- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #5.161
Hep beraber beklerizVallahi cok isterim
Ama inan hicbir sey hissedemiyorum. Testi de 30'una kadar yapmak istemiyorum. Beklicez mecbur :)
Linki atarmisin cnm banadaYa benim BAT 30'u olmasina ragmen ben eylul ekim grubunda takılıyorum vallahi :) zaten agustosun bitimine cok az kaldi
Cemre sen de gel oraya
Etiketledim canım ordaLinki atarmisin cnm banada
@morsevdam5 30 Ağustos
morordek 30 Ağustos
Ela2411 30 Ağustos
@__ATALANTE 30 Ağustos
@gmzvcc 30 Ağustos
@Emineeemm 31 Ağustos
@Zanamm174 31 Ağustos
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
4)@emelll42
5)@mucizegibisin
6 )@umut-001
7)@enginkelime
8)@syma12
9)@Dilektuttum
10)@tristris
11)@pembesu
12)@minikincir
13)@Kilim ve tohum
14)@Ottomania
15)@kafein_
16)@xiexie
17)@endless love
M melekler-engelchen ben yarin sabah test yapmayi dusunuyorum. Sonucu buraya da yazarim. Insallah pozitifi gorurum :)
Hayırlı olsun. Gözün aydınM melekler-engelchen Eylul-Ekim grubuna foto da attim. Cift cizgiyi gordum ben :)
Allah devamini da getirir insallah. Ve umarim en kisa surede buradaki herkese de saglikla nasip eder
Tesekkur ederim canim :)Hayırlı olsun. Gözün aydın
Canim cok iyi masallah.Ben idrar testi yaptım pozitif çıktı şimdide kan testi yaptım betahgc degerim 2317 iyimi sizce çok mutluyum sonunda oldu
Teşekürler canım son bat tarihim 28 temmuzCanim cok iyi masallah.
BAT uzerinden kaç gün geçti? Baya gecmis olmali cunku deger cok iyi cok yüksek :)
Sizce haç haftalık dırCanim cok iyi masallah.
BAT uzerinden kaç gün geçti? Baya gecmis olmali cunku deger cok iyi cok yüksek :)
5-6 haftalik vardir heralde canimSizce haç haftalık dır
Tamam cok teşekürler canım doktor yoktu bugün acilen baktırdım5-6 haftalik vardir heralde canim
Ben de cok uzman degilim gerci doktoruna da bi danış istersen :)
InşallahTesekkur ederim canim :)
Sizden de guzel haberler aliriz insallah
Hayırlı olsun. Gözünüz aydın. TebriklerTeşekürler canım son bat tarihim 28 temmuz
Çok sagol ya biraz sancım var sizce normalmi akıntım da varHayırlı olsun. Gözünüz aydın. Tebrikler
Uzan dinlen hep. Agir iş yapma.Çok sagol ya biraz sancım var sizce normalmi akıntım da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?