TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Bi bekle canım belki değildir hayırlısı olsun

temmuz ayına hayrılı bi günle giriş yapmış bulunmaktayız.hem cuma hem kadir gecesi .inşallah listede ismi olan herkesin yüzü güler

kızlar şu mubarek gecenın yuzu suyu hurmetıne ınsallah bu ay bebeişlerimize kavusuruz, hamıle kalanlarda saglıkla yavrularını kucaklarına alırlar. kadır gecenız mubarek olsun.

adetımın 7.günü akşamı degerlendırıldı
bundan sonra 9-11-13-14-15-17-19 dıye degerlendırcez tabı ortam sartlar musaıt olursa

Sağol canım hayırlısı olsun. Ben pazartesi gelmeden (test yapcaktık) regl olacağım galiba. Artık senin hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
Benim de çok umudum yok ama haber veririm inş canım.en yakın zamanda hayırlısıyla hamile kalırız

Kızlar hepinizin cıması ve kadir gecesi mübarek plsun dualarınız kabul olsun.

Biz bu ay değerlendiremiyoruz günleri maalesef bu ay olmayacak gibi ama Allah bilir tabiki belli olmaz

Hayırlı kandiller kızlar. Allah ibadetlerimizi kabul etsin. Etrafımda o kadar inançsız insan var ki. Evladım olacaksa ahlaklı, inançlı olsun diye dua ediyorum
Amin canım Rabbim bizleride doğacak ve doğmuş evlatlarımızıda Salih ve Saliha kullarından eylesin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…