TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Test yaptım. Zaten hamile olsam göğüs ağrım ve kabizligim olurdu. Ikisi de yok. O yüzden eminim. Ilk gebeligimde anlamistim vucudumda bir şeyler olduğunu. Bu sefer öyle bir hissim yok.
Ama her hamilelik ayni olmuyor hepsinde farklilik olabiliyor.benmde farkliydi.adet günün geldi yada gectimi.

Kizlar bnm bugun 17. gunum ama seffaf akinti olmadi lavobaya gittigimde ozellikle dikkat ettim nie olmadi acaba
Canm yumurtlama bazen değişebiliyor erkende olabilir geçte ya basta oldu kacirdin yada daha olmadi

Ama her hamilelik ayni olmuyor hepsinde farklilik olabiliyor.benmde farkliydi.adet günün geldi yada gectimi.

Canm yumurtlama bazen değişebiliyor erkende olabilir geçte ya basta oldu kacirdin yada daha olmadi

Yok 1 temmuz. Daha günüm geçmedi. Ama öncekinde 4 gün kala ogrenmistim. Belki dediğin gibi farklıdır bu sefer.. inşallah hayirlisiyla yumurta spermi yakalamistir. Ama hiç belirtim yok yaaa. Herkes icin hayırlısı olsun inşallah...

Kacirmissin cnm galiba. 13te baslasaydin calismaya daha iyi olurdu

Sadece bir kisinin istemesiyle olmuyor buradaki yazilari okuyarakta zaten hamile kalamam tesekkurler her sey icin
Kizzz noldu sana bisey olmuş..daha dun sen degilmiydin burasiz yapamiyorum diyen.öyle en ufak kizginlikla vazgecilcek birşey değil.esin mi kizdirdi seni.sen biraksan ben birakmam bak seni ona gore rahatsız ederim seni.sen bi uyu güzel güzel unut .

Bugün 11. Gün. Akşam saatlerinde yanı 10. Güne denk geliyor beyaz akıntı gelmiş . Çamaşırda farkettim kaç gündür kuruydu takip ediyorum . Şimdi hangi günler kızlar benim için önemli olan

Saol canm evet ya sinir etti tam yumurtlama donemim en degerlendirecegimiz zamnlar bos gecio
bu ay olmak zorunda deil filan dio bn bu kadar debelenirken onun vurdumduymzligi canimi skti zaten bu ay olmak zorunda degil biz elimizden geleni yapalim gerisi Allahin takdiri

Canm bazen olabiliyor erkekler bile sklyor hadi bugün birlikte olmamiz lazim yada su zamani degerlendirmemiz gerekiyor deyince kendilerini kasiyolar yada tam tersi istemeye biliyorlar da .azcik akisina birakin olmazsa ,gönüllü olsun..gerçekten biz su gün bugün DİE ugrasiyiruzda olacak olduktan sonra tek birliktelikle bile olur.

slm kızlar bir haftadır kayınvalidemdeyiz zoraki de olsa 7. ve 9. günü değerlendirerek başladık allahtan Hatay sıcak da dama çıkıyorlar sahura kadar ev bize kalıyo inş 11. 13. 15. 17. günleri de değerlendirebilirim ilk defa gün aşırı denicez bu günler iyi dimi bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…