- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.761
Yapayim olmazsa canimTest yap emin olmak için
kızlar ben geldim. bugün kesemizi gördük çok şükür 14mm daha bebek görünmedi haftaya görürüz dedi doktor Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah keseyi görmek bile heyecanlandırdı bizi inşallah tamamına erdirir Rabbim sizide takipteyim kızlar dualarım sizinle inşallah çok yakında herkesi hamile listesinde görürüz inşallah
bu mesajı ağlayarak yazıyorum yine kırmızı kart yedim
Sıkma canını demek işe yaramıyor biliyorum bu ay bende çok üzüldüm bugün evlilik yıldönümümüz bebeğim hediyem olsun istedim çok ağladım ama nasip değilmiş günlerdir kendimi teselli ediyorum..
Mutluluk da hüzün de Rabbimin elinde, üzülmemeye çalış Allah daha beter sıkıntı vermesin inşallah, şükrediyorum sağlığımız yerinde eşimi çok seviyorum, Vardır hayırlı bir zaman de inan iyi geliyor insana..
ben de senin gibiyim dün evlilik yıldönümümüzdü en büyük hediye olacaktı ama kısmet ...
Aminn canım inşallah Allah dualarımızı kabul etsin..
amin haklısın Rabbim bizim için doğru Zamanı biliyor ve onu bekletiyordur diyorumtesellim bu zaten.. Anne babam da hacıya gitti orda da dua istedim inş birdahaki ay tüm bekleyenlere nasip etsin Allah...
hayırlısı olsun canım. demekki biraz daha zaman .birazcıkta sabır. sonu güzel olsundaKizlar sonuc cikti tahmin ettigim gibi gebelik yok @yesa1 canim seni yalniz birakmayayim diye bu ay hamilelik olmadi :) onumuzdeki maclara bakacagiz :)
Ay hadi gözünüz aydın canım :) Kese göründüyse gerisi de gelir inşallah :) Amin canım bu arada. İsteyen herkese...
Cooookkk sevindim canimmmmmm.inşallah o minik kalp atislarinida duyarsiniz .saglikla kucagina alirsin...coook şükür bu duyguları tattiran Allahima.
Gözün aydın canim hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah
Gözün aydın canım benim :)
Kızlar lütfen bı bakarmısınızKızlar testıme bakarmısınız
Kızlar lütfen bı bakarmısınız3 temmuzda yumurtladım buyuk ıhtımal adetım gecıkto cok kasık agrım var testımde bole çıktı sankı cok sılık cızGım var
Carsamba gunune randevu almıştım adetım gecıkınce hemen dun . Evet sılık cıktı hatta resımde dahada sılık duruyor bakalım hayırlısı Insallah hamıleyımdır.(canım çizgin çok belirgin değil ama bazen idrar testinde çıkmayabiliyo istersen hastaneye gidip bi kan testi yaptır muayene olmadan verebilirsin
İnşallah mutlu haberlerle gelirsin :)Carsamba gunune randevu almıştım adetım gecıkınce hemen dun . Evet sılık cıktı hatta resımde dahada sılık duruyor bakalım hayırlısı Insallah hamıleyımdır.(
Insallah canım hepımız ınsallahİnşallah mutlu haberlerle gelirsin :)
Carsamba gunune randevu almıştım adetım gecıkınce hemen dun . Evet sılık cıktı hatta resımde dahada sılık duruyor bakalım hayırlısı Insallah hamıleyımdır.(
Çok az kalmış :)Selam kızlar.
Benim de bat 18 ağustos. Beklemek çok zor.
Umarım bu ay vardır.
Çok az kalmış :)
Bizim evlilik yıl dönümümüz :) inşallah size uğur getirir yanında da bize :)
Hadi gozunuz aydin canimmmm.saglikla kucagina almak nasip olsunnn insallahhhmeraba kızlar :) bende bugün doktora gittim değerlerin normal dedi keseyi görebiliriz dedi.karından ultrasonla baktı kese göründü :) 8mm ymiş şuan.güzel yerleşmiş herşey yolunda dedi.sizi de takipteyim sürekli inşallah hepinize de nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?