- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.441
İnşallah canim yumurtanin catlayip catlamadigini ve kaliteli yumurtayi gosteren bir test bildigim kadariyla. Oyle bi esti canim adetin 3. Gunu olan testleri yaptirmistim dedim bunu da yaptirayim. Evet tatlim ben de baktim 10un uzeri iyiymisCanım progestanı biraz araştırdım 10 üstünde çıkan sonuçlar yumurtlamanın çok iyi oldugunu gösteriyormuş belki bu ay hamişsindir
Test yaptırmadı canım Dr tedbir amaçlı verdi bu ilacı. Şuanda 2 gündür içmiyorum hamile kalınca tekrar Dr a danisirim peki sizde coraspirin böyle bir yan etki yaptimicanım bende kürtaj ve ölü dogumdan sonra pıhtılaşma oldugunu öğrendim. şuan coraspin kullanıyorum. bu ilacı da ilk defa duydum.istersen doktoruna danışarak ilaç değiştir
Canım bende persembe günü devlet hastanesine gitsem randevusuz progestanı ma baktırmak istiyorum desem bakarlarmı sonuçlarımı aynı günde alabilirmiyim çünki cuma 6: 30 uçagıyla köye gidicem deİnşallah canim yumurtanin catlayip catlamadigini ve kaliteli yumurtayi gosteren bir test bildigim kadariyla. Oyle bi esti canim adetin 3. Gunu olan testleri yaptirmistim dedim bunu da yaptirayim. Evet tatlim ben de baktim 10un uzeri iyiymis
Ben özele gittim sonuc ayni gun cikti ama kadin doğuma gidip testi doktorunun istemesi lazim bence bu yüzden randevu alman gerekir diye düşünüyorum hic devlete gitmeyince isler nasil yürür bilemiyorumCanım bende persembe günü devlet hastanesine gitsem randevusuz progestanı ma baktırmak istiyorum desem bakarlarmı sonuçlarımı aynı günde alabilirmiyim çünki cuma 6: 30 uçagıyla köye gidicem de
Canım çok şükür geçti. Klomen kullandığımda 8 tane yumurta oluştu. Yani ilaç bana fazla geldi. Böyle olunca OHSS diye bir sendrom var, yani yumurtalıkların aşırı uyarılması ve büyümesi. O sendromu yaşadığım için öyle olmuşumIlişkiden sonra koku oluyormu enfeksiyonda olabilir doktora bir görünmende fayda var
Anladım Canım teşekürlerBen özele gittim sonuc ayni gun cikti ama kadin doğuma gidip testi doktorunun istemesi lazim bence bu yüzden randevu alman gerekir diye düşünüyorum hic devlete gitmeyince isler nasil yürür bilemiyorum
sukretmekgerek seni burda görmek ne hoş tatlım
yesa sana yazdıktan sonra lavaboya gittim sıktım kendimi yine akıntı fena halde devam ediyor morelim yerine geldi bence henüz geç değil şans devam ediyor. hadi Allah ım inşallah. bu akşam değerlendireceğim yarında zaten 21inden itibaren tatilde oteldeyim orada da devam eder
Merhabalar kizlar.kus misali ,ne olduğunu anlamadan izinler iptal oldu ve memleketten evimize dun gece döndük,nasip evimizeymis ve 13 .günde olsa basladik artikya ucundan yakaladik zamanlama super ya da kacirdik bilemiyorum gecen ay 11. Gnde o yumurta aki kivamndaki akintiyi gormustum bu ay fazla akinti oldu ama onu gormedim hic yada koyde isten ustune dusemedim bilemiyorum hayirlisi artik @yesa1 teknik direktorumuz sen ne diyorsun bu duruma sen yorumsuz koyma
Tutuy canimm m coook coook gecmis olsun cook uzucu bi durum.insallah acilarini unutturcak yawruna sagsalik saglikla kavusursun.
Şuana kadar o akintiyi görmedim.daha önceki zamanlarda yani hamilelik dusunmedigim de sizle takiliyordum o sira takip ederken 14-15 lerde olmuştu gecen ay ilk denememde 11 de oldu ona sasmistim.sabit değil yani. Tabi canim belli olmaz bu isler.hayirlisi artik cani ne zaman gelmek isterse13 15 17 19 21 devam canım :) 11. De olduysa kaçma ihtimali yüksek ama belli olmaz
Benim ilk ay 11. Gün sonraki aylarda 14. Gnlerde yumurtladim:2
Tatilde daha iyi olur aslında kafanız dağılır pozitif düşünmeye calıs Allah büyükKızlar bu ay da olmadı galiba. Tüm regl öncesi belirtiler var bende. Önümüzdeki ay da yumurtlama döneminde tatilde olacağız. Antalya'nın çeşitli ilçelerinde ikişer gün kalacağız yani çok yorgunluk olacak, denize girilecek. Tutacağını hiç sanmıyorum
genelde aspirin ve coraspin kullanılıyor sanırım. aspirin midemi ağrıttığı için içemiyorum. coraspin aç karnına içiliyor. iki aydır günaşırı kullanıyorum hiçbir yan etkisini görmedimBen
Test yaptırmadı canım Dr tedbir amaçlı verdi bu ilacı. Şuanda 2 gündür içmiyorum hamile kalınca tekrar Dr a danisirim peki sizde coraspirin böyle bir yan etki yaptimi
Şuana kadar o akintiyi görmedim.daha önceki zamanlarda yani hamilelik dusunmedigim de sizle takiliyordum o sira takip ederken 14-15 lerde olmuştu gecen ay ilk denememde 11 de oldu ona sasmistim.sabit değil yani. Tabi canim belli olmaz bu isler.hayirlisi artik cani ne zaman gelmek isterse
İnşallah canim yumurtanin catlayip catlamadigini ve kaliteli yumurtayi gosteren bir test bildigim kadariyla. Oyle bi esti canim adetin 3. Gunu olan testleri yaptirmistim dedim bunu da yaptirayim. Evet tatlim ben de baktim 10un uzeri iyiymis
bat geçeli 2. gün gelen bişey yok henüz. dün negatifti test. doğum yapalı 4 ay oluyor.gerçi diğerleri düzenliydi adetlerimin ama yinede bilemiyorum belki geçikmiş olabilir. doğum öncesi adt döngüm 30 du. sonrasında 28 e düşmüştü. belki tekrar 30 a dönmüştür. bilemiyorum
Bir sorun yoksa ve 1 yıldır olmuyorsa asılama demek coooookk mantıklı bence
Canım bende persembe günü devlet hastanesine gitsem randevusuz progestanı ma baktırmak istiyorum desem bakarlarmı sonuçlarımı aynı günde alabilirmiyim çünki cuma 6: 30 uçagıyla köye gidicem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?