- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
EvetKizlar simdi bu yumurta aki gibi akinti gelince yumurta catlamismi oluyor??????
Temmuz 2016 da hamile olmayı planlayan arkadaşlar buyrun topigime
Bat tarihleri
1)dimaam 1 temmuz
2)@country 1 temmuz
3)@enginkelime 1 temmuz
4)@gulbensworld 1 temmuz
5)@minikincir 2 temmuz
6)@emelll42 3 temmuz
7)@morordek 4 temmuz
8)@Zanamm174 5 temmuz
9@kutuphanekedisi 5 temmuz
10)@melekbaby 5 temmuz
11)@nisan 152 5 temmuz
12) M melekler-engelchen 6 temmuz
13)@Petunyasemen 7 temmuz
14)@berraksucan 7 temmuz
15)@Kuzum ask 7 temmuz
16)@Emineeemm 8 temmuz
17)@xiexie 9 temmuz
18)zehragnydn 9 temmuz
19)@tristris 11 temmuz
20)@nesne 11 temmuz
21)@ervanazim 13 temmuz
22)@umut-001 15 temmuz
23)@mtkt 17 temmuz
24)Tutuy 17 temmuz
25)@cansu0812 18 temmuz
26)@LadeyNa 18 temmuz
27)@amelia2 19 temmuz
28)@yesa1 20 temmuz
29)@pembesu 20 temmuz
30)@yagmur0790 22 temmuz
31)@endless love 24 temmuz
32)@sinemis25 26 temmuz
Ama her hamilelik ayni olmuyor hepsinde farklilik olabiliyor.benmde farkliydi.adet günün geldi yada gectimi.Test yaptım. Zaten hamile olsam göğüs ağrım ve kabizligim olurdu. Ikisi de yok. O yüzden eminim. Ilk gebeligimde anlamistim vucudumda bir şeyler olduğunu. Bu sefer öyle bir hissim yok.
Canm yumurtlama bazen değişebiliyor erkende olabilir geçte ya basta oldu kacirdin yada daha olmadiKizlar bnm bugun 17. gunum ama seffaf akinti olmadi lavobaya gittigimde ozellikle dikkat ettim nie olmadi acaba
Ama her hamilelik ayni olmuyor hepsinde farklilik olabiliyor.benmde farkliydi.adet günün geldi yada gectimi.
Canm yumurtlama bazen değişebiliyor erkende olabilir geçte ya basta oldu kacirdin yada daha olmadi
Ama her hamilelik ayni olmuyor hepsinde farklilik olabiliyor.benmde farkliydi.adet günün geldi yada gectimi.
Surekli takip ettim ama gelmedi o akinti bu ay adet olursam bnde ovulasyon testi alim bari en azindan takip edebilirim gerci gun asiri iliski var ama hayirlisi artk saol verdigin bilgi icin
Canm yumurtlama bazen değişebiliyor erkende olabilir geçte ya basta oldu kacirdin yada daha olmadi
Naptiniz canm gittiniz mi hastaneyeinşallah canım
10. Gun baslasan bile yeter. 8 10 12 14 16 18 tam isabet olur ya da yesanin yazfigi obur secenekkorumalı mı?? gercekten mı ılk kez duyuyorum sız oyle mı yapıyorsunuz?adetten sonra 1. kere olan korumalı mı olmalı?
7-9-11-13-15-17-19-21 olur mu?
27 gunde bır canım
Kacirmissin cnm galiba. 13te baslasaydin calismaya daha iyi olurdu1 haziranda regl oldum. 14 haziranda yumurtlama akıntısi geldi. 15, 17,19 haziranda ilişki oldu. Hamile degilim ama. Kaçırdım mi ki yumurtayi :)) Akıntı günü de mi ilişki olmalıydı yaa? Çok emindim oysa ki bu ay.
Ay hani akintidan 24-36 saat sonra oluyordu yumurtlama pifff. Hiç anlamadım ben bu işleri..Kacirmissin cnm galiba. 13te baslasaydin calismaya daha iyi olurdu
Niyeki?Temmuz ayini es gececem galiba M melekler-engelchen bnim batimi cikarabilirsin
Sadece bir kisinin istemesiyle olmuyor buradaki yazilari okuyarakta zaten hamile kalamam tesekkurler her sey icinNiyeki?
Kizzz noldu sana bisey olmuş..daha dun sen degilmiydin burasiz yapamiyorum diyen.öyle en ufak kizginlikla vazgecilcek birşey değil.esin mi kizdirdi seni.sen biraksan ben birakmam bak seni ona gore rahatsız ederim seni.sen bi uyu güzel güzel unut .Sadece bir kisinin istemesiyle olmuyor buradaki yazilari okuyarakta zaten hamile kalamam tesekkurler her sey icin
Saol canm evet ya sinir etti tam yumurtlama donemim en degerlendirecegimiz zamnlar bos gecioKizzz noldu sana bisey olmuş..daha dun sen degilmiydin burasiz yapamiyorum diyen.öyle en ufak kizginlikla vazgecilcek birşey değil.esin mi kizdirdi seni.sen biraksan ben birakmam bak seni ona gore rahatsız ederim seni.sen bi uyu güzel güzel unut .
Canim sen bugünü ve yarini dgerlendir ve sonrasi gun asiri devam et.Bugün 11. Gün. Akşam saatlerinde yanı 10. Güne denk geliyor beyaz akıntı gelmiş . Çamaşırda farkettim kaç gündür kuruydu takip ediyorum . Şimdi hangi günler kızlar benim için önemli olan
Canm bazen olabiliyor erkekler bile sklyor hadi bugün birlikte olmamiz lazim yada su zamani degerlendirmemiz gerekiyor deyince kendilerini kasiyolar yada tam tersi istemeye biliyorlar da .azcik akisina birakin olmazsa ,gönüllü olsun..gerçekten biz su gün bugün DİE ugrasiyiruzda olacak olduktan sonra tek birliktelikle bile olur.Saol canm evet ya sinir etti tam yumurtlama donemim en degerlendirecegimiz zamnlar bos gecio
bu ay olmak zorunda deil filan dio bn bu kadar debelenirken onun vurdumduymzligi canimi skti zaten bu ay olmak zorunda degil biz elimizden geleni yapalim gerisi Allahin takdiri
benimdeMerhaba benim bat da 9 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?