TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Tamamdır kızlar yapmamayım en iyisi :)

Valla eşim 6'ya dogru gelecek, insallah o zamana kadar canlı kalır yumurtam
Cok moralim bozuldu sabah sabah

Moralini bozma canım akşam değerlendirin inşallah güzel sonuçlar alırız bu ay

Bugün çok geç saate kalmadan degerlendirirseniz kaçmaz canım. Yumurta catladiktan sonra 24 saat vakit var :)

maya_gallo canm senle günümüz aynı, hiç belirtin var mı ? :)

Canim ben dun tam gununde regl oldum maalesef. 5 gun oncesinde zaten kanda sifir cikmisti. Ama gordugum kadariyla sen bu ay mutlu haberi almissin masallah, seni cani gonulden tebrik ederim :) insallah saglikli bir sekilde alirsin kucagina. Ben bu ay klomen kullanacagim. Benim icin dua eder misin?

Canm benm ya hayırlısı böyleymiş demek , Rabbim hayırlı zamanda en hayırlısını versin sana inşallah. Emin ol dua edicem sana hep , ismin ne ? isminle edeyim :) bu arada teşekkür ederim

yesa canimcim dün aksam değerlendirdım ama aksam da kasik agrilarim vardi ilk defa bu ay icerde biseyler oluyor hissettim gercekten bu arada öyle 1 saat bacak havada yatmadim 15 dk yattım sadece normal uykuya dewam ettim ama sakıncası var mı sence ? Bide anladigim kadariyla yumurta aki gelince yumurta catlamiyor o haberci o gelip geçince çatlama başlıyor bence değil mi

Y YESIMBOZ yesa ben gene de tüm testleri şöyle bi çekip koyayım dedim.
Dün sabahki (12. gün 11:30 yazan) cizgi c cizgisi kadar koyu degildi, umuyorum ki aksam falan tam koyulasmıstır da bu sabaha siliklesmistir ve umarım hala da sansım vardır.

Eklentiler

• 20160814_152454.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 39

15 dk yatma yeter canım hatta insanlar hiç yatmadan hamile kaldım onceleri yatardim olmadı vs vs bile yazmislar di

Yumurta aki catlamadan ÖNCE geliyor dediğin gibi haberci

Akıntı kesiliyor sıvı bir hal alıyor ağrı gidiyor ve yumurta çatlıyor

Bazılarında bu olaylar aynı gün oluyor mesela ben

Bazılarında 3 gün sürüyor

İkisi de normal

İki ihtimal var canım

11. Aksami koyulaştı ve silindi

Ya da daha zaman var

Teste devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…