- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.781
Hadi gozunuz aydin canimmmm.saglikla kucagina almak nasip olsunnn insallahhh
Ben 11. Gundeym ama 2 gundur midem bulaniyoBen basladim canim. 2.gundeyim
Ben kullandim gecen ayduphaston isimli ilacı daha önce kullanan var mı ?
Bende sogan kurunun 2. Gunu ok sibi bi akinti geldi sonra kesildi arada az miktar sari akintm oluyo ama her ay yumurtlama donemindeakintm olurdu bu ay olmadi acaba yumurtlamadimmi kiİnsallah sagol canim. İsteyen herkese hayirli zamanda nasip etsin allah.
:)) Dogru diyorsun ama iste evden sabah 7'de cikiyorum. Ne ara olacak :) neyse zaten bugun daha iyiym. Yavas yavas vucut alisiyor galiba. Daha 9.gundeyim. Yumurtlama cok uzak daha. Belli olmaz gerci bu isler. Yarin bakalim doktor ne diyecek?
Eylül grubuna yazarım
@4elegance 18 Ağustos
@tdsozlem 18 Ağustos
Kuzugiller 19 Ağustos
@Melek9000 19 Ağustos
@hicran17 19 Ağustos
@Tutuy 20 Ağustos
@yesa1 20 Ağustos
@amelia2 20 Ağustos
@kushi 20 Ağustos
@Ayla ak 20 Ağustos
endless love 22 Ağustos
@beren20 23 Ağustos
@titiz gelin 24 Ağustos
@nisandeniz 25 Ağustos
K kubito 26 Ağustos
@morsevdam5 30 Ağustos
@morordek 30 Ağustos
@Ela2411 30 Ağustos
@Cemre Yaman 30 Ağustos.
Emineeemm 31 Ağustos
@Zanamm174 31 Ağustos
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
4)@emelll42
5)@mucizegibisin
6 )@umut-001
7)@enginkelime
8)@syma12
9)@Dilektuttum
10)@tristris
11)@pembesu
12)@minikincir
13)@Kilim ve tohum
14)@Ottomania
15)@kafein_
16)@xiexie
Olabilir de olmayabilir de canım, bu işler karmaşık oluoyr :) sen her ihtimale karşı gün aşırı değerlendirBende sogan kurunun 2. Gunu ok sibi bi akinti geldi sonra kesildi arada az miktar sari akintm oluyo ama her ay yumurtlama donemindeakintm olurdu bu ay olmadi acaba yumurtlamadimmi ki
Soğan küründe 7. gün oldu benim de canım. Reglimin ise 13. günündeyim. Soğan kürünün hiç bir belirtisi yok bende henüz :) belki de içimde temizlenecek bir şey yok :)Ben 11. Gundeym ama 2 gundur midem bulaniyo
Canım ben malesef 2.çizgiyi silik de olsa göremedim. Kahve akıntı başladıysa reglin yakın olabilir. İnşallah hayırlısı olur da biz yanılırız :) Adetine ne kadar var bilmiyorum ama 5 gün falan kaldıysa testin bu şekilde çıkması normal. Öyle olunca kahve aknıtının yerleşme olma olasığı var elbette :)Kızlar dun test yapmıstım cook sılık bır cızgım vardı ama dun gece peçeteye sılınen kahve akıtım oldu pıhtılı bır dahada gelmedı sızce yerlesmemıdır?
Canim cok cok cok silik ikinci cizgiyi gordum bat ne zamandi?Kızlar dun test yapmıstım cook sılık bır cızgım vardı ama dun gece peçeteye sılınen kahve akıtım oldu pıhtılı bır dahada gelmedı sızce yerlesmemıdır?
Kızlar dun test yapmıstım cook sılık bır cızgım vardı ama dun gece peçeteye sılınen kahve akıtım oldu pıhtılı bır dahada gelmedı sızce yerlesmemıdır?
Dun telefonu evirdim çevirdim gorememistim bugün cooook hafif gördüm.bata daha varmi ? Yada geç ddöllenme mi acaba .bencede bi kan ver için rahat etsin.Kızlar dun test yapmıstım cook sılık bır cızgım vardı ama dun gece peçeteye sılınen kahve akıtım oldu pıhtılı bır dahada gelmedı sızce yerlesmemıdır?
Dun telefonu evirdim çevirdim gorememistim bugün cooook hafif gördüm.bata daha varmi ? Yada geç ddöllenme mi acaba .bencede bi kan ver için rahat etsin.
Zorrrrr goruluyorr.elinde daha nettir fotoda silik cikmistr benimde öyle cikmisti eskilerden.Bende astigmat var zatenben görememişim demek ki ay inşallah hadi bakalım bir hamiş haberi daha gelsin Bence de test yap canım Arzu_Azra
Bnde gecen ay kist olusmusdu kisti olanlarda genelde 6. Gunu kanama oluyomus bndede hic bisey olmadi o yuzden morlm bozuk acaba etki etmiyomu kiSoğan küründe 7. gün oldu benim de canım. Reglimin ise 13. günündeyim. Soğan kürünün hiç bir belirtisi yok bende henüz :) belki de içimde temizlenecek bir şey yok :)
Soğan küründe 7. gün oldu benim de canım. Reglimin ise 13. günündeyim. Soğan kürünün hiç bir belirtisi yok bende henüz :) belki de içimde temizlenecek bir şey yok :)
Yok hayır canım adet bittikten 2 gün sonra. Yani mesela benim 5 gün sürüyor, reglin 7. günü başladım soğan kürüne.Canım bende yapıcam soğan küründen ama bugün adetim bitiyor bugün mü başlıym sence sen de adetken başladın galiba dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?