TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Faydası ne kadar bilmiyorum ama eşim bu ay yedi keçiboynuzu. Yumurtlama dönemime kadar gün içinde aklına geldikçe yedi. Genelde akşamları aklına geldi. Boş geçtiği günler de oldu tabi. Ama zararlı şey değil bence denenebilir.

Ha Hah keçiboynuzunu pekmezini ben yiyorum bakalım sonuç ne olacak .

En iyisini yaparsın . Düşman sevindirme yeter. Sana bu şekilde davrananların çokta iyiniyetli olduklarını düşünmüyorum açıkçası
aynen canım bende
bakalım dun bugun ıcırdım ınşallah faydasını görürüz

dr.a gıttım adetımın 3. gunu yanı bugun
muayene ettı hıc bı sıkıntı yok dedı hormon testı ıcınde adetlerın duzenlı ıse gerek yok dedı bu hormon testı adetlerı duzensız olanlar içinmiş ama madem geldın bakalım onlara da dedı taa perşembe gunu cıkacak malesef cunku mamagrafi de ıstedım ben bakalım sanırım normal cıkar

daha sık bırlıkte olun eşinle dedı adam

K
korunmayı bırakalı kaç ay oldu ki senin Can'ım . Doktor un cesaretine de hayran kaldım. Doğru söylemiş Ada'm ama doktorlar yanlış anlaşılmamak için pek girmiyorlar bu konulara. Benim ilk bebeğim bu yüzden düştü. Düşük tehlikesi olmasına rağmen ilişki girmemek için uyarılmadım hiç üç doktor gitmiştim hemde. İlişki sonrası kese bozuldu biz kalp atışı duymayı beklerken düşük ile sonuçlandı. Ozamanlar akıllı telefonlar yoktu . Şimdi herşeyi internetten araştırıp öğrenebiliyoruz çok şükür

Valla benim.adetim yıllardır duzenli gittim yaptırdım hormon testlerimi

Genel rutin kontrol için bile yapılır bence :)

benım 5 ay oldu canım ama cok sık bırlıkte olamadık hatta 1,5 ay eşim yanımda degıldı şimdi dr. ıyı mı demıs kotu mu demiş ben anlamadım

Valla benim.adetim yıllardır duzenli gittim yaptırdım hormon testlerimi

Genel rutin kontrol için bile yapılır bence :)
oyle dedı ama yaptı canım hatta dedıkı daha sık bırlıkte olun eger olmazsa 3-4 ay sonra eşinle gelın dedı sperm sayılıacakmıs ben şimdi yapalım dedım sız benı dınleyın dedı bıraz kararsız kaldım eger tam anlamıyla ısteseydım onu da yapacaktık da bıraz daha deneyelım dedık senın eşin muayene oldu mu?

Yok canım. Eşim muayene olmadı daha

Değerlerini Paylaş sıkıntı yoktur zaten de inşallah :)

tamam canım cıksın da bı paylaşırım
sen ne zaman eşinle gıtmeyı dusunuyosun? bırde kaç aydır dusunuyosunuz

Canım eşim 6. Ay da olmazsa gitmeyi düşünüyor ama erkekler bu konuda biraz daha çekingen oluyor emin değilim o yüzden :)

Mart olmadı
nisan olmadi
mayıs olmadı
haziran olmadı

4 kere kırmızı kart yedim :)

Temmuz umudum yok yumurtlama günlerinde ayrı olacağız 5 kırmızı kart yerim heralde

İnşallah 6.ay da olur :)

bızde temmuzada cok yanyana olamıcaz ama olsun ebn yınede umutluyum canım
bellı olmaz olur senınde belkı canım yesa
benım anlamadıgım sadece yumurtlama zamanlarında mı cocuk oluyo yoksa olmuyor mu mesela yumurtladım aradan 5 gun gectı olmaz mı cocugum?

Ya canım aslında nasıl oluyor bilmiyorum ama millet çatır çatır hamile kalıyor adet bitiyor 3 gün içinde hamile kalıyor adet 4 gün var hamile kalıyor

Benim bildiğim yumurta çatlar 24 saat yaşar (hadi 36 saat yasasin) o arada ya içeride sperm olur döllenme gerçekleşir ya da beraberlik olur o yeni spermler dollenmeyi gerçekleştirir

Valla o yüzden Allahin taktiri diyorum

Ben yumurtalama günüme denk getiriyorum ama olmuyor millet garip bir şekilde garip zamanlarda hamile kalıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…