TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Allahtan ümit hic kesilmez ,ilaçla olmuyor baktin tam ümitini kesmisken kendiliğinden oluvermiş ..inşallah ummadigin anda gobusun dolu dolu olur

merhaba arkadaşlar. dün erken gebelik testi aldim reglime 3 gün vardi meraktan yapayim dedim yaptım. silik çizgi çikti.... yani pozitif.
bu ay baya umutluydum çok şükür.. dualarim kabul oldu.. darisi hamile kalmaya çalışan arkadaşlarimin başina.
rabbim kucagimiza almaya nasip etsin.. elimi boş birakmasin.
kalp atişlari ve keseyi görmeden bişey diyemem:))

Hayırlı olsun cnm :)

Cnm ben pek katılmıyorum musait vakitlerde okudum kadarıyla senin hamile kalmani okadar istiyorum ki inş bu ay çift çizgiyi görürsün

Umudunu kaybetme dualarmz seninle

Süppeeeeerrr çok çok mutlu oldum, hayırlı olsun! Darısı isteyen, bakabileceğine, sevebileceğine inanan herkesin başınaaaaa dua et bize

Canım vardır her şerde bir hayır. Ben buna yürekten inanan biriyim. Elbetteki her şey yoluna girecek. Bu sadece bir süreç. Hakkında, hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Gerçkten dua ederken hepimizin atladığı bir konuyu belirtmişsin. Allah'tan bir şeyler isterken hep "olsun" diye dua ediyoruz. Halbuki hayırlısını istemek, tevekkül ile yaklaşmak en doğrusu. Allah'ım isteyen, bakabileceğine, sevebileceğine inanan herkese; doğru zamanda, eğer sağlıklı ve hayırlı olacaksa evlat nasip etsin. Amin.

Sen de Allah'a emanet ol canım.

hayirli olsn masallah temmuz ayi ugurlu geldi daha temmuz gelmeden hamile haberleri gelmeye basladi darisi hepimizin basina insallah

kesinlikle haklısın canım... ben hiç bir duamda "olsun" demedim.. hep en hayırlı zamanda vatana millete bize hayırlı olacak evlat vermesini diledim. çok şükür Rabbim aratmadı... inşallah hayırlısı ise devam eder gebeliğim... sizlerde en "hayırlı" zamanda bebişlerinize kavuşursunuz... olmuyorsa da bir nedeni mutlaka vardır.

canımm tebrik ederimmmm çok sevindim... kan testi de yaptırdın mı??

Amin canım, çok sağol. İnşallah bundan sonra da sıkıntısız, sorunsuz bir hamilelik geçirirsin sen de. Allah bebişini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin. Hakkımızda hayırlısı...

Hayirli olsun cnm tebrikler Allah kucagina almayi nasip etsin son adet tarihin neydi cnm yani 28 gunde bir mi oluyosun benimde 22ci gundeyim bugun 28ci gun bat yani 6 gunum var daha test yapsam cikmaz heralde dimi yumurtlamadan 8 gun gecti cikarmi acaba test yapsam

30 günde bi oluyorum.
erken gebelik testi aldim deneyim dedim..
adetime 3 gün varken silik çizgi çikti..
son adet tarihim 2 hazirandi..
kese ve kalp atişlari duymadan bişey diyemem..
bu ay totem yaptım olcak gibi hissettim
yumurtalama günü tam 14. gününde tutturdum...
kan testi adet gecikmesinden bi hafta sora yaparim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…