TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

yesa cım sana zahmet olacak ama Emineeemm ın soyledıgı akıntıları bana da anlatır mısın nasıl bır yol izlemelıyız nasıl akıntı oluyor?

Tabii ki canim

Şimdi önce yumurta aki kıvamında yapışkan uzayan bir akıntı oluyor

Kımilerinde 1 gun sürüyor kimilerinde 3

Bunu saptamak kolay

Yumurtlama yakın demek

Benim ilk ay 11. Gün ikinci ay 14. Gün oldu

Bu akıntınin sonrasında sıvı bir akıntı oluyor su gibi ama saptamak çok zor ilk ay yakaladim sonra yakalayamadim

Çamaşırını islatacak gibi olabilir

bırde yumurtlama oluyor bızım o gun yuksek hamıleleık şansımız mı oluyor?
ve adette de yumurtamız catlamış mı oluyor? yesa

Yumurtamiz çatladığında spermler e yer açıyoruz başarılı olan dollenmeyi gerçekleştiriyor ve gebelik oluyor

Döllenme olmazsa adet ile eskimiş rahim iç tabakasını atıyoruz ve her şey tekrar başlıyor

Size bi de kitaptan bi cümle yazayım

Yumurta hücresi yumurtlamadan sonra ilk 12 ile 24 saat içerisinde döllenmelidir

Bu yüzden başarılı bi döllenme için sperm hücreleri hazır bekliyor olmalıdır

Yani doktorlar da hep der ya yumurtlama gerçekleşmeden önce beraberlik olmasi çok önemli

Yani çift çizgi görünce beraberlik olmalı yumurtlama yakın demek

Ovu testi çok hafif siliklestigi anda da yumurta catlamistir

yesa canim ben hic ovulasyon testi kullanmadim nedir bilemem sizlerden öğrendim..
Beth18 yesa masaalah cok guzel aciklamis .benimde 11 . gundu afedersinz lavoboya oturdugumda upuzun bisey sallandi o yumurta aki gibi olan sey ve yogun halde birkez oldu 12. Gun uzandigim yerde sanki biseyler akiyormus gibi hissettim lavoboda pecete ile kontrol ettim seffaf uzamayan bi akinti..sonra kesildi hic bisey yok suan.

Supersin canım çok güzel yakalamissin iki akintiyi da mumkunse hem 11 hem 12 degerlendir :)

1 haziranda regl oldum. 14 haziranda yumurtlama akıntısi geldi. 15, 17,19 haziranda ilişki oldu. Hamile degilim ama. Kaçırdım mi ki yumurtayi :)) Akıntı günü de mi ilişki olmalıydı yaa? Çok emindim oysa ki bu ay.

Hemen umutsuzluğa kapilma yumurta 24 ile 36 saat arasi yasayabilmiyormuş sende ertesii günü degerlendirmissin, test yaptinmi ?

Hemen umutsuzluğa kapilma yumurta 24 ile 36 saat arasi yasayabilmiyormuş sende ertesii günü degerlendirmissin, test yaptinmi ?
Test yaptım. Zaten hamile olsam göğüs ağrım ve kabizligim olurdu. Ikisi de yok. O yüzden eminim. Ilk gebeligimde anlamistim vucudumda bir şeyler olduğunu. Bu sefer öyle bir hissim yok.

Kizlar bnm bugun 17. gunum ama seffaf akinti olmadi lavobaya gittigimde ozellikle dikkat ettim nie olmadi acaba

Kizlar bnm bugun 17. gunum ama seffaf akinti olmadi lavobaya gittigimde ozellikle dikkat ettim nie olmadi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…