TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

İki ihtimal var canım

11. Aksami koyulaştı ve silindi

Ya da daha zaman var

Teste devam
11. gün aksam mı? 12. olmasın? 11. gün aksam koyulasmıs olsa 12. gun sabah koyu cıkar mı gene de?

Zamanı varsa da dun koyu yakalamam garip geldi.

Neyse yarın da test yapayım dedigin gibi ama eşim eve gelince ben ne olur ne olmaz degerlendireyim diyorum

yumurta akı 9. gün başladı benim 10.gün de vardı 11.günün sabahı su gibi akıntıyı gördüm güniçinde akıntım azaldı bu gün 12.gün ve akıntım rutin halini aldı normal günlerde olduğu gibi. yani ağustos da geçti.

Canm benm ya hayırlısı böyleymiş demek , Rabbim hayırlı zamanda en hayırlısını versin sana inşallah. Emin ol dua edicem sana hep , ismin ne ? isminle edeyim :) bu arada teşekkür ederim

Hande ismim canim. Cok tesekkur ederim, Allah razi olsun.

xiexie canim cok sevindim hayirli olsun. Rabbim saglicakla kucagina almak nasopetsin Belki hatirlarsin beni aralik ayinda hamile oldugunu ogrenenler topigindeydik. Ayni ayda hamistik agustos olmadi benim insaAllah bat 5eylul Rabbim bana da nasip eder insaAllah duani bekliyorum

Batdasim ben de sendenim. Bu ayi gecirdik. Degerlendiremedik maalesef..

morordek immm Y YESIMBOZ um canlar bugunu kacirmamaya bakin ..sabahtan bu yana supriz misafirlerim vardi bi yazamadim.benimde bu sabah uyandigimda bi bel agrisi sol kasigumda agri vardi hatta gün içinde sol yanim kasilip durdu ama bende gram akinti yok.belki de yurtladim yada yumurtlayacagim bilmiyorum 12. Gün bugun.onceki gunleri degerlendirdim,değerlendirmeye devam .inşallah olur ne diyelim...
yesa canimmm hayirlisi olsun .inşallah saglikla gelecek o bebisler

O topikte ismin farklı mıydı. ?

Valla kaçan kaçtı Eminem ya :)
Eylul topiginde gorusuruz artik :)

yesa Anladım canim inş bakalim bu ay olursa büyük katkın olacak olmasa da senden ogrendiklerimde ilerlicem bence kızlar umudu kaybetmeyin benimde yumurta akı 11.günde geldi amâ kasik agrilarim ara ara dewam ediyor yani yumurta aki gelince hemen yumurta catlamiyor belki benim ki hala catlamadi o yüzden değerlendirmeye dewam

Canimmm Ne kadar karamsarsin .nerden biliyorsun senin elindeki o basit testmi biliyor Allah mi?sen elinden ggeleni yap veren Allah ah vah geçti deyipte salma.
Ya orası oyle tabi ama goz gore göre degerlendiremedigimize uzuldum aslinda, o da bende boyle karamsar bi tepkiye yol acti. Yoksa tabi ki her sey Allah'tan :)

Emineeemm yumurtlamanin erken olacagini tahmin etmedigim halde oncesini de o gunude degerlendirmis olduk. Bugun icin hayirlisi diyorum Seninle konusmustuk ya denge bozulabiliyo diye hakikatende 14.gun olan yumurtlama 11-12.gun olmus oldu. Hayirlisi artik. 3 gundur midem kasiliyo karnim sis muhtemelen saglam usuttum. Sicak tutmaya calisiyorum kendimi gecer insallah
Misafiri bosver kiz sen degerlendirmeye bak :))

Hande ismim canim. Cok tesekkur ederim, Allah razi olsun.
Tamam handecim ne demek Allahım yüzünü güldürsün senin de bu bu topikte olan herkesin inşallah

Canm benm çok teşekkür ederiim Rabbim sana da hayırlısıyla tekrardan nasip etsin inşallah canımm isim olarak hatırlayamadm ama :/

Aynen canım devam:)

Ya orası oyle tabi ama goz gore göre degerlendiremedigimize uzuldum aslinda, o da bende boyle karamsar bi tepkiye yol acti. Yoksa tabi ki her sey Allah'tan :)
Su gün bugün DİE takilma canim adet bitince degerlendrmeye baslaa.yumurtam olduysa bile bugün ,dunu değerlendirmiştik.devam eder.hayirlisi artik sen devam et.

Y YESIMBOZ
Vücut heran herşey olabiliyor standart degilki etkilenebiliyor herseyden..iyi yapmisnz inşallah neticelenir ama sende devam et birakma.ya kimse birakmasn adet
OlasiyA doğal düzene devam..misafirler gitti canimm

Amin canım inşallah duanda beni de anarsan çok sevinirim. İsmim Hatice Kübra. Aralık topigindeydim ben gec girmiştim sonrada kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…