- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Bir gelişme olursa bildir bizeben halen regl olmadım ama sancılarım başladı. Test yaptım negatif. Temmuz ayı içersinde olacak inşallah, sağlıkla...
Ne güzel artmış. Ama nedense Morfoloji fazla düzelmiyorCanım morfoloji de ameliyattan önce %2 imiş,ameliyattan sonra %4'e çıkmış
Temmuz 2016 da hamile olmayı planlayan Bayanlar, buyrun topigime
BAT TARİHLERİ
@enginkelime 1 temmuz
@gulbensworld 1 temmuz
pembepatiks 2 temmuz
@coombs 2 temmuz
@emelll42 3 temmuz
SedaUmut 3 temmuz
@morordek 4 temmuz
@Zanamm174 5 temmuz
@kutuphanekedisi 5 temmuz
@melekbaby 5 temmuz
@nisan152 5 temmuz
M melekler-engelchen 6 temmuz
@Petunyasemen 7 temmuz
berraksucan 7 temmuz
@Kuzum ask 7 temmuz
@Ela2411 7 temmuz
@Emineeemm 8 temmuz
@muntazaman 8 temmuz
@xiexie 9 temmuz
@zehragnydn 9 temmuz
@syma12 9 temmuz
@Cemre Yaman 9 temmuz
@tristris 11 temmuz
@nesne 11 temmuz
@ervanazim 13 temmuz
@maya_gallo 13 temmuz
Nur_hasret 14 temmuz
@mtkt 17 temmuz
@Tutuy 17 temmuz
@cansu0812 18 temmuz
@LadeyNa 18 temmuz
@amelia2 19 temmuz
yesa 20 temmuz
@pembesu 20 temmuz
@yagmur0790 22 temmuz
@tostos16 23 temmuz
@endless love 24 temmuz
@-Lidya- 24 temmuz
@nisandeniz 25 temmuz
beren20 25 temmuz
@sinemis25 26 temmuz
@Love5 29 temmuz
@seyrane 29 temmuz
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
Hayirlisi olsun canim bu ay birlikte bekleyelim bati birbirimize destek olalim. Su mübarek günde bol dua edelim.Kadir gecemiz mübarek olsun.
Kızlar ya ağlayacağım şu anPembe renkli akıntım var. Her regl öncesi yaşadığım Bat'a 4 gün kaldı. Bu sefer biraz erken oldu ama sonuçta regl öncesi belirtiler bunlar yaaaa. Offfffffff bu ay da hüsran
Hayırlısı artık ya ne diyim. Vardır Allah'ın bi bildiği. Allah bu mübarek kadir gecesinde hepimiz için hayırlısı neyse onu versin.
Kizlar bisey merak ediyorum benim bat tarihim 7 temmuz ancak 4 temmuz gibi kan versem kanda belli olur mu ?? Yanı regle 3 gun varken kanda belli olur mu ??normalde beklerdim ancak öğrenmem gerekiyor lütfen cevap verirseniz sevinirim
%4 ve üzeri normalmiş canımNe güzel artmış. Ama nedense Morfoloji fazla düzelmiyor
Regl 3 gün kala testler bile gösterebilir
Kan yüzde 99.9 doğru gösterir :)
Hayırlı kandiller herkese. :) kızlarr dün doktora gittim. Rahmim kalp şeklindeymiş 6 8 ay içinde olmazsa cerrahi işlem gerekebilir dedi. ve testlerde prolaktin 39 cıktı. Yüksekmiş stresli miydin diye sordu epey deyince adetliyken gel tekrar bakalım dedi. Çok açıklama da yapmadı sizlerin bi fikri var mı bu konularda
Hayırlı kandiller herkese. :) kızlarr dün doktora gittim. Rahmim kalp şeklindeymiş 6 8 ay içinde olmazsa cerrahi işlem gerekebilir dedi. ve testlerde prolaktin 39 cıktı. Yüksekmiş stresli miydin diye sordu epey deyince adetliyken gel tekrar bakalım dedi. Çok açıklama da yapmadı sizlerin bi fikri var mı bu konularda
Yok canım vermedi. Çok yüksek görmedi mi bilemedim. Gercektem de cok stresliydim muayane edecek canım yanacak bi sey cıkacak diye. İnşAllah ondan yüksek cıkmıstır.Canım adet 3 gunu tekrar git hormonlarıma tekrar baktır ilaç verdi mi
Cok sagol canim benim ya. Allah'im hepimiz icin hayirlisini versin.Hayirlisi olsun canim bu ay birlikte bekleyelim bati birbirimize destek olalim. Su mübarek günde bol dua edelim.
Sağol canım. İnşAllah adet dönemindeki düşük cıkar. Bi de rahmim kalp seklinde olunca moralim bozuldu epey. Buralarda okudukca tedirgin oldum.Prolaktin benim de yuksek çıkıyor canim önemli bir hormon aslinda.ancak ilaçla hemen düşüyor düzenli takip ettirmen gerekiyor tekrar yükselebiliyor.
Incir ve rezeneden uzak dur. Hayit hapı ic. Hormonlar düzelsinHayırlı kandiller herkese. :) kızlarr dün doktora gittim. Rahmim kalp şeklindeymiş 6 8 ay içinde olmazsa cerrahi işlem gerekebilir dedi. ve testlerde prolaktin 39 cıktı. Yüksekmiş stresli miydin diye sordu epey deyince adetliyken gel tekrar bakalım dedi. Çok açıklama da yapmadı sizlerin bi fikri var mı bu konularda
İkisini de hiç sevmem :) hayıt hapını hiç duymadım bi bakayımIncir ve rezeneden uzak dur. Hayit hapı ic. Hormonlar düzelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?