TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Gözün aydın canım benim :)

bu mesajı ağlayarak yazıyorum yine kırmızı kart yedim

Sıkma canını demek işe yaramıyor biliyorum bu ay bende çok üzüldüm bugün evlilik yıldönümümüz bebeğim hediyem olsun istedim çok ağladım ama nasip değilmiş günlerdir kendimi teselli ediyorum..

Mutluluk da hüzün de Rabbimin elinde, üzülmemeye çalış Allah daha beter sıkıntı vermesin inşallah, şükrediyorum sağlığımız yerinde eşimi çok seviyorum, Vardır hayırlı bir zaman de inan iyi geliyor insana..

ben de senin gibiyim dün evlilik yıldönümümüzdü en büyük hediye olacaktı ama kısmet ...

amin haklısın Rabbim bizim için doğru Zamanı biliyor ve onu bekletiyordur diyorum tesellim bu zaten.. Anne babam da hacıya gitti orda da dua istedim inş birdahaki ay tüm bekleyenlere nasip etsin Allah...

Kızlar testıme bakarmısınız

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-15-17-05-45.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2016-08-15-17-05-32.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_2016-08-15-16-57-23.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 54
Ay hadi gözünüz aydın canım :) Kese göründüyse gerisi de gelir inşallah :) Amin canım bu arada. İsteyen herkese...

Cooookkk sevindim canimmmmmm.inşallah o minik kalp atislarinida duyarsiniz .saglikla kucagina alirsin...coook şükür bu duyguları tattiran Allahima.

Gözün aydın canim hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah

Gözün aydın canım benim :)

sağolun kızlar çok teşekkür ederim birgün sizde bu duyguyu tadacaksınız inşallah inanıyorum daha kucağıma almamış olsamda bu duygu çok farklıymış çok şükür Rabbime tedavisiz çocuğumuz olmayacak galiba aşılamayla başlayalım olmazsa tüp bebek yaptırırız derken Rabbimin bize hediyesi mucizesi geldi . bana umudunu sakın kaybetme derlerdi bende ben hiç bir zaman Rabbimden umut kesmedim inanıyorum derdim biliyorum hepimizin içinde o umut var ona tutunuyoruz o umutla her adet olduğumuzda gözyaşlarımızı silip yeniden ayağa kalkıp pes etmeyeceğim diyoruz.

Kızlar lütfen bı bakarmısınız 3 temmuzda yumurtladım buyuk ıhtımal adetım gecıkto cok kasık agrım var testımde bole çıktı sankı cok sılık cızGım var

canım çizgin çok belirgin değil ama bazen idrar testinde çıkmayabiliyo istersen hastaneye gidip bi kan testi yaptır muayene olmadan verebilirsin

canım çizgin çok belirgin değil ama bazen idrar testinde çıkmayabiliyo istersen hastaneye gidip bi kan testi yaptır muayene olmadan verebilirsin
Carsamba gunune randevu almıştım adetım gecıkınce hemen dun . Evet sılık cıktı hatta resımde dahada sılık duruyor bakalım hayırlısı Insallah hamıleyımdır.(

Hadi gozunuz aydin canimmmm.saglikla kucagina almak nasip olsunnn insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…