- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #5.201
Evet ya ya çok sagol inşallah sende yasarsın en kısa zaman da bu duyguyu şaşkınım bende ama çok mutluyum bu ay benim için çok önemliydi rabbim ol der ve olur bunu boşuna dememisler unutunca oluyo gerçektenH hasretsinan65 ayyyy hamilesin canim cok sevindim Allah kucağına almayi nasip etsin bi ara cok umitsizdin hatırladığım kadariyla rabbim buyuk inşallah bize de nasio eder tez ve hayirli zamanda
Evet olabilir cok teşekürler ya inşallah rabbim dizede nasip etsin burası sayesinde cok şey ögrendim8. Hafta daha iyi. Altida bazen gözükmüyor. 27 temmuzdan hesapla 27 eylülde tam 8 hafta randevu yapabilirsiniz
HayırlısıLekelenmem geldi adet olmadim daha canım persembeye kadar olmazsam kan vermeye gidicem bakalim hayirlisi
Canım adetimi bekliyorum test yapmadım.Emineeemm son durumun ne?
Hayırlısı olsunCanım adetimi bekliyorum test yapmadım.
Yok Canım zaten ev taşıma telaşındaydım bu ay çok uzun yolculuk lar geçirdim ilişkide fazla olmadı sadece ablam bana okunmuş bi su verdi içtim ve bi yere gittik dua ettik ve olduH hasretsinan65 canim hamilelij icin herhangi tedavi veya kür uyguladin mı?
Iyiyim cnm tatildeyim... o testten sonra tekrar test yaptim cuma gunu yani ama bisey cikmadi
Hayırlı olsun. Değerin iyi. Benim günüm geçmeden 900 dü. Günüm gectikten sonra 2600 civarı olmuştu. Sağlıklı bir sonuç.Ben idrar testi yaptım pozitif çıktı şimdide kan testi yaptım betahgc degerim 2317 iyimi sizce çok mutluyum sonunda oldu
Teşekürler benim iki günüm geçmişti test yaparken bazılar ı çoğul gebelik diyoHayırlı olsun. Değerin iyi. Benim günüm geçmeden 900 dü. Günüm gectikten sonra 2600 civarı olmuştu. Sağlıklı bir sonuç.
Canimmm çok sevindim hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsinnn bize de dua et bize de :)Tesekkur ederim canim :)
Sizden de guzel haberler aliriz insallah
Sanmam benim testlerim iki günde bir üçe katlamisti. Ama tekti. Anne teyze anane vs.de ikiz var mi? Belki o zaman bi ihtimal ama ailede ikiz geni yoksa değerler normal.Teşekürler benim iki günüm geçmişti test yaparken bazılar ı çoğul gebelik diyo
pozitif gibi niye noldu kiBu ovu testleri beni öldürecek.
Benim hem abimde hemde teyzemde var ikiz. Bende sanmıyorum zatenSanmam benim testlerim iki günde bir üçe katlamisti. Ama tekti. Anne teyze anane vs.de ikiz var mi? Belki o zaman bi ihtimal ama ailede ikiz geni yoksa değerler normal.
Teyzende varsa olabilir. Yani ailenin kadınlarında varsa... bir ya da iki sağlıkla gelsin bebeğin canım. Dünyanın en zor ama en güzel şeyi...Benim hem abimde hemde teyzemde var ikiz. Bende sanmıyorum zaten
Amin canim insallah :) hep dua ediyorum zaten buradaki herkes icin :)Canimmm çok sevindim hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsinnn bize de dua et bize de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?