TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Ay çok teşekkür ederim bunu söylememişti doktorum bu şekilde deneyeceğim

Benimde bat tarihim 29 temmuz yumurtlama gününü nasıl hesapliyoruz kızlar telefonda program var ama bat tarihinden 14 gün öncesini hesapliyo dogrumu yaklaşık 34 günde bir adet oluyorum

Telefonlardaki uygulamayı ben de kullanıyorum canım ve genel olarak aslında doğru bir hesaplama yapıyorlar. Ancak her ay yumurtlama aynı güne denk gelmeyebilir. Hele ki düzensizlikler varsa. O yüzden en kesin yöntem ovulasyon (LH) testlerini kullanmak.

Ben de henüz hiç LH testi kullanmadım. Evlenmeden önce doktora görünmüştüm ve yumurta takibi yapmıştık. 16. 17. gün yumurtaldığımı söylemişti. Ama biz yine de reglden sonra gün aşırı ilişki deniyoruz, günleri kaçırmamak için. Sonuç mu? Hala hamile değilim Bu ay da olmazsa LH testini deneyeceğim.

tatlım durumumuz aynı benimde rahmim ters ve 2 aydır adetlerim düzensiz geçen sene sonu ve bu ay mayısa kadar hep düzenliydim 33günde bir oluyorum ya 34. yada 35. gün kesin olurdum ama geçen ay 47. günde oldum ve haziranda sanırım erken yumurtladım ve takvimim uygulamasının gösterdiği yumurtlama günümü hep kuru geçirdim bizde hem kuruluktan hemde iş yoğunluğundan ilişki anlamında kısır bir ay geçirdik ve hala regl olmadım 26 haziranda olmam gerekiyordu bugün olmazsam 5 gün geçmiş olacak 2 tane test yaptım negatifi gördüm.

canım doktorlar o ayak kaldırma işinin hiç bir işe yaramadığını söylüyorlar spermler yaratılışı gereği yerçekiminin aksi istikametine doğru gitmeye programlıymışlar vajinadan akanlar sperm suyuymuş hiç bir faydası olmayan bişi yani gidecek olan spermler rahme doğru yola çıkıyorlar ayaklarımızı kaldırmamızın hiç bir yararı yokmuş

Cnm ben pek katılmıyorum musait vakitlerde okudum kadarıyla senin hamile kalmani okadar istiyorum ki inş bu ay çift çizgiyi görürsün

Umudunu kaybetme dualarmz seninle
İnşallah canım. Çok teşekkür ediyorum. Ben de sizlere hep dua ediyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hastanelere düşürmeden, sağlıkla, huzurla bebişleriniz olsun inşallah

Vardi canim ve hala var. Ama ben tam o sirada enfeksiyon oldum onun akintisiydi galiba. Ama vajinal akintida artis oluyor. Test yap 15. Gunde cikar
Korkuyorum canim tek çizgi görmek istemiyorum ayin 11 ne kadar beklemeyi düşünüyorum tabi adet olmazsam pazartesiye kadar olmazsam kesinlesir ama beklemekten yanayim insallah hamileyimdir ve isteyen herkese nasip etsin Rabbim

Ay baya benzermis durumumuz canım bende negatifi görünce olmadı diye anladım ama olmayınca da insan istemeden hala umut ediyor

1- Eğer kullarım sana Benden soracak olurlarsa, iyi bilsinler ki Ben çok yakınım: Bana dua edenin çağrısına hemen karşılık veririm. Öyleyse onlar da Bana karşılık versinler ve Bana tam güvensinler ki, hak yoluna yöneltilsinler.(Bakara-186)

2-Ve Allah sizi topraktan yaratmıştır; sonra bir damlacık hayat suyundan... Sonra size (birbirinize) eş olacak cinsel bir kimlik vermiştir: hiçbir dişi ne O'ndan habersiz hamile kalabilir, ne de doğum yapabilir. Dahası hiç bir hayat sahibi, O'nun kayıtlı yasası dışında ne ömrünü uzatabilir, ne de kısaltabilir: Hiç şüphe yok ki bu, Allah için çok kolaydır.(Fatır-11)

3-Kıyamet anının bilgisi O’nun katındadır. Yağmuru O yağdırır. Rahimlerde olanı bilir. Hiç kimse yarın ne kazanacağını bilmez. Hiç kimse hangi yerde öleceğini bilmez. Allah, her şeyi bilen ve haberdar olandır.(Lokman-34)

4-O'dur sizi bir tek candan yaratan ve kendisine ilgi duysun diye ona kendi cinsinden eşini var eden. Gün gelip o eşine sarılınca, (önce) eş hafif bir yük yüklenir ve o yükü bir süre taşır. Ardından yük ağırlaşınca eşler Rableri olan Allah'a: "Eğer bize eli ayağı düzgün, kusursuz bir çocuk bahşedersen; söz, Sana şükreden kimselerden olacağız!" diye yakarırlar.(Araf-189)

5- Göklerin ve yerin hâkimiyeti Allah’ındır. O dilediğini yaratır. Dilediğine kız evlat, dilediğine erkek evlat verir, yahut kızlı oğlanlı olarak her iki cinsten karma yapar. Dilediğini de kısır bırakır. O her şeyi mükemmel bilir, her şeye kadirdir.(Şura-49/50)

6-Zekeriya, “Yâ Rabbi, bana ihtiyarlık gelip çatmış, hanımım da kısırken nasıl oğlum olabilir ki?” dedi. Allah buyurdu ki: “Böyle de olsa Allah dilediğini yapar.” (Ali İmran-40)

O halde ;

Ey iman edenler! Sabır ve namazla Allah'dan yardım dileyin. Şüphesiz Allah sabredenlerle beraberdir.(Bakara-153)

Vardi canim ve hala var. Ama ben tam o sirada enfeksiyon oldum onun akintisiydi galiba. Ama vajinal akintida artis oluyor. Test yap 15. Gunde cikar
ben geçen ay beyaz akıntı görmüşüm ne demek olduğu sormuşum demi:)
demek yumurta bozulmuş olmamiş demekmiş anladığım kadariyla..
bu ay beyaz akıntı görmedim ama vajinal akintim vardi..
şimdi kuru günler başladi..
sanirim gebelik testi doğru çikti.. eşim haberi aldığında çok sevindi.. gözlerimin parladığı gördü..
ama bi yanda buruk bir sevinç vardi.. kaybettiğim oğlumu düşündüm.. eksik hissediyorsun işde..
hergün her gece dua ediyorum sizlerede edicem..
Allah kucagimizi boş birakmasin kucagimiza almaya nasip etsin..
Bu ay umutluydum olcak gibi hissettim..
hatta geçen ay adet olduğum dönemde soğan kürü içmişim. işe yaradi galiba..:)
tavsiye ederim hamile kalmak isteyen arkadaşlara..
şimdi keçiboynuzu pekmezi içmeye başliycam kansizim..
oğlumda yaşadığım şeye bunda yaşarsam diye korkuyorum.. stres yapmak istemiyorum rahat hamilelik isityorum işde oda olmuycak içimi yicem doğuma kadar galiba.
tansiyon hastasiyim sürekli takibe alcam kendimi.

kızlar çok midem bulanıyor ve başım dönüyor hiç halim yok 6 gün süren adetim 3. gün bitti ama 2 gün yoğun geldi adet gibi böyle yerleşme kanaması olur mu yaşayan var mı bunu hamile olduğumu hiç düşünmezdim ama 1 haftadır midem bulanıyor adet olunca midemi üşüttüm sandım ama geçmiyor

Merhaba arkadaşım nbr. ? Nasılsın. ? Son durum ne ?

Ya kızlar galiba bu ay da olmadı koyu sarı akıntım var ve kasık ağrım var regl olacakmışım gibi. Bende bu koyu sarı akıntı reglden 4-5 gün önce başlar, kahverengiye döner sonra da regl günü kırmızıya döner. Galiba bu ay da kırmızıları göreceğim. BAT'A SON 5 GÜN...

benimde renksiz su gibi akıntım var ama hatırlamıyorum her ay oluyor muydu acaba yoksa ben şuanda takip ediyorum diye mi var. Yumurtladıktan sonra hafif kıvamlı akıntım olmuştu beyaz, şuan renksiz kıvamsız, bi anlamı var mı bu akıntının acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…