önce bebeğinin tahmini doğum tarihini hesaplaman gerekiyor dahasonra profilinden bebeğinin tahmini doğum tarihini yazın gün ay yıl ve aralarına - koy canım oluyor
ya kızlar aranızda gebelik blirtileri azalan oldu benim göüslerim çok şişti ve ağrıyordu bu sabah kaltığımda göğüslerim inmiş ve fazla acımıyordu bende korkmaya basladım bebeğimi kaybedeceğim diye acaba aranızda benim gibi olan varmı
doktordan guzel haberler getıren yok mu dahaa:)
doktordan guzel haberler getıren yok mu dahaa:)
Merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var...Bebek istiyoruz bu 3.ayımız.Benim son adet tarihim 13 hazirandı geçen adet döneminde hormon tahlillerimi yaptırdım herşey normal dedi doktor sonra 13.gün doktora gittim yumurta gelişimin çok iyi yarın çatlıycak muhtemelen dedi zaten ağrım da çoktu.14.gün yumurtluyorsunuz dedi bir de.Ama biz bazı aksiliklerden dolayı o günlerde malesef çalışamadık.doktora gitmeden 2 gün önce olmuştu ilişki.Neyse biraz uzun anlattım ama benim 28 günde bir adet olmam gerekiyor yani 12 temmuz gibi.Ama ben adet olmadım ve bu sabah test yaptım ve hemen iki çizgi belirdi kopkoyu.Sevinemedim çünkü testin bozuk olduğunu düşündüm.Az önce yine test yaptım 2.çizgi yine göründü.Çok şaşkınım göğüslerim şiş ama sanki diğer günlere daha az acıyor başka hiçbir belirtim yok.Sanırım bu yüzden ve fazla çalışma olmamasından dolayı test sonucuna inanmadım.yumurtlamadan 2-3 gün önceki ilişkiden hamile kalmış olabilirmiyim? test yanlış değildir dimi? yarın sabah adet olmazsam aile hekimine gidip kan testi istiycem 5 gün gecikmiş olucak. Hamile arkadaşları tebrik ediyorum....Herkes hayırlısıyla bebişlerini kucağına alsın inşallah
kızlarr slm bugün yine kan testi yaptırıdm 1000 üzeri çıktı ama iki gündür kahverengimsi bi akıntı oluyo neden olur sizce korkmammı gerekiyo çarşamba randevum var doktorla ama şuandada korkuyorum bi hemşire arkadaş kese büyüyordur korkma dedi ama sizde böle şeyler yaşayan oldumu reglim de 10 gün geçti
canım sabahları benımde gögüslerimin agrısı olmuyor ama gun ıcınde tekrar şişiyor acıyor.gece iç çamasırsız yatıyorum belkide rahatlıyor o yuzden gun boyu camasırın ıcınde kala kala sızlıyor korkma ınsallah bak yarın betahcgnıde ogreneceksın.ben de baktıracagım güzel haberlerle gelim inşallah[/QUOT
aynen canım bende gogus ağrısı oluyordu çok aciyordu bu sabah kalktığımda çok fazla acı yoktu ve inmis gibiydiler bende çok korktum belirtiler azalıyor diye bende gece iç çamaşırsız yatıyorum belki ondandir herhalde çok teşekkür ederim tatlım rahatlattıgın için
Merhaba arakadaslr aranza yeni katildim 5 haftalik hamilym 4 yeni btti :) ilk bebegm cok heycanliym esmn gozlerndeki heycani pirltyi gordgumde dunyalr benm Oluyor. İns. Hayrlisyla bebegklermizi kucagimza alir allah olamynlarada cocuk nasip eder. (amin)
kızlar doktordan şimdi geldim..
beta hcgm 6328 olmuş :) kesemizi gördük bügün çok şükür...bebeğimizi göremedik daha çok küçükmüş..
ilk hamileğimde yaşadığım şey tekrarlanmasın diye progestron ilacı verdi..kan sulandırıcı coraspirine başlıcakmışım..birede multivitamin verdi decavit..içim rahatladı pek bi sorun gözükmüyor dedi doktorumuz cuma yada cmtsi tekrar çağırdı kontrole :)
kızlar doktordan şimdi geldim..
beta hcgm 6328 olmuş :) kesemizi gördük bügün çok şükür...bebeğimizi göremedik daha çok küçükmüş..
ilk hamileğimde yaşadığım şey tekrarlanmasın diye progestron ilacı verdi..kan sulandırıcı coraspirine başlıcakmışım..birede multivitamin verdi decavit..içim rahatladı pek bi sorun gözükmüyor dedi doktorumuz cuma yada cmtsi tekrar çağırdı kontrole :)
kızlarr slm bugün yine kan testi yaptırıdm 1000 üzeri çıktı ama iki gündür kahverengimsi bi akıntı oluyo neden olur sizce korkmammı gerekiyo çarşamba randevum var doktorla ama şuandada korkuyorum bi hemşire arkadaş kese büyüyordur korkma dedi ama sizde böle şeyler yaşayan oldumu reglim de 10 gün geçti
tatlım yerleşme kanamasıdır normal olması kiminde oluyor kiminde olmuyor :)
canım sabahları benımde gögüslerimin agrısı olmuyor ama gun ıcınde tekrar şişiyor acıyor.gece iç çamasırsız yatıyorum belkide rahatlıyor o yuzden gun boyu camasırın ıcınde kala kala sızlıyor korkma ınsallah bak yarın betahcgnıde ogreneceksın.ben de baktıracagım güzel haberlerle gelim inşallah[/QUOT
aynen canım bende gogus ağrısı oluyordu çok aciyordu bu sabah kalktığımda çok fazla acı yoktu ve inmis gibiydiler bende çok korktum belirtiler azalıyor diye bende gece iç çamaşırsız yatıyorum belki ondandir herhalde çok teşekkür ederim tatlım rahatlattıgın için
canım dediğin gibi aksama doğru arttı ağrı ve hafiften sertleşti ama şimdi işten geldim iç çamaşırımı çıkardım çıkarınca rahatlıyor sanırım daha yumuşak geliyor ama çok acıyor yarın olsada doktora gitsem diyorum içim içimi yiyor yaa
canım ya senin doktor randevun ne zaman?tatlım inşallah kan sonucunda da görcen çünkü bunun birebirini ben yaşadım tek farkı yumurtlama zamanını iyi kullandık ama test zamanları filan birebir aynı :)
canım ya bende de hafıf bı koyu sarı lekelenme oldu.korkudan ayakları dıktım yatıyorum.umarım hemşire arkadasın dedıgı dogrudur bundan ben de kendıme faydalanmak ıcın bı sonuc cıkaracagım.benım reglımı gecelıde 10gun oldu beta hcg takıbı yapılıyor benım pazar günü 807 idi yarın 1600 olması gerekıyor sabah gıdecegım hastaneye hayırlısı ınsallah bebeklerımız bızı uzmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?