TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

canım deniz çok soğuksa çok kalıpta üşütme koru kendini yoksa başka bir zarar olmaz valla havalar çok sıcak pazar günü denize gidicez ağrılarım var ama girerim heralde
Sagol canim evet bebek icin zarari olmayacagini dusunuyorum ben de ama iltihaba sebep olabilir kaygisi tasidim. Havuz cok sknti normalde, mikrobik denize gore ama deniz daha masum gibi. Bakalim hayirlisi.
Gir sen de denize herhangi bir kaygi tasima canim.

Deniz bir sey yapmaz die biliyorum canm bnada bir sey yapmadi cok sukur
Arkadasimda sormus doktora hamile olabilirim denize girsem nolur die doktoru bir sey olmaz demis sen yinede cok ani harektler yapmadan tatilin keyfini cikar
Doktorun da oluru varsa zaten bir sey olmuyordur canim sagol. :)

Sagol canim insallah. Tatilde oyle rahat bir ortamdayim ki umarim bu, hayirli haberler vermeme de vesile olur. Dua et canim.

Bazı gebeliklerde bel ağrısı falan çok normal doktor bi yakonim
Bazı gebeliklerde bel ağrısı falan çok normal doktor bi yakınıma ağrıdan yürüyemez halede gelsen normal dedi sonra tekrar bi test yap istersen inşallah hamişsindir

NEDEN CVB VEREN YOK
kızlar merhaba şimdi kafam çok karışık bana yardımcı olur musunuz lütfen haziran 26 da hasta oldum 5 gün sürüyor 31 haziranda bitti 4 temmuzda eşimle birlikte olduk. bayramda tatile gittik. tatilin son günü 12 temmuzda kahve rengi kanamam oldu ilkkez böyle birşey yaşadım. yerleşme kanaması olabilir miydi diye çok heyecanlandım. kanamadın 3-4 günra bi kaçtane evde test yaptım negatif 35 günde bir hasta oldugum için 31 temmuz bat .inanılmaz karın ağrım ve kasıklarımda batmalarım var, belim inanılmaz agrıyor ve entarasandır hiç doymuyorum sürekli agzım dolu bi garip hissediyorum.Hamile olabilir miyim tekrar test mi yapsam bi fikir verin lütfen

canım bat a daha bayağı varmış .dediğin belirtileri aynı bende yaşadım. hatta 9 gün varken hcg baktırmıştım. nerdeyse bütün erken gebelik belirtilerini yaşıyordum. korunmayı bırakalı iki ay oldu ikisinde de böle.neden kaynaklandıgını bilemiyorum. yarın doktora gidicem bakalım. bide vücüdumda sürkli bi ateş oluyor. adet olunca geçiyor. yumurtlamadan snraki günlerde tekrar başlıyor

valla canım istersen kandan baktır. en iyisi bu .ama bat a da daha bayağı bi gün var diye erkenmi ki

haklısın cnm erken .. bu ay bişey yapmıcam akısına bırakıcam diyorum her ay belirtiler stresler olucagı varsada olmuyor.
bu ay bırakayım dedim kahve lekeler kafamı bulandrdı 31 temmuzu beklemek en dogrusu takip etmektende sıkıldım . bu arada benim 3 arkadasımda hamile kalamıyordu kilo vs sebeplerden. üçüde bal-tarcın ve çörek otu kürünü denemişler sırayla üçüde peşpeşe hamile kaldı fikir olsun diye söylüyorum bi iki ay daha olmazsa deniyeceğim :)

Erken yumurtladiysan hamile olabilirsin ama bat tarihin de 31 temmuz olunca o kadar erken yumurtlamis olabilir misin bilemedim simdi

bilemeyiz ki canım beklemekten başka çare yok, istersen kanda baktır ama bence ilk seçenek daha mantıklı :)

bata daha çok varmış varsa bile hormonun yükselmemiştir. benimde 4 ağustos bat ama inan bende daha şimdiden bir sürü belirti yaşıyorum sinir oldum neyin nesi anlamıyorum hakkımızda hayırlısı olsun ama batı bekle bence negatifi gördükçe üzüleceksin

ya bu belirtiler herkeste oluyor sanırım. psikolojik diyeceğim ama benimkiler kesinlikle psikolojik değildi.iki aydır içerde bişeyler olmaya çalışıyor ama olamıyor bende :))

HAKLISIN cnm. yerleşme kanaması sından olmadıysa bile programa göre yumurtlamamda bile çalıştım :) bat 31 temmuz heyecanlardayım

ya bu belirtiler herkeste oluyor sanırım. psikolojik diyeceğim ama benimkiler kesinlikle psikolojik değildi.iki aydır içerde bişeyler olmaya çalışıyor ama olamıyor bende :))
işte aranılan kelimeler bunlar canım ya sanki içimde inşaat var ama yarım kalıyor neyin nesi anlamıyorum sağ kasığım ağrıyor sonra bel ağrısı geliyor sonra akıntı başlıyor o geçiyor karın ağrısı mide bulantısı derken bugün artık mide yanmam başladı ama göğüs ağrısı hassasiyetim hiç yok o da adet yaklaşınca çıkar artık

Gözün aydın canımmm :)) inşallah bize de böyle güzel haberi böyle güzel bir heycan ile vermek nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…