- 4 Mart 2016
- 1.615
- 2.557
- 83
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Allahtan ümit hic kesilmez ,ilaçla olmuyor baktin tam ümitini kesmisken kendiliğinden oluvermiş ..inşallah ummadigin anda gobusun dolu dolu olurKızlar benim bu ay 4.kez ilaçla denemem. Doktordün dedi ki: Bu ay da olmazsa iki ay dinlen ve sonra neler yapabileceğimizi konuşalım dedi. Ben de sordum. Yani bir daha ilaçla devam edemez miyim, dedim.Dört kereden sonra anlamı yok ki dedi. Olmuyor ilaçla demektir dedi. Yani bu ay son şansım.Tüp bebekten önceki son çıkış. İnşallah bu sefer olacak
14 cnmKizlar siz yumurtadan kac gün sonra adet oluyorsunuz
merhaba arkadaşlar. dün erken gebelik testi aldim reglime 3 gün vardi meraktan yapayim dedim yaptım. silik çizgi çikti.... yani pozitif.
bu ay baya umutluydum çok şükür.. dualarim kabul oldu.. darisi hamile kalmaya çalışan arkadaşlarimin başina.
rabbim kucagimiza almaya nasip etsin.. elimi boş birakmasin.
kalp atişlari ve keseyi görmeden bişey diyemem:))
Kızlar benim bu ay 4.kez ilaçla denemem. Doktordün dedi ki: Bu ay da olmazsa iki ay dinlen ve sonra neler yapabileceğimizi konuşalım dedi. Ben de sordum. Yani bir daha ilaçla devam edemez miyim, dedim.Dört kereden sonra anlamı yok ki dedi. Olmuyor ilaçla demektir dedi. Yani bu ay son şansım.Tüp bebekten önceki son çıkış. İnşallah bu sefer olacak
merhaba arkadaşlar. dün erken gebelik testi aldim reglime 3 gün vardi meraktan yapayim dedim yaptım. silik çizgi çikti.... yani pozitif.
bu ay baya umutluydum çok şükür.. dualarim kabul oldu.. darisi hamile kalmaya çalışan arkadaşlarimin başina.
Beni listeden silebilirsiniz. Çok şükür hamile değilim bu ay. Gercekten hayirlisini istemek lazim hep. Eşimle tartıştım. Hakkında kötü bir şey yazmak da istemem kızımın babası sonuçta. En az bir sene ertelendi benim için. Belki de hiç düşünmem bir daha. Severek isteyerek bakacak pişman olmayacak herkese hayırlı zamanda evlat nasip etsin rabbim. Hepiniz allaha emanet olun kızlar.
hayirli olsn masallah temmuz ayi ugurlu geldi daha temmuz gelmeden hamile haberleri gelmeye basladi darisi hepimizin basina insallahmerhaba arkadaşlar. dün erken gebelik testi aldim reglime 3 gün vardi meraktan yapayim dedim yaptım. silik çizgi çikti.... yani pozitif.
Canım vardır her şerde bir hayır. Ben buna yürekten inanan biriyim. Elbetteki her şey yoluna girecek. Bu sadece bir süreç. Hakkında, hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Gerçkten dua ederken hepimizin atladığı bir konuyu belirtmişsin. Allah'tan bir şeyler isterken hep "olsun" diye dua ediyoruz. Halbuki hayırlısını istemek, tevekkül ile yaklaşmak en doğrusu. Allah'ım isteyen, bakabileceğine, sevebileceğine inanan herkese; doğru zamanda, eğer sağlıklı ve hayırlı olacaksa evlat nasip etsin. Amin.
Sen de Allah'a emanet ol canım.
kesinlikle haklısın canım... ben hiç bir duamda "olsun" demedim.. hep en hayırlı zamanda vatana millete bize hayırlı olacak evlat vermesini diledim. çok şükür Rabbim aratmadı... inşallah hayırlısı ise devam eder gebeliğim... sizlerde en "hayırlı" zamanda bebişlerinize kavuşursunuz... olmuyorsa da bir nedeni mutlaka vardır.
Hayirli olsun cnm tebrikler Allah kucagina almayi nasip etsin son adet tarihin neydi cnm yani 28 gunde bir mi oluyosun benimde 22ci gundeyim bugun 28ci gun bat yani 6 gunum var daha test yapsam cikmaz heralde dimi yumurtlamadan 8 gun gecti cikarmi acaba test yapsammerhaba arkadaşlar. dün erken gebelik testi aldim reglime 3 gün vardi meraktan yapayim dedim yaptım. silik çizgi çikti.... yani pozitif.
yok yaptırmadim erken gebelik testi aldim silik çizgi çikti.. adetime 3 gün vardicanımm tebrik ederimmmm çok sevindim... kan testi de yaptırdın mı??
30 günde bi oluyorum.Hayirli olsun cnm tebrikler Allah kucagina almayi nasip etsin son adet tarihin neydi cnm yani 28 gunde bir mi oluyosun benimde 22ci gundeyim bugun 28ci gun bat yani 6 gunum var daha test yapsam cikmaz heralde dimi yumurtlamadan 8 gun gecti cikarmi acaba test yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?