- 18 Kasım 2020
- 20.838
- 50.150
- 548
korunmadigin icin adet tarihin degismis olabilir bende gunu gunune olurdum evlendikten sonra bile ama korunmayi biraktigim aydan itibaren once 4 sonra 5 6 gun ileri atti değişir gebelik testi yaptin miMerhaba bat ım 18 temmuz 18 temmuzda beta kan testi yaptım 0.100 çıktı bugün adetimin 4. Günü ama henüz olmadım.adetlerim düzenli olur uygulamayla takip ediyorum çok nadir 1 gün fark eder sadece.ancak Adet öncesi belirti de yaşamadım bu ay normalde arka taraf kalçaya doğru ağrılarım olur sancılarım olur adetten bi kaç gün önce kahverengi akıntılarım olur. 3 aylık evliyim ama geçen ay ve önceki ay adet öncesi pembe lekelenmem oldu az miktarda o bitince adet oldum . Bu ayda 8-10 temmuz arası kahverengi çok az miltarda lekelenmem oldu geçti herhangi bi adet belirtisi yaşamadım. Karın bölgemde göbek deliğimin sağında özellikle ağrılarım var. Kasıklarımda da oluyor ara ara. Sırtımda da ağrı oluyor .
+1Benimde 12 13 Temmuz yumurtlama 14 Temmuz çatlama oldu beklemedeyim
Bekeleyeceğiz inşallah siparişim gelir artık cuma veya cumartesi+1Benimde 13 çatlama bekliyorum
Aynen benimde, toplu test yapalım baya kalabalığızMerhaba kızlar
13 veya 14 temmuz çatlama oldu tahminimce bu günleri değerlendirdim. Bat 29 temmuz.
sadece kasıklarımda hafif sızı kramp var.
Belirti var mı pekiAynen benimde, toplu test yapalım baya kalabalığız
Yani inanılmaz belirtiler yok. Göğüs ucum kaşınıyormuş gibi oluyor arada. Arada sırada tatlı tatlı sancılarım oluyor ama belli belirsiz devamlı olmuyor. Akıntı vs yok. Sende durumlar nasıl?Belirti var mı peki
Gebelik testi mi? Hangi marka sipariş verdiniz?Bekeleyeceğiz inşallah siparişim gelir artık cuma veya cumartesi
Hayır çocuğumuz yok 3 aylık evliyim ve evlendiğim an çocuğum olsun istiyordum
Prodoctor Awox alırım ben başka almam eczanede çok pahalı internette uygunGebelik testi mi? Hangi marka sipariş verdiniz?
Ben bu markayı geçen ay aldım internetten iki defa silik çıkardı kanda negatiftiProdoctor Awox alırım ben başka almam eczanede çok pahalı internette uygun
Silik genelde hepsinde oluyor ya mesela awokta iyi kuruyunca oda çıkarıyor en iyisinde bile oluyor ama bundan çok memnun olan var varsa net çıkarıyor zaten bakalım nasıl olacakBen bu markayı geçen ay aldım internetten iki defa silik çıkardı kanda negatifti
Benim geçen ay 4 5 farklı marka hep çıkardı ama regl oldumBen bu markayı geçen ay aldım internetten iki defa silik çıkardı kanda negatifti
Bu ay kaset test aldım ama daha günüme çok var beklemedeyimBenim geçen ay 4 5 farklı marka hep çıkardı ama regl oldum
Kasık ağrısı yada akıntı yok ama göğüs ucu hassasiyeti arttı biraz sankiKızlar kaşık ağrısı akıntısı olan var mı
Benim normal âdet öncesi kasık sancım var o kadarYani inanılmaz belirtiler yok. Göğüs ucum kaşınıyormuş gibi oluyor arada. Arada sırada tatlı tatlı sancılarım oluyor ama belli belirsiz devamlı olmuyor. Akıntı vs yok. Sende durumlar nasıl?
Hafif var herzamanki gibi ama akıntı yokKızlar kaşık ağrısı akıntısı olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?