- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Bu listeye bakın. Isimler burda
Tüm isteyenlere inşallahAllahim en kisa zamanda versin insallah hayirlisiyla
Ay çok pardon ya, bir an heyecan yaptım göremedim sanırım Teşekkürleeeeer.
Iyi tatillerKızlar bizde tatile çıktık o yüzden çok yazamıyorum ama okuyorum maalesef biz bu ay değerlendiremiyoruz ama yine de Allahtan ümit kesilmez diyorum :)
TeşekkürlerrIyi tatiller
Rica ederimTeşekkürlerr
Tatilde olan, olmayan herkese selamlar sevgiler
Hahaha bende olmayan kısmındayım. Zaten çok sıcak camdan kafamı uzatmak bile gelmiyor içimdenolmayan kısmından bende sevgilerimi sunuyorum melekler-engelchen
İnşş canım yaAynen cnm başindan gecmeyen anlayamaz ki gercekten cok zor bir bekleyis Allahim en yakin zamanda hayirlisi ile versin insallah
Aynen.Hahaha bende olmayan kısmındayım. Zaten çok sıcak camdan kafamı uzatmak bile gelmiyor içimden
Hahaha bende olmayan kısmındayım. Zaten çok sıcak camdan kafamı uzatmak bile gelmiyor içimden
Bir maşafaya ılık su doldur. Içine çok az sirke 1 tatlı kaşığı kadar karıştırın. Bu suyla altını yıka kurula. Bir kac gün böyle yap gecerKizlar vajinam cok kasiniyor ve putur putur akintim var enfeksiyon oldu herald yarin doktora gitmeyi dusunuyorum byle olan var mi ne yaptinizda gecti bilgi verebilir misinz
Yada doktora gidin ilac versinBir maşafaya ılık su doldur. Için cok az sirke 1 tatlı kaşığı kadar karıştırın. Bu suyla altını yıka kurula. Bir kac gün böyle yap gecer
Geçmiş olsun canımCok saol bnde gitmeyi dusunuyrm ama esimin annesigildeyiz onlarada sylemek istemiorum caktirmadan gidersek gideriz esimle doktora ilk kez byle oldu ya cok can skici bi durum
Cok sagol cnmGeçmiş olsun canım
Yada sadece ılık suyla yıkayıp kurulaCok saol bnde gitmeyi dusunuyrm ama esimin annesigildeyiz onlarada sylemek istemiorum caktirmadan gidersek gideriz esimle doktora ilk kez byle oldu ya cok can skici bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?