- 11 Temmuz 2014
- 10.907
- 17.518
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.981
Biz hiç korunmadık da. Denememizin 5. ayındayız.benimde 3 ay önce evlenen arkadaşım varr hamileymiş rabbim bizede versin
eeee azz kalmış gelen giden yok mu peki belirti falannBende yokum bat 26 temmuz
bizim 2.ay tuttu düşük yaptım 5 aydır deniyoruz olmuyor bnim koca da hiç rahat durmuoBiz hiç korunmadık da. Denememizin 5. ayındayız.
Nasılbizim 2.ay tuttu düşük yaptım 5 aydır deniyoruz olmuyor bnim koca da hiç rahat durmuo
yaaa yumurtlama dönemindeyim 2 güne bir yanaşalım diom ama adam dayanmıo afedersin butyn spermleri öldürüo üstelik günaşırı yanaşalım diom yorgunum kalkamam dio kalkmıo vallah canımdan bezdimmHayırdır inşallah
benimde bat 10 ağustosBen yokum ama burda bat 27 temmuz
Takılma onlara ne zaman isterse o zaman. Sperm en az iki gün yaşıyo zaten elbet bir gün tutacakyaaa yumurtlama dönemindeyim 2 güne bir yanaşalım diom ama adam dayanmıo afedersin butyn spermleri öldürüo üstelik günaşırı yanaşalım diom yorgunum kalkamam dio kalkmıo vallah canımdan bezdimm
Canm senin bebis tuttugunda belirti yasadinmi adet doneminde benim adetim yarin dun cok sancim vardi bise gelmedi akintim geldi sonra bianda kuruluk basladi suan sancim yok ama kupkuruyumbizim 2.ay tuttu düşük yaptım 5 aydır deniyoruz olmuyor bnim koca da hiç rahat durmuo
Saat 11 de yapman gerekiyo galiba. Ovulasyon testlerinin içinden kağıt çıkması lazım orda yazıyo. 2 Saat kadar su içmemiş olman gerekiyo yani ben öyle yapıyodum :)Ya bişey sorcam ben ovülasyon testi aldım da pek bilmiyorum akşam mı yapmam gerekiyo saati önemli mi ki
kasık ağrım oldugunu hatırlıyorum.adetime yakın hep bi ıslaklık hissederim o dönemde kuruluk vardı ve adet dönemimde leke seklinde kanamam oldu hatta kanamam oldu kendi kendime gün içerisinde olurum adet tam anlamıyla dedim.6 gün geçmişti yengem sen hamilsin dedi nerden anladın dedim cocukların elinde ne görüyorsam azcık istiyrdm hiç farkında degılım bıde burdakıler gibi göğsüm şişmedi damar cıkmadı taki 5 haftalık olana kadarCanm senin bebis tuttugunda belirti yasadinmi adet doneminde benim adetim yarin dun cok sancim vardi bise gelmedi akintim geldi sonra bianda kuruluk basladi suan sancim yok ama kupkuruyum
gercekten bilmiyordumm bu bilgiyi öğrenmem iyi olduTakılma onlara ne zaman isterse o zaman. Sperm en az iki gün yaşıyo zaten elbet bir gün tutacak
Ayy insallah bende oyle olurum bugun kendimi ok normal hissediom hic adete dair bi belirtm yok ne bi sanci ne bi krampkasık ağrım oldugunu hatırlıyorum.adetime yakın hep bi ıslaklık hissederim o dönemde kuruluk vardı ve adet dönemimde leke seklinde kanamam oldu hatta kanamam oldu kendi kendime gün içerisinde olurum adet tam anlamıyla dedim.6 gün geçmişti yengem sen hamilsin dedi nerden anladın dedim cocukların elinde ne görüyorsam azcık istiyrdm hiç farkında degılım bıde burdakıler gibi göğsüm şişmedi damar cıkmadı taki 5 haftalık olana kadar
Baktım da hiç saat yazmıyo, su içmeden ben tövbe duramam zormuş o durum :) biraz önce yaptım hiçbişey çıkmadı çok silik bi tek çizgi çıktı sanırım kaset bozuktu.. akşama yapıym tekrar teşekkür ederimSaat 11 de yapman gerekiyo galiba. Ovulasyon testlerinin içinden kağıt çıkması lazım orda yazıyo. 2 Saat kadar su içmemiş olman gerekiyo yani ben öyle yapıyodum :)
Bugün bat günüm ama gelen bişey yok akşamdan beri karnım ve belim ağrıyor hatta gece hastalanırım kesin dedim ama yok henüzeeee azz kalmış gelen giden yok mu peki belirti falann
Canim benim durumum senin anlattigin gibi. Bugün adet günüm kasik agrim var devamli degil de 10-15 dakika oluyor sonra geçiyor sonra tekrar başlıyor. Ayrica kuruluk da var inşallah adet olmam da ben de senin gibi hamisligimi ogrenirim. Senin yazini okuyunca umutlandim yoksa ha simdi olurum ha birazdan diye bekliyordum.kasık ağrım oldugunu hatırlıyorum.adetime yakın hep bi ıslaklık hissederim o dönemde kuruluk vardı ve adet dönemimde leke seklinde kanamam oldu hatta kanamam oldu kendi kendime gün içerisinde olurum adet tam anlamıyla dedim.6 gün geçmişti yengem sen hamilsin dedi nerden anladın dedim cocukların elinde ne görüyorsam azcık istiyrdm hiç farkında degılım bıde burdakıler gibi göğsüm şişmedi damar cıkmadı taki 5 haftalık olana kadar
Benim de bat günüm dun sabah biraz kasik agrim vardi erken gelecek herhalde dedim sonra agrim geçti bu sabah gene basladi inşallah adet yerine bebisler gelir.Bugün bat günüm ama gelen bişey yok akşamdan beri karnım ve belim ağrıyor hatta gece hastalanırım kesin dedim ama yok henüz
Bende ayniyim.umarim gelir bebisler benim gecen hafta goguslerim cok sancidi ve sisdi patlicak gibi ama simdi normale donduler aslinda adet gunume yakin sismeleri lazm degilmiydi yarin adet gunum hayirlisi artkBenim de bat günüm dun sabah biraz kasik agrim vardi erken gelecek herhalde dedim sonra agrim geçti bu sabah gene basladi inşallah adet yerine bebisler gelir.
İnşallah herşeyin hayırlısı olsun bu ay kafama hiç takmadım gayet rahattım bakalım işe yarayacakmıBenim de bat günüm dun sabah biraz kasik agrim vardi erken gelecek herhalde dedim sonra agrim geçti bu sabah gene basladi inşallah adet yerine bebisler gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?