- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #5.121
Benim dün olmam gerekiyordu canım. Ben tüp bebek bölümüne gittim. Senin yumurtan var, çocuğun olur dedi, aşılama yaptı. İnşallah artık tüp yapar
Hayırlısı olsun. Pozitif doktor herzaman iyidir. Pskolojiye cok etki eder ve tabiki tedaviyekızlar dün ilk tüp görüşmeme gittim.
çok yumurtam varmış doktor seni fiziken ve adet döngüsü olarak hiç etkilememiş bir pcos un var dedi.
ilk defa dün öğrendiğim bir durum şaşırdım açıkçası.
neyse çok yumurta işimize daha çok yarıyor dedi.
ama böyle durumlarda ohss tehdidi olduğundan bir ay dinlendirip transfer yapacakmış.
30 ağustos da tedaviye başlayamayacagız çünkü bayrama denk geliyor bir ay da dondurup bekletecekler yani benim haberimi anca ekim kasım gibi duyarsınız.
doktor olumlu konuştu maşallah.
bende haberler şimdilik bu kadar.
Sadece yumurtayla bitmiyor derken ne demek istediğini anlamadım??sadece yumurtayla bitmiyor ki iş. sen tüp diye diret sen kararlı olursan geri adım atmazsan o da yapmak zorunda. mesela bana sana bir tane embriyo koyacağız dedi iki diye direttim en sonunda bakarız dedi koyacak yani çünkü biz eşimle iki istiyoruz. bayramdan dolayı eylülde diyebilir sana da.
Gorusmenin olumlu gecmesine cok sevindim canimkızlar dün ilk tüp görüşmeme gittim.
çok yumurtam varmış doktor seni fiziken ve adet döngüsü olarak hiç etkilememiş bir pcos un var dedi.
ilk defa dün öğrendiğim bir durum şaşırdım açıkçası.
neyse çok yumurta işimize daha çok yarıyor dedi.
ama böyle durumlarda ohss tehdidi olduğundan bir ay dinlendirip transfer yapacakmış.
30 ağustos da tedaviye başlayamayacagız çünkü bayrama denk geliyor bir ay da dondurup bekletecekler yani benim haberimi anca ekim kasım gibi duyarsınız.
doktor olumlu konuştu maşallah.
bende haberler şimdilik bu kadar.
Sadece yumurtayla bitmiyor derken ne demek istediğini anlamadım??
Hayırlısı olsun. Pozitif doktor herzaman iyidir. Pskolojiye cok etki eder ve tabiki tedaviye
Anladım canım. Allah'ın takdiri olmadıktan sonra hiçbir sorun olmasa da olmuyor işte. Tabii tüp bebekte yüzde ellinin üzerinde ihtimal var.tam anlatamadığım için özür dilerim canım.
şöyle ki; yumurta tabiki Allah a şükür var ama sadece yumurtayla bitmiyor ki iş aşılamada normal birliktelikle aynı şanş yine sperm dölleyecek de tutacak da hep aynı bekleyiş ama tüp de bir adım daha ileri gidiliyor embriyo transferi yapıldığı için insan daha umutlu olur diye düşünüyorum. tabi ki biz de yumurta var eşimizde sperm var Allah a şükürler olsun şanslı insanlarız o ayrı.
Gorusmenin olumlu gecmesine cok sevindim canim
Insallah güzel haberlerini de aliriz
Anladım canım. Allah'ın takdiri olmadıktan sonra hiçbir sorun olmasa da olmuyor işte. Tabii tüp bebekte yüzde ellinin üzerinde ihtimal var.
Biliyorum canim ne tursusu kuracaksin.ona gore diyeyimm..Emineeemm turşu tarifi biliyonmu?
İnan ben de dua ederken sizleri de dusunerek ediyorum. Insallah dualarimiz kabul olurAyy inşallah canım ya.
dua edin bana bende size hep ediyorum.
Allah ım tez zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah.
AMİN.
Karışık turşu 3 litrelik cam kavanozaBiliyorum canim ne tursusu kuracaksin.ona gore diyeyimm..
Canim adetine iki hafta varsa daha yumurtlama yeni olmustur o lekelerde yumurtlamadandir muhtemelenMerhaba arkadaşlar, Ben bir buçuk aylık evliyim iki haftadır sürekli yorgun ve uykuluyum. adetime iki hafta var, bu haftanın başında iki kez küçük küçük kahverengi lekeler geldi acayip bir sırt ağrısı başladı test yapmalımıyım sizce yoksa adetimi beklesemmi çok merak ediyorum acaba hamilemiyim
Canim 2 hafta önceden erken gebelik testi bile sonuc vermezEvet az önce merakıma yenilip gittim test alıp denedim negatif çıktı
O zaman canim gelelim tursu tarifineKarışık turşu 3 litrelik cam kavanoza
Tşk ler. Bugün turşu krizim tutmuştu. Bozulmasin diye buzdolabinda sakladigim vardi biraz. Yedim anca geçti. Bat yaklaşınca milletin cani tatlı çeker benimki ekşi. . aci, tuzlu, baharatlı şeyler çeker.O zaman canim gelelim tursu tarifine
Artik elde ne varsa salatalik,biber,fasulye,havuc,yesil domates olabilir,yada olgunlasmamis acur derler orda ne diyorlar bilmiyorm...bunlardan yarimsar olsa dolar senin kavanoz...bunlari once bi legene dogra ,sonra harmanla hepsini daha sonra kavanoza doldur..2.5 subardagi uzum sirkesi ile yarim su bardagini az gecik tuzu kapta erit ve kavanoza dok.10 dis sarimsagi koy,bi demet maydonozu koy,bi tatli kasigi kadar limon tuzu..sonrasinda aldigi kadar su koyup kavonuzu kapat ters duz yap..15 gun sonra afiyetle yersiniz...bende yarin kurcam kurbana hazir olsun....(bazen taskinlik yapiyor istersen kavanozun disina poset gecir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?