TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Geldim canim resmen bölünerek cogaliyoruz baksana o topikten o topige heryerden bi msj bildirim tesekkur ederim canm.

M melekler-engelchen benide ekler misin BAT 8 Temmuz . hayirlisi artik.

Hahahahha aynen yaaaa dur bakalım daha ne kadar o topikten bu topiğe yapacağız

Nisan anneleri mayıs anneleri haziran anneleri falan gibi topiklerden birinde dursak artık :)

Bi de kaliteli sperm 3 4 gün yaşarmiş sen yumurtlama gününden 4 un önce beraber oldun o spermler de dölleyebilir:)

Amannnnnnnnnn en iyisi hiç takmamak:)

Hahahahha aynen yaaaa dur bakalım daha ne kadar o topikten bu topiğe yapacağız

Nisan anneleri mayıs anneleri haziran anneleri falan gibi topiklerden birinde dursak artık :)
Son topik mart anneleri olsa ne güzel olurdu .hayirlisi artik ne diyelim oyke boyle zaman geciyor.

slm kizlar ben bu hic hamilelik modunda degilim sanki ilk korundugumuz gunlerdeki gibiyim bundan onceki uc ayda daha gunler varken bata hayali hamilelik belirtisi yasiyodum simdi hic bi sey hissetmiyorum hic heyecan yok icimde sanki halbuki cok istiyorum ne oluyo bana acaba

ya bende temmuz hayal ediyordum birde adetim hayırlısıysa gelseydi........
bat 24 haziran gelen giden yok..
test mi? onu da yaptım tek çizgi
adet belirtilerim de yok
ama test te tek çizgi
böyle işte...
eğer gelirse temmuz için sıkı bir çalışma içinde olacağım

Genelde böyle beklemediğin ayda hamile kalıyorsun.

Ilk hamileligimdeki hiçbir belirti yok benim de. Göğüslerim acıyor mu diye kontrol etmekten gerçekten morarttim artık. Kabızlık da yok. Bat 1 temmuz bakalım hayırlısı. Olursa olur olmazsa da kafama takmam ama bu bekleyiş çok sıkıntılı..

Hayal kırıklığına uğramaktan korkuyor olabilirsin Can'ım. İster istemez insani yoruyor . Duygular karışıyor ne istediğini bile kestiremez duruma gelinebiliyor

Doğru diyorsun valla Can'ım beklemediğin anda çıkıp geliveriyorlar . Bende geçen ay başladım bu ayda zor gibi gözüküyor ya Allahtan Ümit kesilmez

aynen canim hic belirti falan yok insallah hakkimizda hsyirlisi olur dedigin gibi beni sasirtir geliverir belkide batlarimiz cok yakin :)

canımm nasılsın ? inşallah burası hayırlı gelir bize.
İyiyimm tatlimmm napayim bebek yapiyorum daha baslangictayim.gercekten o dusunceye girince cok farkli oluyor insan ;sizlere diyordum yok rahat olun yok kasilmayin, akisina birakin ister istemez etkileniyr insan.suan en ufak bisey olsa kendime direk yuksek sesle psikolojikk psikolojik sakin beynin oyununa gelme diyorum.birde oruclu olunca kafam fazla basmiyor dusunecek halim kalmiyor .hic arastirma yapmiyorm , yoksa ne okusam bende boyleyim diyecegimsen nasilsin ? Bi ara yoktun.

Gece rüyamda sabaha kadar test yaptım hep pozitif çıktı. Sabah 7 de kalktım test yaptım negatif :) galiba olmadı bu ay. Belirtim de yok. Bat 1 temmuz

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Bu ay ilk aşılamam yapıldı. Dün 12. gündü, kan verdim negatif çıktı. Yani muhtemelen yarın regl olacağım.Ona göte BAT yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…