TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Arkadaşlar bir şey sorucam sizlere

Kadının hamile kalması için orgazm olması sart mi? Yoksa önemli olan yumurta catladigi sırada rahimde sperm olup sperm ve yumurtanın birleşimi mi?

Yakında doktora gidecek arkadaşlar lütfen doktora sorar mısınız. ?

Canim ben bu konuyla ilgili makale okumustum orgazm olmasi şart degil ama orgazm oldugunda daha kaygan oldugu icin vajina ici spermlerin hareket etmesi daha kolay oluyormus

Ben de Kuzugiller gibi biliyorum canım. İlişki sırasında orgazm olunamıyorsa bile, sonrasında, içinde sperm varken orgazm olmaya bak :)

kızlar ben geldim. bugün kesemizi gördük çok şükür 14mm daha bebek görünmedi haftaya görürüz dedi doktor Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah keseyi görmek bile heyecanlandırdı bizi inşallah tamamına erdirir Rabbim sizide takipteyim kızlar dualarım sizinle inşallah çok yakında herkesi hamile listesinde görürüz inşallah

Ay hadi gözünüz aydın canım :) Kese göründüyse gerisi de gelir inşallah :) Amin canım bu arada. İsteyen herkese...

Cooookkk sevindim canimmmmmm.inşallah o minik kalp atislarinida duyarsiniz .saglikla kucagina alirsin...coook şükür bu duyguları tattiran Allahima.

Kızlar ben bu ay klomen kullandim ama yumurtam gelismemisti. Bata 8 gün var ve dun ve bugün akintim oldu boyle yumurta akiyla beyaz karisik. Sizce yumurtam gelişip catliyor olabilir mi? Ovulasyon testi yapsam mi acaba?

Kızlar ben bu ay klomen kullandim ama yumurtam gelismemisti. Bata 8 gün var ve dun ve bugün akintim oldu boyle yumurta akiyla beyaz karisik. Sizce yumurtam gelişip catliyor olabilir mi? Ovulasyon testi yapsam mi acaba?
Olabilir canım ya her şey olabilir. Ovu test yap veya yapma ama değerlendir mutlaka :)

Gözün aydın canim hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…