- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #5.101
Ahaha benzetme superSinav sonucu bekler gibi bat günleri bekliyoruz. Hayırlısı inşallah
Tüp daha iyi. Biraz masraflı ama tutma imkani yüksekKızlar test yaptım ve negatif. Bugün 29 gün ve hiç göğüs ağrım yok. bir hafta önce mutlaka başlardı.
Fakülteyi aradım tüp bebek için. Sekreter, doktorun kararı önemli dedi.Yumurta toplama günü 2.400TL yatırıyorsunuz dedi. Yani Doktor aşılama ya da tüp bebekten hangisi olsun derse o olacak galiba. İnşallah artık tüp der
Evet canım aşılama oldum zaten. Aşılamanın tutma ihtimali %10-15 maalesefTüp daha iyi. Biraz masraflı ama tutma imkani yüksek
Aynen. Bende iki defa olmuştum negatif sonuçlanmıştiEvet canım aşılama oldum zaten. Aşılamanın tutma ihtimali %10-15 maalesef
Ayyy canım tedavi görenlerin hepsine Allah sabır versin. Ben artık dayanamıyorum. 32. aya girdim. Bir de yumurta ve sperm sorununuz yok diyorlar. Sebepsiz yere olmaması çok yıpratıcıAynen. Bende iki defa olmuştum negatif sonuçlanmışti
Amin inşallah. Hayırlısı ve sağlıklısi inşallah. Tüm isteyenlere. AminAyyy canım tedavi görenlerin hepsine Allah sabır versin. Ben artık dayanamıyorum. 32. aya girdim. Bir de yumurta ve sperm sorununuz yok diyorlar. Sebepsiz yere olmaması çok yıpratıcıİnşallah senin güzel haberini de en yakın zamanda alırız
Canım bilsem yazardım ama turşunun olduğu masaya bile oturmam :) Hiç yiyemiyorum. Ama annem sver ve üç malzemeyle yapıyorum diyordu. Sarımsak, tuz, kaynar suHanımlar nasılsınız. ?
Ben sıcaklardan cok halsizim.Hicbirsey yapasim yok. Tursuluk malzeme aldım. Akşama biraz serin olur.o zaman yaparım. .
Nasıl turşu yapıyorsunuz. ? Çıtır oluyormu?
Tarif yazarmisiniz
Tşk ederim canım. Bem cok severim. Hazir turşu evde yapilanin tadını vermiyor.Canım bilsem yazardım ama turşunun olduğu masaya bile oturmam :) Hiç yiyemiyorum. Ama annem sver ve üç malzemeyle yapıyorum diyordu. Sarımsak, tuz, kaynar su
Bugün bat günün. Varmı bir haberEvet canım aşılama oldum zaten. Aşılamanın tutma ihtimali %10-15 maalesef
Dün test yaptım, negatif çıktı. Bugün de 30.gün. Olurum artık heraldeBugün bat günün. Varmı bir haber
Hayırlısı olsun. Tedavin baslarsa özellikle tüp isteDün test yaptım, negatif çıktı. Bugün de 30.gün. Olurum artık heralde
Canımm ne güzel. Hadi hayırlısı. Ben de regl olur olmaz gideceğim. İnşallah ilk seferde tutar canımkızlar dün ilk tüp görüşmeme gittim.
çok yumurtam varmış doktor seni fiziken ve adet döngüsü olarak hiç etkilememiş bir pcos un var dedi.
ilk defa dün öğrendiğim bir durum şaşırdım açıkçası.
neyse çok yumurta işimize daha çok yarıyor dedi.
ama böyle durumlarda ohss tehdidi olduğundan bir ay dinlendirip transfer yapacakmış.
30 ağustos da tedaviye başlayamayacagız çünkü bayrama denk geliyor bir ay da dondurup bekletecekler yani benim haberimi anca ekim kasım gibi duyarsınız.
doktor olumlu konuştu maşallah.
bende haberler şimdilik bu kadar.
Canımm ne güzel. Hadi hayırlısı. Ben de regl olur olmaz gideceğim. İnşallah ilk seferde tutar canım
Benim dün olmam gerekiyordu canım. Ben tüp bebek bölümüne gittim. Senin yumurtan var, çocuğun olur dedi, aşılama yaptı. İnşallah artık tüp yapargit hiç bekleme canım. psikolojik olarak o kadar rahatladım ki. hatta daha önce başvursaydım diyorum üstümden yük kalktı sanki. bir de ilkte tutarsa benden mutlusu olmayacak. seninle mutlaka haberleşelim zaten muhtemelen senle aynı tarihte başlayacağız tedaviye. çünkü benim adetim 30 ağustos ama tedavi bayrama denk geliyor eylüle kalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?