- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Geldim canim resmen bölünerek cogaliyoruzbaksana o topikten o topige heryerden bi msj bildirim tesekkur ederim canm.
M melekler-engelchen benide ekler misin BAT 8 Temmuz .hayirlisi artik.
bızde temmuzada cok yanyana olamıcaz ama olsun ebn yınede umutluyum canım
bellı olmaz olur senınde belkı canımyesa
benım anlamadıgım sadece yumurtlama zamanlarında mı cocuk oluyo yoksa olmuyor mu mesela yumurtladım aradan 5 gun gectı olmaz mı cocugum?
Son topik mart anneleri olsa ne güzel olurdu .hayirlisi artik ne diyelimHahahahha aynen yaaaa dur bakalım daha ne kadar o topikten bu topiğe yapacağız
Nisan anneleri mayıs anneleri haziran anneleri falan gibi topiklerden birinde dursak artık :)
İnşallah temmuz son olur Can'ım . Mart anneleri topic i de fena olmaz hani :))Son topik mart anneleri olsa ne güzel olurdu .hayirlisi artik ne diyelimoyke boyle zaman geciyor.
Temmuz 2016 da hamile olmayı planlayan arkadaşlar buyrun topigime
Bat tarihleri
1)dimaam 1 temmuz
2)@country 1 temmuz
3)@enginkelime 1 temmuz
4)@gulbensworld 1 temmuz
5)@minikincir 2 temmuz
6) P Pimpiriklianneee 3 temmuz
7)@morordek 4 temmuz
8)@Zanamm174 5 temmuz
9@kutuphanekedisi 5 temmuz
10)@melekbaby 5 temmuz
11)@nisan 152 5 temmuz
12) M melekler-engelchen 6 temmuz
13)@Petunyasemen 7 temmuz
14)@berraksucan 7 temmuz
15)@Kuzum ask 7 temmuz
16)@Emineeemm 8 temmuz
17)@xiexie 9 temmuz
18)@zehragnydn 9 temmuz
19)@tristris 11 temmuz
20)@ervanazim 13 temmuz
21)@umut-001 15 temmuz
22)@mtkt 17 temmuz
23)Tutuy 17 temmuz
24)@cansu0812 18 temmuz
25)@LadeyNa 18 temmuz
26)@amelia2 19 temmuz
27)yesa 20 temmuz
28)@yagmur0790 22 temmuz
29)@endless love 24 temmuz
canımm nasılsın ? inşallah burası hayırlı gelir bize.Son topik mart anneleri olsa ne güzel olurdu .hayirlisi artik ne diyelimoyke boyle zaman geciyor.
slm kizlar ben bu hic hamilelik modunda degilim sanki ilk korundugumuz gunlerdeki gibiyim bundan onceki uc ayda daha gunler varken bata hayali hamilelik belirtisi yasiyodum simdi hic bi sey hissetmiyorum hic heyecan yok icimde sanki halbuki cok istiyorum ne oluyo bana acaba
Hayal kırıklığına uğramaktan korkuyor olabilirsin Can'ım. İster istemez insani yoruyor . Duygular karışıyor ne istediğini bile kestiremez duruma gelinebiliyorslm kizlar ben bu hic hamilelik modunda degilim sanki ilk korundugumuz gunlerdeki gibiyim bundan onceki uc ayda daha gunler varken bata hayali hamilelik belirtisi yasiyodum simdi hic bi sey hissetmiyorum hic heyecan yok icimde sanki halbuki cok istiyorum ne oluyo bana acaba
Doğru diyorsun valla Can'ım beklemediğin anda çıkıp geliveriyorlar . Bende geçen ay başladım bu ayda zor gibi gözüküyor ya Allahtan Ümit kesilmezGenelde böyle beklemediğin ayda hamile kalıyorsun.
Ilk hamileligimdeki hiçbir belirti yok benim de. Göğüslerim acıyor mu diye kontrol etmekten gerçekten morarttim artık. Kabızlık da yok. Bat 1 temmuz bakalım hayırlısı. Olursa olur olmazsa da kafama takmam ama bu bekleyiş çok sıkıntılı..
aynen canim hic belirti falan yok insallah hakkimizda hsyirlisi olur dedigin gibi beni sasirtir geliverir belkide batlarimiz cok yakin :)Genelde böyle beklemediğin ayda hamile kalıyorsun.
Ilk hamileligimdeki hiçbir belirti yok benim de. Göğüslerim acıyor mu diye kontrol etmekten gerçekten morarttim artık. Kabızlık da yok. Bat 1 temmuz bakalım hayırlısı. Olursa olur olmazsa da kafama takmam ama bu bekleyiş çok sıkıntılı..
aynen canim belkide bu yuzden boyleyim Rabbim bu mubarek gunlerde hepimizin dualarini kabul etsinHayal kırıklığına uğramaktan korkuyor olabilirsin Can'ım. İster istemez insani yoruyor . Duygular karışıyor ne istediğini bile kestiremez duruma gelinebiliyor
İyiyimm tatlimmm napayim bebek yapiyorumcanımm nasılsın ? inşallah burası hayırlı gelir bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?