- 22 Haziran 2016
- 194
- 223
- 18
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Ay çok teşekkür ederim bunu söylememişti doktorum bu şekilde deneyeceğimCanım benim de rahmim tersti doktor İlişki den sonra ayaklarını değil poponu kaldıracaksın havaya ve diz dirsek pozisyonunda İlişkiye gireceksiniz demişti oğluma bu şekilde 2. Denemede hamile kaldım 1 yıl olmamıştı sonra doğumda düzeldi rahmim sende dene istersen yüzüstü yatıp karnının altına yastık koyup poponu havaya kaldıracaksın ilişkiden sonra
Benimde bat tarihim 29 temmuz yumurtlama gününü nasıl hesapliyoruz kızlar telefonda program var ama bat tarihinden 14 gün öncesini hesapliyo dogrumu yaklaşık 34 günde bir adet oluyorum
Vardi canim ve hala var. Ama ben tam o sirada enfeksiyon oldum onun akintisiydi galiba. Ama vajinal akintida artis oluyor. Test yap 15. Gunde cikarbugün benim 15. günüm akıntı hariç hiçbir adet belirtisi yok cnm senin akıntın varmıydı adet öncesi
tatlım durumumuz aynı benimde rahmim ters ve 2 aydır adetlerim düzensiz geçen sene sonu ve bu ay mayısa kadar hep düzenliydim 33günde bir oluyorum ya 34. yada 35. gün kesin olurdum ama geçen ay 47. günde oldum ve haziranda sanırım erken yumurtladım ve takvimim uygulamasının gösterdiği yumurtlama günümü hep kuru geçirdim bizde hem kuruluktan hemde iş yoğunluğundan ilişki anlamında kısır bir ay geçirdik ve hala regl olmadım 26 haziranda olmam gerekiyordu bugün olmazsam 5 gün geçmiş olacak 2 tane test yaptım negatifi gördüm.kızlar durumumu yazsam bana bir yol gösterir misiniz? Benim adetim genelde düzensiz. mesela trendi bu yılın başından itibaren aşağıdaki gibi. En son şubat ortası muayene oldum smear alındı kültür alındı allttan ultrason ile muayene bir sıkıntı olmadığını iletti doktorum. Bu arada birde rahmim ters. Şimdi ben 14 Hazira günü yumurta akı kıvamındaki akıntıyı yakaladım ve o geceyi değerlendirdik, sonrasında iş yogunluğundan malesef çalışmalar hafta sonu devam ettibirde benim periyodum uzun sürüyor diye denk geldikçe çalıştık:) şimdi regl sancılarım başladı gibi hissediyorum ama bir taraftan da dayanamadım dün erken gebelik testi yaptım Prediktör ve negatif cıktı olsa bir şey cıkardı değil mi? Kan testi vs yaptırmama
gerek yok suanda.
3 Şubat
10 Mart
18 Nisan
29 Mayıs
Temmuz 2016 da hamile olmayı planlayan Bayanlar, buyrun topigime
BAT TARİHLERİ
@enginkelime 1 temmuz
gulbensworld 1 temmuz
pembepatiks 2 temmuz
@emelll42 3 temmuz
@morordek 4 temmuz
@Zanamm174 5 temmuz
@kutuphanekedisi 5 temmuz
@melekbaby 5 temmuz
@nisan152 5 temmuz
M melekler-engelchen 6 temmuz
@Petunyasemen 7 temmuz
@berraksucan 7 temmuz
@Kuzum ask 7 temmuz
@Ela2411 7 temmuz
@Emineeemm 8 temmuz
muntazaman 8 temmuz
@xiexie 9 temmuz
@zehragnydn 9 temmuz
@syma12 9 temmuz
@tristris 11 temmuz
@nesne 11 temmuz
@ervanazim 13 temmuz
@maya_gallo 13 temmuz
@Nur_hasret 14 temmuz
@mtkt 17 temmuz
@Tutuy 17 temmuz
@cansu0812 18 temmuz
@LadeyNa 18 temmuz
@amelia2 19 temmuz
@yesa1 20 temmuz
@pembesu 20 temmuz
@yagmur0790 22 temmuz
T tostos16 23 temmuz
@endless love 24 temmuz
@-Lidya- 24 temmuz
@nisandeniz 25 temmuz
@sinemis25 26 temmuz
@Love5 29 temmuz
@seyrane 29 temmuz
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
canım doktorlar o ayak kaldırma işinin hiç bir işe yaramadığını söylüyorlar spermler yaratılışı gereği yerçekiminin aksi istikametine doğru gitmeye programlıymışlar vajinadan akanlar sperm suyuymuş hiç bir faydası olmayan bişi yani gidecek olan spermler rahme doğru yola çıkıyorlar ayaklarımızı kaldırmamızın hiç bir yararı yokmuşCanım benim de rahmim tersti doktor İlişki den sonra ayaklarını değil poponu kaldıracaksın havaya ve diz dirsek pozisyonunda İlişkiye gireceksiniz demişti oğluma bu şekilde 2. Denemede hamile kaldım 1 yıl olmamıştı sonra doğumda düzeldi rahmim sende dene istersen yüzüstü yatıp karnının altına yastık koyup poponu havaya kaldıracaksın ilişkiden sonra
İnşallah canım. Çok teşekkür ediyorum. Ben de sizlere hep dua ediyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hastanelere düşürmeden, sağlıkla, huzurla bebişleriniz olsun inşallahCnm ben pek katılmıyorum musait vakitlerde okudum kadarıyla senin hamile kalmani okadar istiyorum ki inş bu ay çift çizgiyi görürsün
Umudunu kaybetme dualarmz seninle
Korkuyorum canim tek çizgi görmek istemiyorum ayin 11 ne kadar beklemeyi düşünüyorum tabi adet olmazsam pazartesiye kadar olmazsam kesinlesir ama beklemekten yanayim insallah hamileyimdir ve isteyen herkese nasip etsin RabbimVardi canim ve hala var. Ama ben tam o sirada enfeksiyon oldum onun akintisiydi galiba. Ama vajinal akintida artis oluyor. Test yap 15. Gunde cikar
Ay baya benzermis durumumuz canım bende negatifi görünce olmadı diye anladım ama olmayınca da insan istemeden hala umut ediyortatlım durumumuz aynı benimde rahmim ters ve 2 aydır adetlerim düzensiz geçen sene sonu ve bu ay mayısa kadar hep düzenliydim 33günde bir oluyorum ya 34. yada 35. gün kesin olurdum ama geçen ay 47. günde oldum ve haziranda sanırım erken yumurtladım ve takvimim uygulamasının gösterdiği yumurtlama günümü hep kuru geçirdim bizde hem kuruluktan hemde iş yoğunluğundan ilişki anlamında kısır bir ay geçirdik ve hala regl olmadım 26 haziranda olmam gerekiyordu bugün olmazsam 5 gün geçmiş olacak 2 tane test yaptım negatifi gördüm.
11ine kadar mi? Zaten batin gecmedi mi canim?Korkuyorum canim tek çizgi görmek istemiyorum ayin 11 ne kadar beklemeyi düşünüyorum tabi adet olmazsam pazartesiye kadar olmazsam kesinlesir ama beklemekten yanayim insallah hamileyimdir ve isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Bugün olmam gerek ama eger adet olmazsam 3 gün icinde beklemeyi düsünüyorum 10 gün kadar o yüzden öyle yazdim cnm11ine kadar mi? Zaten batin gecmedi mi canim?
ben geçen ay beyaz akıntı görmüşüm ne demek olduğu sormuşum demi:)Vardi canim ve hala var. Ama ben tam o sirada enfeksiyon oldum onun akintisiydi galiba. Ama vajinal akintida artis oluyor. Test yap 15. Gunde cikar
Merhaba arkadaşım nbr. ? Nasılsın. ? Son durum ne ?Muhtemelen dr un 3 ay korun dedi ve sen temmuzu bekliyorsun ama bana kalırsa 1 adet geçirdikten sonra çalışmalara başlayabilirsin.tabi bebeğinin kaç haftalık olduğu da önemli.genelde 10 haftaya kadar olanlarda 1 2 ay diyorlar ama ne zaman olacağını rabbim bilir hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?