- 5 Nisan 2016
- 1.196
- 2.334
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.801
Canım öyle düşünme. Herkesteki etkisi farklıdır. Sende kanama olmaması etki etmediğini göstermez. Ablamda da basit kist vardı. Soğan kürünü uygulamıştı. Kanama falan da olmamıştı. O ay hamile kalmıştı. :) İnşallah darısı sana da olur canım :)Bnde gecen ay kist olusmusdu kisti olanlarda genelde 6. Gunu kanama oluyomus bndede hic bisey olmadi o yuzden morlm bozuk acaba etki etmiyomu ki
Yok hayır canım adet bittikten 2 gün sonra. Yani mesela benim 5 gün sürüyor, reglin 7. günü başladım soğan kürüne.
Yok hayır canım adet bittikten 2 gün sonra. Yani mesela benim 5 gün sürüyor, reglin 7. günü başladım soğan kürüne.
Rica ederim :)Tamam canım 2 gün sonra başlıym bende teşekkür ederim :)
Canim sogan kürü rahim duvarini inceltiyomus sanirim.simdi kurtaj sonrasi zaten ince olmuyo mu birbirine yapismasin allah korusunSogan kürü yaparsan enfeksiyondan korkma
Arada nar suyu icip kalınlastirCanim sogan kürü rahim duvarini inceltiyomus sanirim.simdi kurtaj sonrasi zaten ince olmuyo mu birbirine yapismasin allah korusun
Benım adet duzensızlıgım var bu ay 3 unde catladı yumurtam bugun 13. Gun olacak yunurtlamayla beraber adetıme uc gun kala catladı yumurtam.Canim cok cok cok silik ikinci cizgiyi gordum bat ne zamandi?
Carsambaya randevu almıstım adetım gecıktı gec yumurtluyorum dıye doktora gıdıcem canım bakalım ne olcakDun telefonu evirdim çevirdim gorememistim bugün cooook hafif gördüm.bata daha varmi ? Yada geç ddöllenme mi acaba .bencede bi kan ver için rahat etsin.
Evet elımde bellı oluyor bole bakınca resımde dahads sılık gozukuyorZorrrrr goruluyorr.elinde daha nettir fotoda silik cikmistr benimde öyle cikmisti eskilerden.
Yarın zaten doktora gideceksen kan testi iste, belli olur hamile olup olmadıgınCarsambaya randevu almıstım adetım gecıktı gec yumurtluyorum dıye doktora gıdıcem canım bakalım ne olcak
Insallah canım yarına kadar sabretcem bakalım bırde kahverengı akıntım kesıldı sadece dun gece geldı yunurtlamadan 12 gun snraBende astigmat var zatenben görememişim demek ki ay inşallah hadi bakalım bir hamiş haberi daha gelsin Bence de test yap canım Arzu_Azra
Insallah canım benim :)Yarın zaten doktora gideceksen kan testi iste, belli olur hamile olup olmadıgın
İnsallah güzel haberlerle gelirsin :)
Inşallah yarın yaptırcam canım bakalım hayırlısıyla bebeklerımız olur :)Bi kan testi yap istersen canım çook silik ama bende gördüm :)
Zaten doktora da gidecekmissin canim testte ostersin guzel haberlerle de gelirsin inşallah :)Benım adet duzensızlıgım var bu ay 3 unde catladı yumurtam bugun 13. Gun olacak yunurtlamayla beraber adetıme uc gun kala catladı yumurtam.
Umutlu ol hep.Merhaba hanımlar benimde Bat 30 agustos bakalım neler olacak. Çatlama iğnesi vuruldum. Ama bir gün sonra denize girdim. Umutsuzum.
Ayyy insallah bnde kalirim ablan ne zaman baslamizdi bn adetim bittigi gunden 5 gun sonra basladmCanım öyle düşünme. Herkesteki etkisi farklıdır. Sende kanama olmaması etki etmediğini göstermez. Ablamda da basit kist vardı. Soğan kürünü uygulamıştı. Kanama falan da olmamıştı. O ay hamile kalmıştı. :) İnşallah darısı sana da olur canım :)
Aşılama mi yaptırdın? Dikkat et. Kahve. Bitki cayi içme. Limon ve maydanozdan uzak durMerhaba hanımlar benimde Bat 30 agustos bakalım neler olacak. Çatlama iğnesi vuruldum. Ama bir gün sonra denize girdim. Umutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?