TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Bu ay tedaviye baslicaktik ama bayram tatiline girdik artik bende bu ay ara vericem çok yoruldum yardim almam lazim cok taktim kafaya baska bisey düsünemez oldum böyle giderse hic olmayacak galiba insallah bol bebisli bir topik olur hakkimizda hayirlisi olsun arkaslar bir gün olurda hamile olursam yazarim insallah

Birde bu kimyasal gebelik tekrarlar mi
Cnm bnde mayista kimyasal gecirdim doktor arastirmaya gerek duymadi dier hamileligin %90 saglikli olur dedi ilk gebeliklerde 5 kadindan 2 sinde oluyo dedi onemsemedi yani insallah diger hamilelilerimiz hayirli saglikli iyi bir sekilde geciririz korkma insllah

Canım insan bazen çok yoğun düşünüyor hiç aklından çıkmıyor acaba benim hiç olmayacak mı? Diyor yada bazen acaba bir gün gerçekten hamile olacakmıyım deyip düşünüyor kendini hamile hayal ediyor hamileleri dışarıda gördüğünde bakıp imreniyor... bunlar hep oluyor ve eminim birçok insan bunu yaşıyor ve her ay kendimizde birçok belirti bulup sonra kırmızı kartı yiyebiliyoruz bazen bende umutsuz hissediyorum yoruluyorum aklıma ya olmazsa? korkulu sorusu geliyor sonra kendi kendime telkinde bulunup topla kendini diyorum kendimi neyle oyalarım diye düşünüyorum bazen ders çalışmaya gömülüyorum bazen ev temizliğine... ama umudumu kesmiyorum lütfen sende kesme Allah tan ümit kesilmez hiç beklemediğimiz anda gönderir Rabbim hediyesini...

Sağol canım. İnşAllah adet dönemindeki düşük cıkar. Bi de rahmim kalp seklinde olunca moralim bozuldu epey. Buralarda okudukca tedirgin oldum.

Rahmi'n kalp şeklinde olması konusunda bilgim yok yalnız moralini bozma rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiç bisey yoktur.tedirgin olma hiç bir sağlık problemi olmadığı halde olmayan da var pek cok problemi olup evlat sahibi olanda var.Yaradanin Takdir-i hersey...bozma moralini bu yola baş koyduysan rabbim kucağını boş koymaz inanıyorum ben.

Cnm cok haklisin ama hersey ustuste geldi gecen ay baslicaktik tedaviye antalyadaydim gidemedim bu ay da tatile denk geldi gidemicem doktora bundada bir hayir vardir diyorum dün hamile arkadas vardi yanimda karnini oksadikca benim icim parcalandi 7 ay olmamis kafayi yicektim diyo bi de beni düsün dedim bir subhaneke bile okumadan hamile kalanlari biliyorum benim okumadigim sey kalmadi bazen niye diye sormadan edemiyorum kafamda deli sorular dolasiyor cnm

Can'ım öle düşünme . Bi Subhaneke okumadan hamile kalan biliyorum demişsin . O Allah in bir lütfu vermesinde imtihan dır.nasip etmemesi de imtihandır.

Beklerim haber ver. Merakta koyma bizi

Her şeyde vardır bir hayır. Dediğin gibi takdiri ilahi. Allah herkese gönlündekini hayırlı zamanda hayırlı sekilde versin.

[AminnUOTE="umut-001, post: 47161954, member: 760826"]Cnm bnde mayista kimyasal gecirdim doktor arastirmaya gerek duymadi dier hamileligin %90 saglikli olur dedi ilk gebeliklerde 5 kadindan 2 sinde oluyo dedi onemsemedi yani insallah diger hamilelilerimiz hayirli saglikli iyi bir sekilde geciririz korkma insllah[/QUOT Aminnnn İnşaallah canım İnsaaalllah

Can'ım öle düşünme . Bi Subhaneke okumadan hamile kalan biliyorum demişsin . O Allah in bir lütfu vermesinde imtihan dır.nasip etmemesi de imtihandır.
Dogru sonra düşününce yanlis düsündügumun farkina vardim inanmayanlara bile rabbim veriyor yani hersey sinav Rabbim hayirlisini versin önemli olan o zaten

Hayırlısı olsun. Bat tarihin kac senide kaydedeyim. Takip et bu topigi. Bak simdiden hamile haberleri geldi bile. Bakarsın ugur getirir sana
Canım ben bat sat tarihini bıraktım.üzerine çok düşünce dengemi bozdığumu fark ettim.hatta dün yumurtladım ama ilişki bile olmadı.olacağı varsa olur.inşallah bu takipler sizlere uğur getirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…