- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #5.141
Tşk ler. Bugün turşu krizim tutmuştu. Bozulmasin diye buzdolabinda sakladigim vardi biraz. Yedim anca geçti. Bat yaklaşınca milletin cani tatlı çeker benimki ekşi. . aci, tuzlu, baharatlı şeyler çeker.
Tşk ederimAfiyet olsun...
Hayırlısı olsun inşallah canım. Çoğul gebeliğin pek çok riski var ama istiyorsan öyle olur inşallah.biz var olduğumuz sürece her zaman ihtimal var canım Allah ın izniyle.
sende git başvur beraber bekleriz inşallah.
Allah ım utandırmasın, tez zamanda emeklerimizin karşılığını alalım.
sana da iki tane koyarlar belki beklediğimizin karşılığını çifter alırız
Aynen canım. 31.güne girdim hâlâ gelen giden yok. Ama bu sefer yemin ettim idrar testinde çift çizgiyi görmeden kan testine gitmeyeceğim diye. Bir yandan da diyorum ki test yaptırıp söktürücü mü yazdırsamVücut dengesini şaşırdı iyce
Hamile olanlar bir daha bura takılmıyor buraya. Bu topikte fazla kimse kalmadi. Bir kısımda eylül sayfasındaohooo burası çok sessiz hadi ben arada tüp bebek topiğinde takılıyorum siz neredesiniz boş buralar.
belirtiler sabırsızlıklar nerede?
huhuuu tüp ü bekleyen benim siz değil şu an sizin onu bunu belirti gibi görüp çıldırmanız gerekliydi
ohooo burası çok sessiz hadi ben arada tüp bebek topiğinde takılıyorum siz neredesiniz boş buralar.
belirtiler sabırsızlıklar nerede?
huhuuu tüp ü bekleyen benim siz değil şu an sizin onu bunu belirti gibi görüp çıldırmanız gerekliydi
Ya benim BAT 30'u olmasina ragmen ben eylul ekim grubunda takılıyorum vallahi :) zaten agustosun bitimine cok az kaldiNerdesiniz hanimlar?
Batı gelenler, günü geçenler yada yaklaşanlar
Huhuuuuu
Var mi bir haber
Benbiraz önce regl oldum canım. Sil beniNerdesiniz hanimlar?
Batı gelenler, günü geçenler yada yaklaşanlar
Huhuuuuu
Var mi bir haber
Eylül grubunda devam etcenmiBenbiraz önce regl oldum canım. Sil beniBu ay bayrama denk geldiği için tüpten vazgeçtim. Yumurta takibi yaptıracağım, çatlatma iğnesiyle deneyeceğim
Geçmiş olsunBenbiraz önce regl oldum canım. Sil beniBu ay bayrama denk geldiği için tüpten vazgeçtim. Yumurta takibi yaptıracağım, çatlatma iğnesiyle deneyeceğim
@morsevdam5 30 Ağustos
morordek 30 Ağustos
@Ela2411 30 Ağustos
BirAsilAnnesi 30 Ağustos.
@__ATALANTE 30 Ağustos
@gmzvcc 30 Ağustos
Emineeemm 31 Ağustos
@Zanamm174 31 Ağustos
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
4)@emelll42
5)@mucizegibisin
6 )@umut-001
7)@enginkelime
8)@syma12
9)@Dilektuttum
10)@tristris
11)@pembesu
12)@minikincir
13)@Kilim ve tohum
14)@Ottomania
15)@kafein_
16)@xiexie
17)@endless love
O günler icin kimse bat vermediM melekler-engelchen bugunler boş muydu ya? 26, 27, 28, 29'unda kimse yok muydu yani? :)
Direkt sıra bize gelmis görünce bi heyecanlandım
AnladımO günler icin kimse bat vermedi
M melekler-engelchen bugunler boş muydu ya? 26, 27, 28, 29'unda kimse yok muydu yani? :)
Direkt sıra bize gelmis görünce bi heyecanlandım
Hahaaaaa benzetmeye bak. Koptum ben haaahaaaAnladım
Ay hadi hayırlısı kendimi sırası gelmis kurbanlık koyun gibi hissettim
Vallahi cok isterimmorordek ağustosun son cicekleri sizsiniz..yapin bir süpriz hep beraber sevinelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?