- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 29
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #5.221
Ya bi tane yeterli zaten canım sağlık lı olsun da allah büyük dür örüneTeyzende varsa olabilir. Yani ailenin kadınlarında varsa... bir ya da iki sağlıkla gelsin bebeğin canım. Dünyanın en zor ama en güzel şeyi...
Allah razi olsun canım Rabbim bizlere de gostresin inşallah o günleri sağlıcaklaAmin canim insallah :) hep dua ediyorum zaten buradaki herkes icin :)
reglin 23 günü.. hep böyle koyu.pozitif gibi niye noldu ki
bat a kaç var inşallah hamilelik vardırreglin 23 günü.. hep böyle koyu.
bata 9 gün var. hamillik olamaz bu ayı değerlendirmedik. rahimde yara varmış. öğrendiğimden beri ilişkiye girmek istemiyorum. ovu testlerini bırakacağım. beni sinir ediyorlar. vücuduma göre değil sanırım.bat a kaç var inşallah hamilelik vardır
Aman gelmesin kırmızıIyiyim cnm tatildeyim... o testten sonra tekrar test yaptim cuma gunu yani ama bisey cikmadisimdilik kirmizilar hala yok bekliyorum cnm
Hayırlı olsun. Gözün aydın
Stres yapma. Doktor ilac verdiyse onu kullan. Bu ay korunursunbata 9 gün var. hamillik olamaz bu ayı değerlendirmedik. rahimde yara varmış. öğrendiğimden beri ilişkiye girmek istemiyorum. ovu testlerini bırakacağım. beni sinir ediyorlar. vücuduma göre değil sanırım.
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
4)@emelll42
5)@mucizegibisin
6 )@umut-001
7)@enginkelime
8)@syma12
9)@Dilektuttum
10)@tristris
11)@pembesu
12)@minikincir
13)@Kilim ve tohum
14)@Ottomania
15)@kafein_
16)@xiexie
17)@endless love
18)@morordek
19)@hasretsinan65
Stres yapma. Doktor ilac verdiyse onu kullan. Bu ay korunursun
Hayırlısı olsunIlac vermedi. Reglin üçüncü günü gideceğim o zaman verecek ama o zaman da tatilde olacağız. Bu ay tamamen kaldı her şey. Benim çalışmalar ocak ayına kalacak bu gidişle..
Kızlar erkenden gününüz geçmeden ogrenmeyin. Kan testi yaptirmayin. Kimyasal oluyor üzülüyoruz. Test yapmasak ruhumuz bile duymayacak. Ben bir daha günüm geçmeden yapmayacağım.
Bat tarihim 20 kasimBayanlar bildiginiz gibi hormon bozuklugundan dolayi 2 ay dogm kontrol hapi kullanmisdim 2 ayim doldu kasim gurubuna benide eklermisiniz M melekler-engelchen
Aaa bende güzel haberlerini alırım inş. Diyodum. Hayırlısı tatlım inşallah ağıstosta güzel haberler verirsin. Bende durum aynı erteledik bebişi tayini bekliyoruz canım
Bat tarihim 20 kasim
yesa fistiiiik nasilsin? Nasil gidiyo? Ozlemisim yazayim dedim yaa
Deme oylee supriz bu ne zaman olacagi belli olmaz canim benim.İyi canım. 0 degisiklik ile yola devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?