TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

xiexie canım benim yanımda çalışan kız adetten bir gün sonra kan testinde 5.357 çıkmıştı. şu an 5buçuk aylık oldu oğlu olacak. seninki onun yanında çok normal geldi bana.
Maşallah ona da :) cevabın içimi rahatlattı teşekkür ederim

Rahat ol.hemen dış gebelik düşünme
Sizlerin sayesinde rahatladım gerçekten iyiki varsınız

Hemen de kötüleri aklina getirme canim bencede gayet güzel yükselmiş.güzel düşün güzellikler seni bulsun.
Teşekkür ederim canımm inşallah hayırla ve sağlıkla

yesa canimcim ben dün geceyi degerlendirdim ama bugün kasiklarimda hafif ağrılarım var batma oluyor neden ki acaba

Ayy süper canım yumurtlama ağrısi onlar

Daha catlamamis ama içeride sperm olmasi önemli o ağrı geçtiği an bir anda kesildiği an yumurta catladi demektir :)

Kizlar bu nedir yaa? Dunden bugune catlamis mi nedir ? Dun hafif bi kramp oldu ogleden sonra, sonra akintim oldu hala da var.
Bi yandan da acaba tam olmadi mi diye kotu kotu dusunmuyo degilim. yesa morordek Emineeemm

Ayy bu ne hız

İlk idrar değil demi

Sıvı almismiudin özellikle meyve suyu çok etkiliyor

Biraz da idrar tutmak da.doğru sonuç veriyor

Yok canim 6 gibi uyandim uyku tutmadi. Bi dilim karpuz yedim ama ondan sonra 9 a kadar iki kere yapmistim ilk idrar degil. Hic bilemedim iyi mi kotu mu ((

İyi canım yumurtan çabuk çatlıyor ama işte demek ki 11. Gün tetikte olacağız

Hatta 3 gün koyu görenlere yumurta tembelliği olabilir yazmıştı bazı arkadaşlar

Kizlar bu nedir yaa? Dunden bugune catlamis mi nedir ? Dun hafif bi kramp oldu ogleden sonra, sonra akintim oldu hala da var.
Bi yandan da acaba tam olmadi mi diye kotu kotu dusunmuyo degilim. yesa morordek Emineeemm
Yesimcim ve yesa vallahi aynı sonucu aldım ben de bugun biliyor musunuz?
İkinci cizgi siliklesmis. Yok gibi neredeyse. Dün benim de kasıklarımda agrı vardı ama hic akıntı vs olmadı. Üstelik 12 benim icin de erkendir diye iliski de olmadı
Sanırım bu ayı da kacırdım

Kızlar bişey soracağım bat a 8 gün var ben spor yapıyorum jillian belki bilirsiniz yeni başladım sizce bi zararı olur mu

Kızlar bişey soracağım bat a 8 gün var ben spor yapıyorum jillian belki bilirsiniz yeni başladım sizce bi zararı olur mu
Canım bence yapma. Jillian'da sürekli hoplayıp zıplıyorsun, karın kaslarını calıstırıyorsun falan.
Yani tutunacak olduktan sonra illa ki tutunur da ben olsam yapmazdım yani.
Yürüyüs falan yap spor olarak bence.

İyi canım yumurtan çabuk çatlıyor ama işte demek ki 11. Gün tetikte olacağız

Hatta 3 gün koyu görenlere yumurta tembelliği olabilir yazmıştı bazı arkadaşlar
Kurtajdan sonra dengesizlik olabilir diye 11. Gun bakayim dedim normalde 14 tur ama bilemedim nasil oldu ne oldu. Tesadufen dunde onceki gunde iliski oldu.
Bana erken olmasi garip gelmisti ama hayirlisi artik.

Yaaaa yapma ( bugun olsun 24 saat canli nasilsa. Insallah sasirtir seni ufaklik :)

Canim normalde bende agir spor yapiyorum. Kardiyo,agirlik,jillian,boks... ama ne zaman ki yumurtlama donemi bitiyo o zaman sadece yuruyus ve kol,gogus,kanat egzersizleri yapiyorum. Tutunacak olduktan snra ne durumda tutunuyolar ama ne olur ne olmaz. Minnaklara da yardimci olmak lazim :)
En azindan bata kadar kol kanat gogus egzersizleri ile yuruyus yapabilirsin bos gecirmemis olursun o donemide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…