- 24 Ağustos 2012
- 12.476
- 29.006
- 798
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
bakalım içiririm inşallah canımAma düzenli yapıp içirmelisin. En az üc ay
Katılıyorum sana insan çok isteyince ve olmayınca başkası hamile kalınca imreniyor insan ya inş en yakın zamanda bizim de olurkızlar ben bu ay hiç bebek çalışması modunda değilim bu işin psikolojiyle kafayla birebir etkili olduğuna eminim artık. birde böyle oluruna deniyorum bakalım ne olacak. daha önce doktora gitmiştim bir sorun yoktu. eğer yine olmazsa eşimle birlikte tekrar gidicem 6 ay oldu artık anne olmaya çok fazla açımmm..
bilmiyorum sizde de aynı sey oluyormu bu saplantı haline gelmeye başladı gördüğüm bebeklere eskisinden başka bakıyorum hamilelere ayrı bir hayranlığım oluştu özel kişiler olduklarını düşünüyorum. ve bu durum artık beni yormaya başladı. dolayısıyla kafadan biraz atmam gerekiyor bu bebek arzusunu galiba
bende bebeklerı ayrı bı severe oldum cocuklar cok guzel gorunuyor banakızlar ben bu ay hiç bebek çalışması modunda değilim bu işin psikolojiyle kafayla birebir etkili olduğuna eminim artık. birde böyle oluruna deniyorum bakalım ne olacak. daha önce doktora gitmiştim bir sorun yoktu. eğer yine olmazsa eşimle birlikte tekrar gidicem 6 ay oldu artık anne olmaya çok fazla açımmm..
bilmiyorum sizde de aynı sey oluyormu bu saplantı haline gelmeye başladı gördüğüm bebeklere eskisinden başka bakıyorum hamilelere ayrı bir hayranlığım oluştu özel kişiler olduklarını düşünüyorum. ve bu durum artık beni yormaya başladı. dolayısıyla kafadan biraz atmam gerekiyor bu bebek arzusunu galiba
Her nasip vaktini bekler. Biz hemen olsun istiyoruz ama sabır gerek. Geç olsun güç olmasın . Rabbim hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin.inşallah kuzum ya.. doğum nikah ve ölüm ne zaman kimse bilmez ve planlayamaz derler ya.. hakkaten öyle evlenmeden önce kıçını da yırtsan kaderindeki esas kişi önüne çıkmadan evlenemiyorsun bi şekilde doğru insan gelene kadar zaman geçiyor belirsizlikle.. ne zaman evleneceksin diye sorarlardı uyuz olurdumm sanki elimdeymiş gibi.. aynı durum şimdide bebek meselesi.. "ee artık sende yap bi tane" "bebek yokmu bebek" .. derken o cümleler "üzülme üzülme olur" olarak değişti sorunluymuş gibi tavırlarla.. belki gerçekten bir sorun var dimi ama sözlerinize bir dikkat etseniz ne güzelde olurdu. ama maleseff ne sorular bitiyor ne belirsizlikler.. ne melankolik konuştum :) kısaca toparlarsak kuzucuklarımm Rabbim ol der olur biz tevekkülle bekleyeceğiz... tez zamanda bebişlerimiz sağlıkla keselerimize dolsun.. bu duyguyu yaşamayı herkes hakediyor..
Arı sütü ve polen kullanımının hamilelik olasılığını üç kat arttırdığını duymuştum. Bi araştırın isterseniz şifanın nereden geleceği hiç belli olmaz
ya sormayın ya benım kocamla ilişkım mılletın derdı oldu herkes sorar mı arkadaş
herkes soruyor bebek yok mu daha bende sert bı sekılde dıyemıyorum yok sana ne benım hayatımdan!!!! dıye
daha olur olur, hadı ama artık evlenelı kaç yıl oldu
sana ne sana ne arkadaş!!!
Petunyasemen yaşın kac kac yıllık evlısın ?? bızım 3 yıl oldu ama daha yenı ıstıyoruz sayılır gercı 5 hatta 6 ay olacak cocuk ısteyelı
artık ebnde oyle dıcem düşünmuyoruz dıcem ama onceden cocuk ısteyıp sonradan düşünmüyoruz demek te bı acayıp olacak sankı
Hadi yaa. Valla geçen kış arkadaşı satış yapıyordu kırmamak için 100 gr polen almıştım. Öylece durup duruyor. Onu kullanmaya başladım. Bakalım etkisi olucak mi :))canım onu bende araştırdım gerçekten çok faydalı bişey ama gerçek arı sütü hem çok pahalı hemde bulmak zor. aktarlarda olanların çok azı arı sütü gerisi bal bende vazgectim sonra
Yaa insanlar gerçekten kırıcı olabiliyorlar ister istemez. Sen yinede moralini bozma hiç kimse için değmez.ya sormayın ya benım kocamla ilişkım mılletın derdı oldu herkes sorar mı arkadaş
herkes soruyor bebek yok mu daha bende sert bı sekılde dıyemıyorum yok sana ne benım hayatımdan!!!! dıye
daha olur olur, hadı ama artık evlenelı kaç yıl oldu
sana ne sana ne arkadaş!!!
takmayacam artık canım sırtını sıvazlayıp muhteşem gulumsememle düşünmuyoruz dıyecegımYaa insanlar gerçekten kırıcı olabiliyorlar ister istemez. Sen yinede moralini bozma hiç kimse için değmez.
Hahaha :)))sız daha yenıymıssınız canım cok soruyolar
anlamıyorum ınsanları sen evınle kocanla cocugunla ılgılen arkadasım benım evımden barkımdan huzurumdan sana ne çekemıyorlar kıskanıyorlar benı :) survıvordakı nagıhan boyle dıyordu bende oyle dıcem artık
Hadi yaa. Valla geçen kış arkadaşı satış yapıyordu kırmamak için 100 gr polen almıştım. Öylece durup duruyor. Onu kullanmaya başladım. Bakalım etkisi olucak mi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?