- 5 Nisan 2016
- 1.196
- 2.334
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.621
Sagol canim evet bebek icin zarari olmayacagini dusunuyorum ben de ama iltihaba sebep olabilir kaygisi tasidim. Havuz cok sknti normalde, mikrobik denize gore ama deniz daha masum gibi. Bakalim hayirlisi.canım deniz çok soğuksa çok kalıpta üşütme koru kendini yoksa başka bir zarar olmaz valla havalar çok sıcak pazar günü denize gidicez ağrılarım var ama girerim heralde
Doktorun da oluru varsa zaten bir sey olmuyordur canim sagol. :)Deniz bir sey yapmaz die biliyorum canm bnada bir sey yapmadi cok sukur
Arkadasimda sormus doktora hamile olabilirim denize girsem nolur die doktoru bir sey olmaz demis sen yinede cok ani harektler yapmadan tatilin keyfini cikar
Sagol canim insallah. Tatilde oyle rahat bir ortamdayim ki umarim bu, hayirli haberler vermeme de vesile olur. Dua et canim.bizim bebiş tatilde oldu sigara kullanmıyrum normalde orda sigara içki deniz havuz hepsine girdim..
normalde hayatımda olmayan yiyecekleri bile yedim içtim..
tutunacağı varsa tutunuyor yavrucuk
Allahın taktiri
içiniz rahat olsun tatilinizi keyifle geçirin inşallah
Bazı gebeliklerde bel ağrısı falan çok normal doktor bi yakonimkızlar merhaba şimdi kafam çok karışık bana yardımcı olur musunuz lütfen haziran 26 da hasta oldum 5 gün sürüyor 31 haziranda bitti 4 temmuzda eşimle birlikte olduk. bayramda tatile gittik. tatilin son günü 12 temmuzda kahve rengi kanamam oldu ilkkez böyle birşey yaşadım. yerleşme kanaması olabilir miydi diye çok heyecanlandım. kanamadın 3-4 günra bi kaçtane evde test yaptım negatif35 günde bir hasta oldugum için 31 temmuz bat .inanılmaz karın ağrım ve kasıklarımda batmalarım var, belim inanılmaz agrıyor ve entarasandır hiç doymuyorum sürekli agzım dolu bi garip hissediyorum.Hamile olabilir miyim tekrar test mi yapsam bi fikir verin lütfen
Bazı gebeliklerde bel ağrısı falan çok normal doktor bi yakınıma ağrıdan yürüyemez halede gelsen normal dedi sonra tekrar bi test yap istersen inşallah hamişsindirkızlar merhaba şimdi kafam çok karışık bana yardımcı olur musunuz lütfen haziran 26 da hasta oldum 5 gün sürüyor 31 haziranda bitti 4 temmuzda eşimle birlikte olduk. bayramda tatile gittik. tatilin son günü 12 temmuzda kahve rengi kanamam oldu ilkkez böyle birşey yaşadım. yerleşme kanaması olabilir miydi diye çok heyecanlandım. kanamadın 3-4 günra bi kaçtane evde test yaptım negatif35 günde bir hasta oldugum için 31 temmuz bat .inanılmaz karın ağrım ve kasıklarımda batmalarım var, belim inanılmaz agrıyor ve entarasandır hiç doymuyorum sürekli agzım dolu bi garip hissediyorum.Hamile olabilir miyim tekrar test mi yapsam bi fikir verin lütfen
canım bat a daha bayağı varmış .dediğin belirtileri aynı bende yaşadım. hatta 9 gün varken hcg baktırmıştım. nerdeyse bütün erken gebelik belirtilerini yaşıyordum. korunmayı bırakalı iki ay oldu ikisinde de böle.neden kaynaklandıgını bilemiyorum. yarın doktora gidicem bakalım. bide vücüdumda sürkli bi ateş oluyor. adet olunca geçiyor. yumurtlamadan snraki günlerde tekrar başlıyorNEDEN CVB VEREN YOK
kızlar merhaba şimdi kafam çok karışık bana yardımcı olur musunuz lütfen haziran 26 da hasta oldum 5 gün sürüyor 31 haziranda bitti 4 temmuzda eşimle birlikte olduk. bayramda tatile gittik. tatilin son günü 12 temmuzda kahve rengi kanamam oldu ilkkez böyle birşey yaşadım. yerleşme kanaması olabilir miydi diye çok heyecanlandım. kanamadın 3-4 günra bi kaçtane evde test yaptım negatif35 günde bir hasta oldugum için 31 temmuz bat .inanılmaz karın ağrım ve kasıklarımda batmalarım var, belim inanılmaz agrıyor ve entarasandır hiç doymuyorum sürekli agzım dolu bi garip hissediyorum.Hamile olabilir miyim tekrar test mi yapsam bi fikir verin lütfen
canım bat a daha bayağı varmış .dediğin belirtileri aynı bende yaşadım. hatta 9 gün varken hcg baktırmıştım. nerdeyse bütün erken gebelik belirtilerini yaşıyordum. korunmayı bırakalı iki ay oldu ikisinde de böle.neden kaynaklandıgını bilemiyorum. yarın doktora gidicem bakalım. bide vücüdumda sürkli bi ateş oluyor. adet olunca geçiyor. yumurtlamadan snraki günlerde tekrar başlıyor[/QU
VAR evet ama bu kahve rengi kanamadan kaç gün sonra test yapmalıyım egerki yerleşme kanamasıysa. karnım nasıl sis gaz sancısı var test yapmaktanda sıkıldım ben doktora gitti herhangi bir sağlık problemimin olmadıgını söyledi :O
valla canım istersen kandan baktır. en iyisi bu .ama bat a da daha bayağı bi gün var diye erkenmi ki
Erken yumurtladiysan hamile olabilirsin ama bat tarihin de 31 temmuz olunca o kadar erken yumurtlamis olabilir misin bilemedim simdiNEDEN CVB VEREN YOK
kızlar merhaba şimdi kafam çok karışık bana yardımcı olur musunuz lütfen haziran 26 da hasta oldum 5 gün sürüyor 31 haziranda bitti 4 temmuzda eşimle birlikte olduk. bayramda tatile gittik. tatilin son günü 12 temmuzda kahve rengi kanamam oldu ilkkez böyle birşey yaşadım. yerleşme kanaması olabilir miydi diye çok heyecanlandım. kanamadın 3-4 günra bi kaçtane evde test yaptım negatif35 günde bir hasta oldugum için 31 temmuz bat .inanılmaz karın ağrım ve kasıklarımda batmalarım var, belim inanılmaz agrıyor ve entarasandır hiç doymuyorum sürekli agzım dolu bi garip hissediyorum.Hamile olabilir miyim tekrar test mi yapsam bi fikir verin lütfen
NEDEN CVB VEREN YOK
Erken yumurtladiysan hamile olabilirsin ama bat tarihin de 31 temmuz olunca o kadar erken yumurtlamis olabilir misin bilemedim simdi
Kizlar aramizda serephone ve duplaston kullanarak hamile kalan varmi acaba?
bata daha çok varmış varsa bile hormonun yükselmemiştir. benimde 4 ağustos bat ama inan bende daha şimdiden bir sürü belirti yaşıyorum sinir oldum neyin nesi anlamıyorum hakkımızda hayırlısı olsun ama batı bekle bence negatifi gördükçe üzüleceksinNEDEN CVB VEREN YOK
ya bu belirtiler herkeste oluyor sanırım. psikolojik diyeceğim ama benimkiler kesinlikle psikolojik değildi.iki aydır içerde bişeyler olmaya çalışıyor ama olamıyor bende :))bata daha çok varmış varsa bile hormonun yükselmemiştir. benimde 4 ağustos bat ama inan bende daha şimdiden bir sürü belirti yaşıyorum sinir oldum neyin nesi anlamıyorum hakkımızda hayırlısı olsun ama batı bekle bence negatifi gördükçe üzüleceksin
bata daha çok varmış varsa bile hormonun yükselmemiştir. benimde 4 ağustos bat ama inan bende daha şimdiden bir sürü belirti yaşıyorum sinir oldum neyin nesi anlamıyorum hakkımızda hayırlısı olsun ama batı bekle bence negatifi gördükçe üzüleceksin
ne kadardır deniyorsunya bu belirtiler herkeste oluyor sanırım. psikolojik diyeceğim ama benimkiler kesinlikle psikolojik değildi.iki aydır içerde bişeyler olmaya çalışıyor ama olamıyor bende :))
işte aranılan kelimeler bunlar canım ya sanki içimde inşaat var ama yarım kalıyor neyin nesi anlamıyorumya bu belirtiler herkeste oluyor sanırım. psikolojik diyeceğim ama benimkiler kesinlikle psikolojik değildi.iki aydır içerde bişeyler olmaya çalışıyor ama olamıyor bende :))
hamileyiiiiiim M melekler-engelchen Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki benimde bebeğim tutundu bana
Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın dünden beri ne yaptıgımı bilmiyor vaziyette dolaşıyorum ortalarda...
tüm tahminlerim ve rüyam doğru çıktı çok şükür
o 2. çizgiyi böylesine kıpkırmızı göreceğimi hiç tahmin etmezdim
şükürler olsun hepinize en kısa sürede nasip etsin Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?