TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Yuhhhhh

21 gün boyunca her gün mü yaaaaaaaaaaa

Ama ama ama ama ama nasıl :)

Canim etiketleme yapmayı bilemediğim icin alıntı yapayım dedim :) Bi sorum olacaktı.yumurtakibi yaptırıyorum 4aydir hep sol tarafımda yumurta görünüyor daha önce bir düşügüm olmuştu o Zaman'da sol tarafımdan tutmuştu.Acaba benim sağ yumurtalığım tembel mi biraz ??ne Zaman Dr gitsem solda var diyor.

Merhaba kızlar bugünü saymazsak bata kaldi 2 ama bende hicbir belirti yok. Bu ay belirti aramiycam belirtiler beni kandırıyor dedim hic belirti yasamadim. Galiba bu ay da olmadi moralim bozuldu yaaa...

Moralini bozma arkadasım sende biliyorsun kı belirti yaşamayıp hamile olan cok arkadaş var.hatta kendimden örnek vereyim daha önce bir düşügüm oldu o hamileliğimde hiç beklemiyordum üstelik aynı regl sancılarım başladı hah tamam adet olacam tutmadı bu ayda dedim.ictim sigarayı,içtim sigarayi nasılsa hamile değilim ya içmemde Bi mahsur yok diyorum o kadar eminim.baktim gunum geldi benden gelen giden yok iki gun sonra test yaptım pozitif çıktı.cok pişman oldum içtiğim o sigaralara..umut vermek gibi olmasın ama ne olacağı belli olmuyor bu konularda yinede sen sükunetle gününü beklemeye çalış.üzulme her regl yeni den denemeden icin Fırsatın başlangıcıdır

Herkes akintidan falan bahsedince bende de hicbir sey yok aynen dedigin gibi arada yoklayan adet ağrısı var o kadar. O yuzden benim de moralim bozuldu ama haklisin canim ümidimi kaybetmiycem

Kızlar benim bat dündu ama olmadım dünden beri agrilarim var hem bel hemde gazdan dolayı karnim agriyor ve sarımsı bir akıntı var normalde adet olmadan 1 saat önce falan sarı olur pembeye döner rengi ama hala devam ediyor enfeksiyon desem daha pazartesi günü doktora gittim bir sorun yoktu sizce ne yapmalıyım

Bilemedim ki canım doktor ne diyor

Yarın sabaha kadar bekle sabah ilk idrar ile test yap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…