- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Ah kafam ah..Hic farketmedim ya kusura bakma . Hemen düzeltirim.M melekler-engelchen Hahah dur bi totem yapayım. Benim adım iki kez yazılmış . Ben bu ay kesin hamileyim :)))
Olabilir neden olmasınEşimden de farklı bi bakış açısı geldi. İkiz mi yoksa :))
Inşallahhayırlı olsun bu topik inşallah :)
Bakalım kimlerden gelicek güzel haberlerNüfus çoğaldı. 28 kişi olmuşuz.
19 aksamı olma ıhtımalım varda o yuzden 19 yazmıstım. istersen 19 dıye degıstırelım hep akşamları oluyorum cunku adetımın 26.gunun aksamı19 mu 20 mi?
Su her durumda faydalı. Keçi boynuzu sperm sayısını artırırsıze bır sey danışmak ıstıyorum arkadasım kecıboynuzu kuru yaptı ve hamıle kaldılar ıcınızde yapan var mı eşi içti bende aldım da denıcem.
birde cok su ıcmek hamıle kalma surecınde faydalı mı bı arkdasım o kadar cok su ıcıyodukı anlatamam ama hamıle kalmadan mı kaldıktan sonra mı onu tam cıkaramıyorum
Arkadaşlar,
Hamile olmak için uyguladığıniz kür, ilac yada vitamin varmı. ? Kocaniza birşey iciriyor musunuz. ?
Arkadaşlar,
Hamile olmak için uyguladığıniz kür, ilac yada vitamin varmı. ? Kocaniza birşey iciriyor musunuz. ?
Ama düzenli yapıp içirmelisin. En az üc ayişte ben arkadastan bu kecıboynuzu kurunu duydum canım ve şimdi kız hamıle tabı kı Allah ol demeseydı olmazdı bende bır umut aldım işte Allaha dua edıyorum ınsallah bebişim olsun dıye M melekler-engelchen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?