Temmuz hamilelik bekleyenler

korunmadigin icin adet tarihin degismis olabilir bende gunu gunune olurdum evlendikten sonra bile ama korunmayi biraktigim aydan itibaren once 4 sonra 5 6 gun ileri atti değişir gebelik testi yaptin mi

Merhaba kızlar aranıza ben de katıldım bat 12 temmuzdu 2 aydır 21 gün arayla regl oldum pcos var amh 5,7 çıkmıştı doktora gittim reglin 2. Günü tekrar kan ver demişti fakat daha olmadım önceleri gecikmeler oluyordu sat 21 Haziran bugün 31. Gün henüz bir şey yok Rabbim bebek isteyen herkesin kucağına boş bırakmasın inşallah biz de Eylül’de 2 yıllık evli oluyoruz çok istiyoruz hepinizin dualarıyla inşallah

Ben bu markayı geçen ay aldım internetten iki defa silik çıkardı kanda negatifti
Silik genelde hepsinde oluyor ya mesela awokta iyi kuruyunca oda çıkarıyor en iyisinde bile oluyor ama bundan çok memnun olan var varsa net çıkarıyor zaten bakalım nasıl olacak

Yani inanılmaz belirtiler yok. Göğüs ucum kaşınıyormuş gibi oluyor arada. Arada sırada tatlı tatlı sancılarım oluyor ama belli belirsiz devamlı olmuyor. Akıntı vs yok. Sende durumlar nasıl?
Benim normal âdet öncesi kasık sancım var o kadar bence tutmadı hissederdim yoksa

Kızlar merhaba regl ağrısı 15 gün önceden başlar mı yoksa yumurtlama sonrası 2 3 gün ağrı olur mu benim her ay reglime 15 kala regl ağrısına benzer ağrılarım oluyo bebek deniyoruz uzun süredir bu ağrılar başlayınca bana bi ümitsizlik geliyo normal mi bu ağrılar hemen ümidimi kesmemeliyi miyim acaba yumurtlamam muhtemelen 20 temmuz Pazar dı çünkü cuma cmt pik gördüm ama sadece pazarı değerlendirebildik tutar mı bilmiyorum hiç sadece işte her ay bunlar olduğu ge sonucu da hep olumsuz olduğundan aklıma takılıyor yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…