TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Hayirlisi olsun canim bu ay birlikte bekleyelim bati birbirimize destek olalim. Su mübarek günde bol dua edelim.

Son düzenleme:
Kizlar bisey merak ediyorum benim bat tarihim 7 temmuz ancak 4 temmuz gibi kan versem kanda belli olur mu ?? Yanı regle 3 gun varken kanda belli olur mu ??normalde beklerdim ancak öğrenmem gerekiyor lütfen cevap verirseniz sevinirim

Kizlar bisey merak ediyorum benim bat tarihim 7 temmuz ancak 4 temmuz gibi kan versem kanda belli olur mu ?? Yanı regle 3 gun varken kanda belli olur mu ??normalde beklerdim ancak öğrenmem gerekiyor lütfen cevap verirseniz sevinirim

Regl 3 gün kala testler bile gösterebilir

Kan yüzde 99.9 doğru gösterir :)

Hayırlı kandiller herkese. :) kızlarr dün doktora gittim. Rahmim kalp şeklindeymiş 6 8 ay içinde olmazsa cerrahi işlem gerekebilir dedi. ve testlerde prolaktin 39 cıktı. Yüksekmiş stresli miydin diye sordu epey deyince adetliyken gel tekrar bakalım dedi. Çok açıklama da yapmadı sizlerin bi fikri var mı bu konularda

Canım adet 3 gunu tekrar git hormonlarıma tekrar baktır ilaç verdi mi

Prolaktin benim de yuksek çıkıyor canim önemli bir hormon aslinda.ancak ilaçla hemen düşüyor düzenli takip ettirmen gerekiyor tekrar yükselebiliyor.

Prolaktin benim de yuksek çıkıyor canim önemli bir hormon aslinda.ancak ilaçla hemen düşüyor düzenli takip ettirmen gerekiyor tekrar yükselebiliyor.
Sağol canım. İnşAllah adet dönemindeki düşük cıkar. Bi de rahmim kalp seklinde olunca moralim bozuldu epey. Buralarda okudukca tedirgin oldum.

Incir ve rezeneden uzak dur. Hayit hapı ic. Hormonlar düzelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…