- 24 Ağustos 2012
- 12.476
- 29.006
- 798
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Can'ım aynı şeyleri bende merak ediyorum. Öğrenelim ki ona göre uygulayalım dimi ama :))
bırde yumurtlama oluyor bızım o gun yuksek hamıleleık şansımız mı oluyor?
ve adette de yumurtamız catlamış mı oluyor?yesa
yesa canim ben hic ovulasyon testi kullanmadim nedir bilemem sizlerden öğrendim..
Beth18 yesa masaalah cok guzel aciklamis .benimde 11 . gundu afedersinz lavoboya oturdugumda upuzun bisey sallandi o yumurta aki gibi olan sey ve yogun halde birkez oldu 12. Gun uzandigim yerde sanki biseyler akiyormus gibi hissettim lavoboda pecete ile kontrol ettim seffaf uzamayan bi akinti..sonra kesildi hic bisey yok suan.
Aynen öyle oldu canim değerlendirildi görev basariyla tamamlandiSupersin canım çok güzel yakalamissin iki akintiyi da mumkunse hem 11 hem 12 degerlendir :)
Aynen öyle oldu canim değerlendirildi görev basariyla tamamlandi
Ayyyy hadi hayirlisiyla bi de sonuc guzrl olsa inşallah :)
Bakalim canim hayirlisi , sonuç ne olur ne biterEmineeemm afferınnnnn sanaaaa
Hemen umutsuzluğa kapilma yumurta 24 ile 36 saat arasi yasayabilmiyormuş sende ertesii günü degerlendirmissin, test yaptinmi ?1 haziranda regl oldum. 14 haziranda yumurtlama akıntısi geldi. 15, 17,19 haziranda ilişki oldu. Hamile degilim ama. Kaçırdım mi ki yumurtayi :)) Akıntı günü de mi ilişki olmalıydı yaa? Çok emindim oysa ki bu ay.
Test yaptım. Zaten hamile olsam göğüs ağrım ve kabizligim olurdu. Ikisi de yok. O yüzden eminim. Ilk gebeligimde anlamistim vucudumda bir şeyler olduğunu. Bu sefer öyle bir hissim yok.Hemen umutsuzluğa kapilma yumurta 24 ile 36 saat arasi yasayabilmiyormuş sende ertesii günü degerlendirmissin, test yaptinmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?