- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 35
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.701
Hayır hep aynıydı.O topikte ismin farklı mıydı. ?
10. Gun ve bugun gec de olsa oldu :) biz oyle 2 gunde 1 degerlendiremiyoruz niyeyse yaşlandık mı neSu gün bugün DİE takilma canim adet bitince degerlendrmeye baslaa.yumurtam olduysa bile bugün ,dunu değerlendirmiştik.devam eder.hayirlisi artik sen devam et.
Y YESIMBOZ
Vücut heran herşey olabiliyor standart degilki etkilenebiliyor herseyden..iyi yapmisnz inşallah neticelenir ama sende devam et birakma.ya kimse birakmasn adet
OlasiyA doğal düzene devam..misafirler gitti canimm
Ok.Hayır hep aynıydı.
Olmaz. Sen sogan kürü yap düzenli olarak. Iceriyi temizlesin. Bende kürtajdan 1 hafta sonra yapmıştım . Kürden sonra kontrole gidince doktor sorun yok demiştiArkadaslar allah rizasi icin bana yardim edin cok cok kotuyum.8 gun once gelismeyen gebelik nedeniyle once ilacla düşük yaptim ertesi gün parca kalmasindan kurtaj oldum.hamileyken yoğun bi enfeksiyonum vardi ama doktor fitil kullandirtmamisti.kurtajdan sonra maalesef enfeksiyon kapmisim.antibiyotik kullandigim halde.monodoks kullanmistim ama fayda etmemis.kötü kokulu kan,idrarda yanma,kaşıntı aci vs..ardindan doktora tekrar gittigimde fitil ve baska bi antibiyotik daha verdi.suan cok korkuyorun bu enfeksiyon rahmimde yapisiklik yapar mi tupleri tikar mi falan die.rahim yapışması daha kotu.ben bittimm 3 sene beklemistim ilk gebeligimdi bir hafta icinde bu enfeksiyon rahimde hemen yapisma yapar mi acaba nolur bileniniz yasayaniniz varsa bana yardimci olun nolur.
yesa canimmm.ya bu durum normal mi? Bende hic ama hic akinti yok .ben o zamanlar sizleri takip ederken bile vardi ama simdi en son o temmuzda 11. Gün akintim oldu başkada hiccc akintim olmuyor tek soğansuyu 2. GGünü oldu tamam..yani gündelik akinti bile yokkk...yyaaa biz kadinlarin ayari yok akinti olsa akintim var olmasa neden yok.
Batdasim ben de sendenim. Bu ayi gecirdik. Degerlendiremedik maalesef..
Cok cok gecmis olsun. Gebelik icin de hakkinda hayirlisi olsun insallah. :)Kizlar gunaydin bugun doktora gittim akinti icin fitil ve ilac verdi ama gebelik varsa kullanma test yapalim dedi 1.2 uzerini gebelik kabul et baslama ilaca dedim ben oyle iki gunde bir kan vermek istemiyorum germeyeyim kendimi en gec ne zaman geleyim gebelik varsa dedim bu ne rahatlik dedi :) bugun 3 gibi falan cikacak sonuc bakalım :)
Teşekkür ederim canim hepimiz icin hayirlisi olsun sende benim gibi kaybi olanlardansin inşallah bu kez saglikli bebislerimiz olsun :)Cok cok gecmis olsun. Gebelik icin de hakkinda hayirlisi olsun insallah. :)
Insallah canim, saglikli sihhatli olsun herkesin bebegii. Bata daha var mi ?Teşekkür ederim canim hepimiz icin hayirlisi olsun sende benim gibi kaybi olanlardansin inşallah bu kez saglikli bebislerimiz olsun :)
4 gun kaldi canim 19 agustos batInsallah canim, saglikli sihhatli olsun herkesin bebegii. Bata daha var mi ?
Geçmiş olsun canım. Kaç gün var BAT'a? şimdi 1.2'nin üstünde çıkarsa da nasıl geçecek günler :)Kizlar gunaydin bugun doktora gittim akinti icin fitil ve ilac verdi ama gebelik varsa kullanma test yapalim dedi 1.2 uzerini gebelik kabul et baslama ilaca dedim ben oyle iki gunde bir kan vermek istemiyorum germeyeyim kendimi en gec ne zaman geleyim gebelik varsa dedim bu ne rahatlik dedi :) bugun 3 gibi falan cikacak sonuc bakalım :)
Ha tamam cevaplamışsın :) e iyi madem ya az kalmış. çabucak geçer günler4 gun kaldi canim 19 agustos bat
4 gun kaldi canim 19 agustos bat aynen bende onun icin yaptirmak istemedim gun gecmez diye de ilac yuzunden yaptirmak zorunda kaldim simdi saat bile gecmiyo :)Geçmiş olsun canım. Kaç gün var BAT'a? şimdi 1.2'nin üstünde çıkarsa da nasıl geçecek günler :)
Ya ben 7 aydır bekliyorum. Yıllarca bekleyenlere göre daha erken gibi görünüyor ama beklemek zor gerçekten :) bi kaç saat, gün daha beklersin ya bir şey olmaz :) çok heyecanlıııı, nasıl çıkacak sonucun acaba :) hayırılısı diyelim...4 gun kaldi canim 19 agustos bat aynen bende onun icin yaptirmak istemedim gun gecmez diye de ilac yuzunden yaptirmak zorunda kaldim simdi saat bile gecmiyo :)
Kiyamam yaa :) Insallah hayirli bi sonuc alsa pozitif ya da negatif... herseyde vardir bi hayir. Ama cok guzel bi bekleyis bu... Rabbim herkese nasip etsin.4 gun kaldi canim 19 agustos bat aynen bende onun icin yaptirmak istemedim gun gecmez diye de ilac yuzunden yaptirmak zorunda kaldim simdi saat bile gecmiyo :)
Bakalim canim hayırlısı hepimiz icin sende en yakin zamanda kavusursun bebisime insallaaaahhhh :)Ya ben 7 aydır bekliyorum. Yıllarca bekleyenlere göre daha erken gibi görünüyor ama beklemek zor gerçekten :) bi kaç saat, gün daha beklersin ya bir şey olmaz :) çok heyecanlıııı, nasıl çıkacak sonucun acaba :) hayırılısı diyelim...
Amin canim aynen oyle iateyen herkes bu duyguyu yasasin inşallah :)Kiyamam yaa :) Insallah hayirli bi sonuc alsa pozitif ya da negatif... herseyde vardir bi hayir. Ama cok guzel bi bekleyis bu... Rabbim herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?