- 8 Nisan 2016
- 328
- 250
- 23
- 37
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Canim bende 14.gunde tutturdum kac gun gecmişti senin yumurtlama gununden sonra test yaptigin gun30 günde bi oluyorum.
erken gebelik testi aldim deneyim dedim..
adetime 3 gün varken silik çizgi çikti..
son adet tarihim 2 hazirandi..
kese ve kalp atişlari duymadan bişey diyemem..
bu ay totem yaptım olcak gibi hissettim
yumurtalama günü tam 14. gününde tutturdum...
kan testi adet gecikmesinden bi hafta sora yaparim.
Kizlar yumurtlamadan 8 gun gecti test yapsam cikarmi acaba?? erken gebelik testleri ne kadar guvenilirki 6 gun sonra bat
ben dün test yapmışım..Canim bende 14.gunde tutturdum kac gun gecmişti senin yumurtlama gununden sonra test yaptigin gun
Benim 22-23 hazirandi cnm ben haftaya yapiyim en iyisi test...bencede cnm doktora gec gitmek iyi erken gidince kese icin ayri kalp atisi icin ayri oyle daha stestli oluyoben dün test yapmışım..
6 gün önce gibi erken gebelik testi vardi aldim eczaneden normal gebelik testi degildi..
bata 3 gün vardi..
yumurtalamam 16 hazirandi ben bi gün önceki erken yakaladim
16 haziran benim doğum günümdü
bence en doğru olan adet gecikmesini beklemek..
tekrar test yapıcam. doğruysa sora doktora gidelim 6 haftalik olunca.
demii:)Benim 22-23 hazirandi cnm ben haftaya yapiyim en iyisi test...bencede cnm doktora gec gitmek iyi erken gidince kese icin ayri kalp atisi icin ayri oyle daha stestli oluyo
Ayy basin sag olsun cnm insallah allahim kucagina almayi nasip etsin bu sefer bebegini.. cok uzucudemii:)
ilk oğlumda 7 haftalikken gitmişim kese görmeye.. hemde kalp atişini duymuşum..
böle daha heyecanli oluyordu. maalesef bebegimi 31 haftalliken kaybettim..
10 ay oldu.
demii:)
ilk oğlumda 7 haftalikken gitmişim kese görmeye.. hemde kalp atişini duymuşum..
böle daha heyecanli oluyordu. maalesef bebegimi 31 haftalliken kaybettim..
10 ay oldu.
yok yaptırmadim erken gebelik testi aldim silik çizgi çikti.. adetime 3 gün vardi
kanda adetten 10 gün gecikten sora belli olur..
İnş canım inş olurKızlar benim bu ay 4.kez ilaçla denemem. Doktordün dedi ki: Bu ay da olmazsa iki ay dinlen ve sonra neler yapabileceğimizi konuşalım dedi. Ben de sordum. Yani bir daha ilaçla devam edemez miyim, dedim.Dört kereden sonra anlamı yok ki dedi. Olmuyor ilaçla demektir dedi. Yani bu ay son şansım.Tüp bebekten önceki son çıkış. İnşallah bu sefer olacak
Canım HCG önce kana sonra idrara geçer kan testinde kesin çıkarmerhaba arkadaşlar. dün erken gebelik testi aldim reglime 3 gün vardi meraktan yapayim dedim yaptım. silik çizgi çikti.... yani pozitif.
bu ay baya umutluydum çok şükür.. dualarim kabul oldu.. darisi hamile kalmaya çalışan arkadaşlarimin başina.
rabbim kucagimiza almaya nasip etsin.. elimi boş birakmasin.
kalp atişlari ve keseyi görmeden bişey diyemem:))
Temmuz 2016 da hamile olmayı planlayan Bayanlar, buyrun topigime
BAT TARİHLERİ
@enginkelime 1 temmuz
gulbensworld 1 temmuz
pembepatiks 2 temmuz
@emelll42 3 temmuz
morordek 4 temmuz
Zanamm174 5 temmuz
@kutuphanekedisi 5 temmuz
@melekbaby 5 temmuz
@nisan152 5 temmuz
M melekler-engelchen 6 temmuz
@Petunyasemen 7 temmuz
@berraksucan 7 temmuz
@Kuzum ask 7 temmuz
Ela2411 7 temmuz
@Emineeemm 8 temmuz
@muntazaman 8 temmuz
@xiexie 9 temmuz
@zehragnydn 9 temmuz
@syma12 9 temmuz
@tristris 11 temmuz
@nesne 11 temmuz
@ervanazim 13 temmuz
@maya_gallo 13 temmuz
@Nur_hasret 14 temmuz
@mtkt 17 temmuz
@Tutuy 17 temmuz
@cansu0812 18 temmuz
@LadeyNa 18 temmuz
@amelia2 19 temmuz
@yesa1 20 temmuz
@pembesu 20 temmuz
@yagmur0790 22 temmuz
@endless love 24 temmuz
@-Lidya- 24 temmuz
@nisandeniz 25 temmuz
@sinemis25 26 temmuz
@Love5 29 temmuz
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
kızlar durumumu yazsam bana bir yol gösterir misiniz? Benim adetim genelde düzensiz. mesela trendi bu yılın başından itibaren aşağıdaki gibi. En son şubat ortası muayene oldum smear alındı kültür alındı allttan ultrason ile muayene bir sıkıntı olmadığını iletti doktorum. Bu arada birde rahmim ters. Şimdi ben 14 Hazira günü yumurta akı kıvamındaki akıntıyı yakaladım ve o geceyi değerlendirdik, sonrasında iş yogunluğundan malesef çalışmalar hafta sonu devam ettibirde benim periyodum uzun sürüyor diye denk geldikçe çalıştık:) şimdi regl sancılarım başladı gibi hissediyorum ama bir taraftan da dayanamadım dün erken gebelik testi yaptım Prediktör ve negatif cıktı olsa bir şey cıkardı değil mi? Kan testi vs yaptırmama
gerek yok suanda.
3 Şubat
10 Mart
18 Nisan
29 Mayıs
bugün benim 15. günüm akıntı hariç hiçbir adet belirtisi yok cnm senin akıntın varmıydı adet öncesi14 cnm
Canım benim de rahmim tersti doktor İlişki den sonra ayaklarını değil poponu kaldıracaksın havaya ve diz dirsek pozisyonunda İlişkiye gireceksiniz demişti oğluma bu şekilde 2. Denemede hamile kaldım 1 yıl olmamıştı sonra doğumda düzeldi rahmim sende dene istersen yüzüstü yatıp karnının altına yastık koyup poponu havaya kaldıracaksın ilişkiden sonrakızlar durumumu yazsam bana bir yol gösterir misiniz? Benim adetim genelde düzensiz. mesela trendi bu yılın başından itibaren aşağıdaki gibi. En son şubat ortası muayene oldum smear alındı kültür alındı allttan ultrason ile muayene bir sıkıntı olmadığını iletti doktorum. Bu arada birde rahmim ters. Şimdi ben 14 Hazira günü yumurta akı kıvamındaki akıntıyı yakaladım ve o geceyi değerlendirdik, sonrasında iş yogunluğundan malesef çalışmalar hafta sonu devam ettibirde benim periyodum uzun sürüyor diye denk geldikçe çalıştık:) şimdi regl sancılarım başladı gibi hissediyorum ama bir taraftan da dayanamadım dün erken gebelik testi yaptım Prediktör ve negatif cıktı olsa bir şey cıkardı değil mi? Kan testi vs yaptırmama
gerek yok suanda.
3 Şubat
10 Mart
18 Nisan
29 Mayıs
Ovulasyon testi kullanıyorum ben ama testten önce akıntı ve ağrıdan anlıyorum zatenBenimde bat tarihim 29 temmuz yumurtlama gününü nasıl hesapliyoruz kızlar telefonda program var ama bat tarihinden 14 gün öncesini hesapliyo dogrumu yaklaşık 34 günde bir adet oluyorum
Aaa bilmiyordum bak çok teşekkür ederim bir dahaki ay deneyecegimCanım yine de bir kaç gün daha bekle derim ben. Tam anlamıyla reglde bir gecikme olursa testi tekrarlarsın ya da kan testi yaptırırsın.
Rahmi ters olanlar için, gebe kalmayı kolaylaştıran diz dirsek pozisyonundaki ilişkiyi öneriyorlar canım. Eğer bu ay da olmazsa onu denersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?