- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #5.241
Deme oylee supriz bu ne zaman olacagi belli olmaz canim benim.
Ben de öyle kendimi kandiriyorum:)
Sen bu topiğe yazınca bildirim geldi..Bizim ne zaman bebişimiz olucak
Herkes dağıldı. Bazıları hamile. Bazıları beklemedeBurda ki herkes nereye gitti ya bulamıyorum grubu ?
Nasılsın ? Varmi bir gelişme sizde. ? Biz de birşey yok ne yazıkBurda ki herkes nereye gitti ya bulamıyorum grubu ?
Yok bende de bişey yok maalesef ama merak ettim kimler güzel sonuçlar aldı diye
Yok bende de bişey yok maalesef ama merak ettim kimler güzel sonuçlar aldı diye
Canım merhaba yeni gördüm yazdığını bizim tayin işi oldu çok şükür. Bende işime döndüm şimdi çalışmalara tekrar başaldık bakalım hayırlısı bekliyoruz yineCanım ertelediniz mi Noldu tayin isi
Canım merhaba yeni gördüm yazdığını bizim tayin işi oldu çok şükür. Bende işime döndüm şimdi çalışmalara tekrar başaldık bakalım hayırlısı bekliyoruz yine
İnşallah canım sen ne yaptınOhhh ohhhh canım her şey düzene girmiş bundan sonrası daha iyi olur nsallah
İnşallah canım sen ne yaptın
Hayırlısı olsun canım bizde ara verdik fln bu ay tekrar başaldık bakalım ne olacak. Takipte olduğun topik var mı? Bat ne zamanBen aynı canım bebeğimiz yok henüz daha zamani var demek ki 11 ay oldu :)
Hayırlısı olsun canım bizde ara verdik fln bu ay tekrar başaldık bakalım ne olacak. Takipte olduğun topik var mı? Bat ne zaman
Anladım cnm en iyisini yapmışsın ama işte ben öyle akışına bırakamıyorum keşke başarabilsem. İnşallah güzel haberler alırızPek takılmamaya çalışıyorum ama çoğunluk 2016 2017 anne adaylarinda ben de arada oraya bakıyorum
Benim 2 uygulama vardı ikisini de kaldırdım
Ovu testi yapmıyorum ayak vs dr dikmiyorum artık her şeyi bıraktım olursa olur ne yapalım
Bat o yüzden emin değilim de 20 li bir şey sanırım 23 falan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?