- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.661
Canım bence yapma. Jillian'da sürekli hoplayıp zıplıyorsun, karın kaslarını calıstırıyorsun falan.
Yani tutunacak olduktan sonra illa ki tutunur da ben olsam yapmazdım yani.
Yürüyüs falan yap spor olarak bence.
Canim normalde bende agir spor yapiyorum. Kardiyo,agirlik,jillian,boks... ama ne zaman ki yumurtlama donemi bitiyo o zaman sadece yuruyus ve kol,gogus,kanat egzersizleri yapiyorum. Tutunacak olduktan snra ne durumda tutunuyolar ama ne olur ne olmaz. Minnaklara da yardimci olmak lazim :)
En azindan bata kadar kol kanat gogus egzersizleri ile yuruyus yapabilirsin bos gecirmemis olursun o donemide.
Valla eşim 6'ya dogru gelecek, insallah o zamana kadar canlı kalır yumurtam
Cok moralim bozuldu sabah sabah
Yesimcim veyesa vallahi aynı sonucu aldım ben de bugun biliyor musunuz?
İkinci cizgi siliklesmis. Yok gibi neredeyse. Dün benim de kasıklarımda agrı vardı ama hic akıntı vs olmadı. Üstelik 12 benim icin de erkendir diye iliski de olmadı
Sanırım bu ayı da kacırdım
Valla eşim 6'ya dogru gelecek, insallah o zamana kadar canlı kalır yumurtam
Cok moralim bozuldu sabah sabah
yesa canim test yapmadin sanirim di mi
Valla anlamadım ben bu vucudumu.Simdi gordum canım dün 6 dan sonra çatlamıştır inşallah :)
Gelecek ay daha güzel olsun canim insallah eylul de bebis haberini alacagiz :)Yaptım canım bu ay da olmadı
Gelecek aya inşallah
Eylül bizim ayimiZ olsun :)
Gelecek ay daha güzel olsun canim insallah eylul de bebis haberini alacagiz :)
Dur kiz daha erken umutsuzluga kapilmak icin. Bugun olmasa da yarin falan degerlendirin ama :)
Döngü 30 falaNSA erken daha canım :)
maya_gallo canm senle günümüz aynı, hiç belirtin var mı ? :)
Canm benm ya hayırlısı böyleymiş demek , Rabbim hayırlı zamanda en hayırlısını versin sana inşallah. Emin ol dua edicem sana hep , ismin ne ? isminle edeyim :) bu arada teşekkür ederimCanim ben dun tam gununde regl oldum maalesef. 5 gun oncesinde zaten kanda sifir cikmisti. Ama gordugum kadariyla sen bu ay mutlu haberi almissin masallah, seni cani gonulden tebrik ederim :) insallah saglikli bir sekilde alirsin kucagina. Ben bu ay klomen kullanacagim. Benim icin dua eder misin?
27-28'lik döngüde yumurtlama 14. gün civarı da olabilir canımyok canım bugün 12.gün ve biz şu ana kadar daha 9. günü değerlendirebildik sadece. geçti yani.
27-28'lik döngüde yumurtlama 14. gün civarı da olabilir canım
Ben de bugunu degerlendirebilirsem, az da olsa bi umudum olacak. Yoksa biz de sadece 10'u degerlendirdik
Hayırlısı olsun canım, ne diyeyim.yok canım erken yumurtluyorum ben. yoruldum artık.
Hayirlisi olsun insallah. Bazen erkeklere anlatamayabiliyoruz Allah kolaylik versinyok canım erken yumurtluyorum ben. yoruldum artık.
yesa canimcim dün aksam değerlendirdım ama aksam da kasik agrilarim vardi ilk defa bu ay icerde biseyler oluyor hissettim gercekten bu arada öyle 1 saat bacak havada yatmadim 15 dk yattım sadece normal uykuya dewam ettim ama sakıncası var mı sence ? Bide anladigim kadariyla yumurta aki gelince yumurta catlamiyor o haberci o gelip geçince çatlama başlıyor bence değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?