyi tutunmasa o kadar yüksek olmazdı bence daha düşük olurdu ama sen böyle stres yaparsan olmaz stresten bile çocuk düşer derler hiçbişey düşünme ilki öyle oldu diye buda öyle olacak değil..

sanırım sakin kafa ile okursam anlayabilicem :) yrn zaten doktora gidicem herşey öğrenicem yrn bi olsada içim rahatlasa...sonuçta benim değerimle sıkı tutunmuştur die ümit ediyorum..

bazen öyle bi defa karışık yazdım mı öyle gidiyo düzeltmeye çalıştıkça iyice karıştırıyorum o yüzden böyle bıraktım :) sen içini rahat tut tatlım :)

bazen öyle bi defa karışık yazdım mı öyle gidiyo düzeltmeye çalıştıkça iyice karıştırıyorum o yüzden böyle bıraktım :) sen içini rahat tut tatlım :)

tşkr ederim içimi rahatlattınız yrn doktordan gelir gelmez güzel hbrleri hemen hbr vericem kızlar

Cnm ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz, sorun nedir?
Bildiğimiz birşey varsa paylaşırız..
Rabbim hayırlısını tez zamanda versin inşallah..
Bu bekleyiş en zoru, Allah kolaylığını versin..

merhaba canım
2 senedir uğraşıyoruz eşimde hız ve morfoloji bozukluğu var..
klomen ve proxseed kullanıyor..
inan ne zormuş bu işler..
şimdi memleketteyim soran sorana kime ne diyeceğimi şaşırdım aslında pek insan içinede çıkmıyorum artık soru sormasınlar diye...
Allah herşeyin hayırlısını versin vardır bir zamanı inşallah...
yumurtlama günlerini değerlendiriyoruz temmuzdada kendimiz deneyeceğiz olmaz ise ağustosta aşılama yaptıracağız....
dualarınıza ihtiyacım var.....

canım doktor düşük tehliken yok dediyse birsey diyemem ama ben 2 düşük yaptım ve doktorum ikisinde de ilişki yasak demişti bana.Bu hamileliğimde de yasak dedi ama senin durumunu bilmiyorum tabi canım

ya kızlar aranızda gebelik blirtileri azalan oldu benim göüslerim çok şişti ve ağrıyordu bu sabah kaltığımda göğüslerim inmiş ve fazla acımıyordu bende korkmaya basladım bebeğimi kaybedeceğim diye acaba aranızda benim gibi olan varmı

canım doktor düşük tehliken yok dediyse birsey diyemem ama ben 2 düşük yaptım ve doktorum ikisinde de ilişki yasak demişti bana.Bu hamileliğimde de yasak dedi ama senin durumunu bilmiyorum tabi canım

anladım tatlım çok sağol bugün doktorumuza gitcez bakalım o ne diycek :)

anladım tatlım çok sağol bugün doktorumuza gitcez bakalım o ne diycek :)

canım ben bugün sabah sağlık ocağına gittim orda da testleer falan yapıyorlar ya bu doktorumda gebelikte ilişkinin bir sakıncası yok dedi bende anlamadım şimti tatlım yaa ama ben doktor izin versede yapmayacağım bebeğimi çok istiyorum çünkü.ama kılıf kullanın dedi doktor bebeğe spermdeki bir madde gecebilir dedi bende bugün kan verdim inşallar b hcg yükselmiştir yaa (

Hayırlı olsun tatlım bebeğin :) inşallah yükselmiştir 2 kez kan verdim ben 2.sini okumaya korkuyordum ya yükselmediyse diye ağır ağır açmıştım kağıdı :) biz de bugün kesemizi görcez inşallah bakalım bizim doktorumuz ne diycek.Bebeğe bişey olmaz merak etme o ilişkinin olduğu yerden apayrı yerde tek yapman gereken karnını filan aşırı kasmamak onu çok araştırdım ben hiçbişey olmuyormuş ama ben korunmayı çok merak ediyordum eşime korunmak lazımmış der demez gözleri böyle pörtledi valla

Slm kızlar bende hamileyim cuma günü test yaptırdım bcg 337 çıktı bugünde dr gidicem bu sizlerin profilindeki bebek resimlerini nasıl yapıyoruz bende artık eklemek istiyorum:)

bakalım tatlım bende yarıntüm hormon ve hcg testini sonucunu alacağım sanırım bende senin gibi yavaş yavas acarım kağıdı :)) benim eşimde çok fena :)) korkuyor bebeğimize birsey olacak diye razıyım 9 ay diyorr :)) allah bebeklerimizi bağışlasın bize insallah senin kesen görünürde bugün için rahatlar canım

Slm kızlar bende hamileyim cuma günü test yaptırdım bcg 337 çıktı bugünde dr gidicem bu sizlerin profilindeki bebek resimlerini nasıl yapıyoruz bende artık eklemek istiyorum:)

önce bebeğinin tahmini doğum tarihini hesaplaman gerekiyor dahasonra profilinden bebeğinin tahmini doğum tarihini yazın gün ay yıl ve aralarına - koy canım oluyor

amin tatlım inşallah benimkinin 9 ay beklemesinin imkanı yok ben ona eminim valla düz duvara tırmanır 9 ay beklerse ben sadece 2 kez beta baktırdım başka hormon filan istemedi doktor 2.nin sonucunu telde söyledim çok iyi 2,5 artmış 2 beklerken dış gebelik filan değil herşey son derece yolunda pazartesi keseye bakalım dedi hormon filan istemedi acep benimki niye istemedi ki :96:

tatlım benim göğüslerimden süt geliyor çünkü o yüzde prolaktine bakacakmış yüksek mi diye canım benim eşim suan normal bakalım daha sonra ne olacak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…