TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Slm arkadaşlar bni de alın aranıza bat 5 temmuz günler gecmiyo zaten çift çizgi olduğu iki gün degerlendirdim başla yok tutarsa şansıma artikim

Kızlar aslında o sürekli gelen akıntılar çokta hafife alınacak akıntılar değilmiş benim ilişki esnasında kasiklarimda ağrıda oldu doktora gittim iltihap varmış fitil verdi antibiyotik verdi folibol verdi şuan çok rahatim kilodum bile pislenmiyo eğer sizin de bu tarz sikayetleriniz varsa bi doktora gorunun kızlar çünkü iltihap hamilelige engel oluyomus

Kızlar bu arada ben dün çok streslendim çok kötü bi gün geçirdim şimdi kırmızılar gelince çok şükür bi yandan da rahatladım ya.
Artık çok rahat davranacam ne zaman olursa artık hayırlısı :)

Hahahh ben şimdiden hamile çekiminde giyeceğim elbisemi aldım bile. Bebek beklediğimizi müjdelerken fotoğrafın altına ne yazsam acaba . Çiçekli güzel bi saç aksesuarı da bakıyım en kısa zamanda. Deniz kenarında eşim ile el ele doğal bi poz olarak hayal ediyorum.fikirlerinize ihtiyacım var kızlar bu konuda. ( napalım hayallerle yaşamak güzel her ay kırmızıları görecek değiliz ya :)) )

Yaaa çok tatlısın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…