- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Benimde aynı bat 30 temmuz İlaç kullanıyor musun canım?Beni de ekler misiniz? Bat 30 Temmuz :)
Ben ilk kez yazdım bilemiyorummsizce de bugün çok sessiz değil mi burası :))
Sessiz bugün ya . Anlaşılan bayram telaşesi sarmış herkesi . Temmuz ayına girdik iyi haberler için sabırsızlanıyorum kimsecikler uğramamış bileBen ilk kez yazdım bilemiyorumm
Doğrudur:) , bende işteyim evde olsam giremezdim temizlikten zaten:) senin bat ne zaman ilaç kullandın mı canım?Sessiz bugün ya . Anlaşılan bayram telaşesi sarmış herkesi . Temmuz ayına girdik iyi haberler için sabırsızlanıyorum kimsecikler uğramamış bile
Bat 17 . Herhangi bir ilaç kullanmıyorum Can'ım . Bende pıhtılaşma var daha önce iki bebeğimi kaybettim . Öncesinde coraspin hamile kaldıktan sonrada ksn sulandırıcı iğneye başlıycam . Herkesin ayrı bi derdi var işteDoğrudur:) , bende işteyim evde olsam giremezdim temizlikten zaten:) senin bat ne zaman ilaç kullandın mı canım?
Canım benim de tatile denk geliyorduç . Bu ay 30. ayım ve nasıl bir şanssa kontrole gitmem gereken gün bayram haftasına geliyordu. Allah'ta özel hastanelere cuma günü tatil değilmiş. Cuma günü yumurtaların büyüklüğüne bakıp çatlatma iğnesi verecek inşallah. Özele gideceksen açık olabilirCnm cok haklisin ama hersey ustuste geldi gecen ay baslicaktik tedaviye antalyadaydim gidemedim bu ay da tatile denk geldi gidemicem doktora bundada bir hayir vardir diyorum dün hamile arkadas vardi yanimda karnini oksadikca benim icim parcalandi 7 ay olmamis kafayi yicektim diyo bi de beni düsün dedim bir subhaneke bile okumadan hamile kalanlari biliyorum benim okumadigim sey kalmadi bazen niye diye sormadan edemiyorum kafamda deli sorular dolasiyor cnm
Benimde öyle pazartesi ve cuma kontrol edebilecek sonrasında iğne inşallahCanım benim de tatile denk geliyorduç . Bu ay 30. ayım ve nasıl bir şanssa kontrole gitmem gereken gün bayram haftasına geliyordu. Allah'ta özel hastanelere cuma günü tatil değilmiş. Cuma günü yumurtaların büyüklüğüne bakıp çatlatma iğnesi verecek inşallah. Özele gideceksen açık olabilir
Üstüne düşmeyince olurmus zaten öyle diyolar canım hakkımızda hayırlısızehragnydn olur canım bekleyelim.
ben bu ay hiç üstüne düşmedim biraz boşladım o yüzden umudum yok ama Allah tan umut kesilmez tabiki. bekleyip hayırlısını görelim.
Cnm cok haklisin ama hersey ustuste geldi gecen ay baslicaktik tedaviye antalyadaydim gidemedim bu ay da tatile denk geldi gidemicem doktora bundada bir hayir vardir diyorum dün hamile arkadas vardi yanimda karnini oksadikca benim icim parcalandi 7 ay olmamis kafayi yicektim diyo bi de beni düsün dedim bir subhaneke bile okumadan hamile kalanlari biliyorum benim okumadigim sey kalmadi bazen niye diye sormadan edemiyorum kafamda deli sorular dolasiyor cnm
Bu ay tedaviye baslicaktik ama bayram tatiline girdik artik bende bu ay ara vericem çok yoruldum yardim almam lazim cok taktim kafaya baska bisey düsünemez oldum böyle giderse hic olmayacak galiba insallah bol bebisli bir topik olur hakkimizda hayirlisi olsun arkaslar bir gün olurda hamile olursam yazarim insallah
sizce de bugün çok sessiz değil mi burası :))
Aynen öyle canim bayram telasi temizlik.memlekete geldik orda hazirlik neyseki simdi biraz zaman buldumda yaziyorum.bayram temizliği ve alışverişi var sanırım şekerimha birde şehir dışına tatile gidenler vardır yazmaya fırsat bulamayan...neyse ben burdayım
Aynen öyle canim bayram telasi temizlik.memlekete geldik orda hazirlik neyseki simdi biraz zaman buldumda yaziyorum.
En iyi düdüklü tencere hangisi? Fiyat nasıl acaba?düdüklü ye ihtiyacim var
Lütfen düdüklü isimlerini tam yazmayin
Ban yemeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?