TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Bende sogan kurunun 2. Gunu ok sibi bi akinti geldi sonra kesildi arada az miktar sari akintm oluyo ama her ay yumurtlama donemindeakintm olurdu bu ay olmadi acaba yumurtlamadimmi ki

Bende sogan kurunun 2. Gunu ok sibi bi akinti geldi sonra kesildi arada az miktar sari akintm oluyo ama her ay yumurtlama donemindeakintm olurdu bu ay olmadi acaba yumurtlamadimmi ki
Olabilir de olmayabilir de canım, bu işler karmaşık oluoyr :) sen her ihtimale karşı gün aşırı değerlendir

Kızlar dun test yapmıstım cook sılık bır cızgım vardı ama dun gece peçeteye sılınen kahve akıtım oldu pıhtılı bır dahada gelmedı sızce yerlesmemıdır?

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-16-02-36-32.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2016-08-15-23-16-48.webp
    5 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar dun test yapmıstım cook sılık bır cızgım vardı ama dun gece peçeteye sılınen kahve akıtım oldu pıhtılı bır dahada gelmedı sızce yerlesmemıdır?
Canım ben malesef 2.çizgiyi silik de olsa göremedim. Kahve akıntı başladıysa reglin yakın olabilir. İnşallah hayırlısı olur da biz yanılırız :) Adetine ne kadar var bilmiyorum ama 5 gün falan kaldıysa testin bu şekilde çıkması normal. Öyle olunca kahve aknıtının yerleşme olma olasığı var elbette :)

Dun telefonu evirdim çevirdim gorememistim bugün cooook hafif gördüm.bata daha varmi ? Yada geç ddöllenme mi acaba .bencede bi kan ver için rahat etsin.

Dun telefonu evirdim çevirdim gorememistim bugün cooook hafif gördüm.bata daha varmi ? Yada geç ddöllenme mi acaba .bencede bi kan ver için rahat etsin.

Bende astigmat var zaten ben görememişim demek ki ay inşallah hadi bakalım bir hamiş haberi daha gelsin Bence de test yap canım Arzu_Azra

Soğan küründe 7. gün oldu benim de canım. Reglimin ise 13. günündeyim. Soğan kürünün hiç bir belirtisi yok bende henüz :) belki de içimde temizlenecek bir şey yok :)
Bnde gecen ay kist olusmusdu kisti olanlarda genelde 6. Gunu kanama oluyomus bndede hic bisey olmadi o yuzden morlm bozuk acaba etki etmiyomu ki

Soğan küründe 7. gün oldu benim de canım. Reglimin ise 13. günündeyim. Soğan kürünün hiç bir belirtisi yok bende henüz :) belki de içimde temizlenecek bir şey yok :)

Canım bende yapıcam soğan küründen ama bugün adetim bitiyor bugün mü başlıym sence sen de adetken başladın galiba dimi

Canım bende yapıcam soğan küründen ama bugün adetim bitiyor bugün mü başlıym sence sen de adetken başladın galiba dimi
Yok hayır canım adet bittikten 2 gün sonra. Yani mesela benim 5 gün sürüyor, reglin 7. günü başladım soğan kürüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…