- 18 Kasım 2012
- 1.052
- 1.348
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.741
Hayirlisi canim teşekkür ederim :) varsa hosgeldin derim yoksa onumuzdeki aylara bakarim:) saglikli olsun da saglikli degilse hic olmasinKuzugiller inşallah vardır canım.
Canim ben bu konuyla ilgili makale okumustum orgazm olmasi şart degil ama orgazm oldugunda daha kaygan oldugu icin vajina ici spermlerin hareket etmesi daha kolay oluyormusArkadaşlar bir şey sorucam sizlere
Kadının hamile kalması için orgazm olması sart mi? Yoksa önemli olan yumurta catladigi sırada rahimde sperm olup sperm ve yumurtanın birleşimi mi?
Yakında doktora gidecek arkadaşlar lütfen doktora sorar mısınız. ?
Öyle canım haklısın. Duanı eksik etme canımÜzülme vardır bunda da bir hikmet canm sonuçta veren Allah alan da Allah..
Ben deArkadaşlar bir şey sorucam sizlere
Kadının hamile kalması için orgazm olması sart mi? Yoksa önemli olan yumurta catladigi sırada rahimde sperm olup sperm ve yumurtanın birleşimi mi?
Yakında doktora gidecek arkadaşlar lütfen doktora sorar mısınız. ?
Ay hadi gözünüz aydın canım :) Kese göründüyse gerisi de gelir inşallah :) Amin canım bu arada. İsteyen herkese...kızlar ben geldim. bugün kesemizi gördük çok şükür 14mm daha bebek görünmedi haftaya görürüz dedi doktor Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah keseyi görmek bile heyecanlandırdı bizi inşallah tamamına erdirir Rabbim sizide takipteyim kızlar dualarım sizinle inşallah çok yakında herkesi hamile listesinde görürüz inşallah
Cooookkk sevindim canimmmmmm.inşallah o minik kalp atislarinida duyarsiniz .saglikla kucagina alirsin...coook şükür bu duyguları tattiran Allahima.kızlar ben geldim. bugün kesemizi gördük çok şükür 14mm daha bebek görünmedi haftaya görürüz dedi doktor Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah keseyi görmek bile heyecanlandırdı bizi inşallah tamamına erdirir Rabbim sizide takipteyim kızlar dualarım sizinle inşallah çok yakında herkesi hamile listesinde görürüz inşallah
Olabilir canım ya her şey olabilir. Ovu test yap veya yapma ama değerlendir mutlaka :)Kızlar ben bu ay klomen kullandim ama yumurtam gelismemisti. Bata 8 gün var ve dun ve bugün akintim oldu boyle yumurta akiyla beyaz karisik. Sizce yumurtam gelişip catliyor olabilir mi? Ovulasyon testi yapsam mi acaba?
Hayırlısı olsun canım. Yılmak yokKizlar sonuc cikti tahmin ettigim gibi gebelik yok @yesa1 canim seni yalniz birakmayayim diye bu ay hamilelik olmadi :) onumuzdeki maclara bakacagiz :)
HayırlısıBeni de listeden çıkarabilirsiniz bu ay olmadi malesef
Geçmiş olsun. Hayırlısıbu mesajı ağlayarak yazıyorum yine kırmızı kart yedim
Test yap emin olmak içinKızlar ben bu ay klomen kullandim ama yumurtam gelismemisti. Bata 8 gün var ve dun ve bugün akintim oldu boyle yumurta akiyla beyaz karisik. Sizce yumurtam gelişip catliyor olabilir mi? Ovulasyon testi yapsam mi acaba?
Gözün aydın canim hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallahkızlar ben geldim. bugün kesemizi gördük çok şükür 14mm daha bebek görünmedi haftaya görürüz dedi doktor Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah keseyi görmek bile heyecanlandırdı bizi inşallah tamamına erdirir Rabbim sizide takipteyim kızlar dualarım sizinle inşallah çok yakında herkesi hamile listesinde görürüz inşallah
Gün aşırı degerlendiriyordum canim en son cumartesi gece oldu bugün de olmasi lazimdi ancak esim yok yarini degerlendirebilirim inşallahOlabilir canım ya her şey olabilir. Ovu test yap veya yapma ama değerlendir mutlaka :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?