TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Canım yunurtlama gününü tuttursak bile kesin olacak diye bir şey yok :)

Hayırlısı bakalimm zamanı var demek ki :)

Ay hani akintidan 24-36 saat sonra oluyordu yumurtlama pifff. Hiç anlamadım ben bu işleri..
Oyle ama iste ihtimali artrirmak icin oncesinde de yapmak lazim. Bir de kacormadiysan bile biliyorsun tutacak diye bir sey yok nasip isi. Ben 3 ay yumurtlama gunlerini kacirmadim kismet 4. Ayaymis

Gauet guzel canim gun asiri devam et her gun yapicam diye stres olma sakin en sagliklisi bu

aynen canım sagolasın artık hayırlısı yarında memlekete gidiyoruz ondan sonra bayram tatil derken geçti zaten bu ay artık akışına bırakacağımam

aynen canım sagolasın artık hayırlısı yarında memlekete gidiyoruz ondan sonra bayram tatil derken geçti zaten bu ay artık akışına bırakacağımam
Bu tatil size iyi gelir canim hem unutmuş oolursunuz hemde kafa dagitirsiniz sifirdan baslamis gibi olur.bbirde şöyle düşündüm hani sen demistin ya tlfn elimde sürekli, birakinca esim hayret nasil birakti diyor . heh işte esinde sürekli hhamilelikle ilgileniyor bnmle başka turlu zaman gecirmiyor sadece birliktelikte yaklasiyor bana diye düşünmüş olabilir ve tavir almistr.

Günaydın hanımlar :)

Bugün BAT'a tam olarak 6 gün kaldı hafif karın ağrıları dışında bir belirti yaşamıyorum (dünden beri adet ağrısı gibi). Sizce yavaştan belirti yaşamam gerekmiyor mu? :) Bu arada 21.günde bir ilişki oldu (yumurtlama 17. gündü). Ama ilişkiden sonra gelen akıntıda kıl gibi çizgi şeklinde damarlı pembe bir akıntı geldi. Düne kadar bembeyaz değil ama sarımtırak olarak devam etti. Şu anda da her zamanki normal akıntım var.
Bununla ilgili fikri olan var mı???

Bu arada herkese bol şans!! İnşallah minikler bizimledir

ruzigarr Tebrik ederim!!! Hayırlı, sağlıklı olsun inşallah

Seninle batdaşız :)) ben belirti aramadan pazartesi test yapacam :)

Aa gerçekten mi :)) Ben bekleyim diyorum ya. Çünkü önceki 4 seferde de kocaman negatifi gördüm Boşa harcamayım şimdi testleri gerçi pazartesi ayın 4'ü oluyor. Ben de mi yapsam :)))
Bir tanecik testim var annemlerde olacam o zaman test aldıramam, bi gün öncesi iyidir ya varsa çıkar bence canım :))

Bir tanecik testim var annemlerde olacam o zaman test aldıramam, bi gün öncesi iyidir ya varsa çıkar bence canım :))

İki tane de bende var :) 4'ünde yapayım madem ben de, eğer çıkmazsa diğerini de reglim geçerse yaparım :)) Belirti yaşamıyor musun peki? Peki o bahsettiğim pembe akıntı için bir fikrin var mı?

İki tane de bende var :) 4'ünde yapayım madem ben de, eğer çıkmazsa diğerini de reglim geçerse yaparım :)) Belirti yaşamıyor musun peki? Peki o bahsettiğim pembe akıntı için bir fikrin var mı?
Yok canım ya ben de hiç olmadı , benim adet belirtisi gibi işte göğüsler şiş kasıklarda ağrı aslında ben bir kimyasal gebelik yaşadım o ayki ağrım var mıydı akıntım nasıldı hiççç hatırlamıyorum o yüzden belirti aramamak lazım da biz sabredemiyoruz :)

kimyasal gebeliği de çok duydum canım ya vardır her şer de bir hayır.

Ya doğru diyorsun. Geçen aylarda midem falan bulanıyordu, her şeyi buna yoruyordum :) Bu ay çok rahatım ama. Olacağı varsa olur. Biz üzerimize düşeni yaptık (7. 9. 11. 14. 16. 18. 21. günleri değerlendirdik, daha napalım :)) , gerisi Allah'a kalmış canım.

Cok tesekkur ederim canim:)
Akintinda gelen damarli pembe olan sey hamilelik belirtisi canim hadi insallah vardir:)

Cok tesekkur ederim canim:)
Akintinda gelen damarli pembe olan sey hamilelik belirtisi canim hadi insallah vardir:)

Ya okurken gözlerim doldu. Evet, biliyorum bir kaç yerden ben de okumuştum, ama hamile birinden bunları duymak çok daha farklı. İnşallah canım ya, varsa da hayırlı sağlıklı olacaksa olsun :) Dua et lütfennnnn :)

Tekrar tebrik ederim, DARISI BU LİSTEDEKİ HERKESİN BAŞINA :)

Canim 4gun once bende de o akinti oldu sonraki iki gun birer damla kirmizi geldi cok sukur su ana kadar olmadi bakalim igne vuruluyorum hayirlisi. Allah hepimizin gonlundekini versin canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…