TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

zehragnydn olur canım bekleyelim.
ben bu ay hiç üstüne düşmedim biraz boşladım o yüzden umudum yok ama Allah tan umut kesilmez tabiki. bekleyip hayırlısını görelim.

Sessiz bugün ya . Anlaşılan bayram telaşesi sarmış herkesi . Temmuz ayına girdik iyi haberler için sabırsızlanıyorum kimsecikler uğramamış bile
Doğrudur:) , bende işteyim evde olsam giremezdim temizlikten zaten:) senin bat ne zaman ilaç kullandın mı canım?

Doğrudur:) , bende işteyim evde olsam giremezdim temizlikten zaten:) senin bat ne zaman ilaç kullandın mı canım?
Bat 17 . Herhangi bir ilaç kullanmıyorum Can'ım . Bende pıhtılaşma var daha önce iki bebeğimi kaybettim . Öncesinde coraspin hamile kaldıktan sonrada ksn sulandırıcı iğneye başlıycam . Herkesin ayrı bi derdi var işte

Aynen ama burada konuşmak insana iyi geliyor , yoksa ben kendimden örnek veriyorum, düşüne düşüne hiç bir iş yapamaz hale geliyorum ,
Allah'ım isteyen herkese tez zamanda bebek nasip etsin İnşallah,
Benimde klomeni 2. kullanışım yarın biticek, bayram dolayısı ile pazartesi ve cuma yumoş var mı bakılacak heyecanla bekliyorum,

Canım benim de tatile denk geliyorduç . Bu ay 30. ayım ve nasıl bir şanssa kontrole gitmem gereken gün bayram haftasına geliyordu. Allah'ta özel hastanelere cuma günü tatil değilmiş. Cuma günü yumurtaların büyüklüğüne bakıp çatlatma iğnesi verecek inşallah. Özele gideceksen açık olabilir

Benimde öyle pazartesi ve cuma kontrol edebilecek sonrasında iğne inşallah

bazen öyle oluyor canım her şey üst üste geliyor bazen senden sonra evlenen kuzeninin hamilelik haberini alıyorsun doğuruncada herkes marifet gibi sana söyleyip yüzündeki ifadeyi yakalamaya çalışıyor bazen hamile komşunla karşılaşıyorsun.... oluyor işte bunlar ne yapalım Allah bazen evlat için beklemekle imtihan eder bazen de evlat vererek imtihan eder bilinmez o yüzden duaya devam, ümit kesmek yok...ama dediğim gibi elimizden geldiğince de kendi stresimizi azaltmaya çalışalım onu beklediğimiz bu güzel süreci ne kendimize ne eşlerimize zindan edelim, erkeklerde belli etmiyor ama onlarda çok etkileniyor ve düşünüyor...

biz de nisan ayının ortasında bebek fikrini temmuza bırakalım dedik temmuza kadar korunacaktık böylelikle hem ben daha rahat ders çalışırım hem ramazan da bunun için kendimizi kasmayız hem de bebek düşüncesinden uzaklaşarak psikolojimi dağıtırım dedim ama ne oldu? dediğimiz gibi olmadı en son 24 mayıs ta regl oldum haziranın ilk 10 günü içinde korunmasız 3-4 ilişki oldu. ama bunlar hamile kalmaya uygun birşekilde olmadığı için hemen kalkıp lavaboya gittiğim için hamilelik hiç aklıma bile gelmedi gerçekten taa ki 14 haziran ile 19 haziran arasında süren hergün 1 damla şeklindeki pembe akıntıya kadar ama regl günüm yani 24 haziran da test yaptım negatif ama şuan hala adet olmadım en son dün test yaptım yine negatif. temmuz oldu ben hala adet olmadım. oysa bu ay için ne büyük umutlarım vardı herşeye daha çok dikkat edecektik daha sıkı bir çalışma olacaktı ama ben adet olamıyorum ki çalışabilelim bugün son battan bu yana 40. günüm ama ben hala adet olamadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…