TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Benim dün olmam gerekiyordu canım. Ben tüp bebek bölümüne gittim. Senin yumurtan var, çocuğun olur dedi, aşılama yaptı. İnşallah artık tüp yapar

sadece yumurtayla bitmiyor ki iş. sen tüp diye diret sen kararlı olursan geri adım atmazsan o da yapmak zorunda. mesela bana sana bir tane embriyo koyacağız dedi iki diye direttim en sonunda bakarız dedi koyacak yani çünkü biz eşimle iki istiyoruz. bayramdan dolayı eylülde diyebilir sana da.

Hayırlısı olsun. Pozitif doktor herzaman iyidir. Pskolojiye cok etki eder ve tabiki tedaviye

Sadece yumurtayla bitmiyor derken ne demek istediğini anlamadım??

Gorusmenin olumlu gecmesine cok sevindim canim
Insallah güzel haberlerini de aliriz

Sadece yumurtayla bitmiyor derken ne demek istediğini anlamadım??

tam anlatamadığım için özür dilerim canım.
şöyle ki; yumurta tabiki Allah a şükür var ama sadece yumurtayla bitmiyor ki iş aşılamada normal birliktelikle aynı şanş yine sperm dölleyecek de tutacak da hep aynı bekleyiş ama tüp de bir adım daha ileri gidiliyor embriyo transferi yapıldığı için insan daha umutlu olur diye düşünüyorum. tabi ki biz de yumurta var eşimizde sperm var Allah a şükürler olsun şanslı insanlarız o ayrı.

Anladım canım. Allah'ın takdiri olmadıktan sonra hiçbir sorun olmasa da olmuyor işte. Tabii tüp bebekte yüzde ellinin üzerinde ihtimal var.

Anladım canım. Allah'ın takdiri olmadıktan sonra hiçbir sorun olmasa da olmuyor işte. Tabii tüp bebekte yüzde ellinin üzerinde ihtimal var.

biz var olduğumuz sürece her zaman ihtimal var canım Allah ın izniyle.
sende git başvur beraber bekleriz inşallah.
Allah ım utandırmasın, tez zamanda emeklerimizin karşılığını alalım.
sana da iki tane koyarlar belki beklediğimizin karşılığını çifter alırız

Merhaba arkadaşlar, Ben bir buçuk aylık evliyim iki haftadır sürekli yorgun ve uykuluyum. adetime iki hafta var, bu haftanın başında iki kez küçük küçük kahverengi lekeler geldi acayip bir sırt ağrısı başladı test yapmalımıyım sizce yoksa adetimi beklesemmi çok merak ediyorum acaba hamilemiyim

Canim adetine iki hafta varsa daha yumurtlama yeni olmustur o lekelerde yumurtlamadandir muhtemelen

Karışık turşu 3 litrelik cam kavanoza
O zaman canim gelelim tursu tarifine
Artik elde ne varsa salatalik,biber,fasulye,havuc,yesil domates olabilir,yada olgunlasmamis acur derler orda ne diyorlar bilmiyorm...bunlardan yarimsar olsa dolar senin kavanoz...bunlari once bi legene dogra ,sonra harmanla hepsini daha sonra kavanoza doldur..2.5 subardagi uzum sirkesi ile yarim su bardagini az gecik tuzu kapta erit ve kavanoza dok.10 dis sarimsagi koy,bi demet maydonozu koy,bi tatli kasigi kadar limon tuzu..sonrasinda aldigi kadar su koyup kavonuzu kapat ters duz yap..15 gun sonra afiyetle yersiniz...bende yarin kurcam kurbana hazir olsun....(bazen taskinlik yapiyor istersen kavanozun disina poset gecir)

Tşk ler. Bugün turşu krizim tutmuştu. Bozulmasin diye buzdolabinda sakladigim vardi biraz. Yedim anca geçti. Bat yaklaşınca milletin cani tatlı çeker benimki ekşi. . aci, tuzlu, baharatlı şeyler çeker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…