- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Bugun hic bi sey kalamadi ya ne akinti ne kasinti yoksa doktora gidecektim ama cok sukur iyiyim bugunMantar olmuş cnm eczanedende alabilirsin vajinal fitil veriyolar ve krem ikisi bir arada zaten al kullandigin ilk aksamdan sonra rahayltlicaksin cnm
Aslinda millet girecekse yazacak batini yazip bi daha ugramiyorlar sen dusuyosun derdineBat bildirimleri ve hamilelik bildirimler kesildi
Temmuz başı bat bekleyenler varmı bir gelişme. ?
Mantar olmussun canim hemen doktora git. Evde yogurt mayaliyorsan surebilirsin hem kasintini alir hem tedavi eder. Gecmis olsun.Kizlar vajinam cok kasiniyor ve putur putur akintim var enfeksiyon oldu herald yarin doktora gitmeyi dusunuyorum byle olan var mi ne yaptinizda gecti bilgi verebilir misinz
henuz regl olmadim test de yapmadim beklicem yarina kadar birazda rahatsizim elimi kolumu kaldiracak halim yok kizlar
Tesekkur ederim bugun yok gibi yine olursa gidecem doktora senin nasil gidio hamilelikMantar olmussun canim hemen doktora git. Evde yogurt mayaliyorsan surebilirsin hem kasintini alir hem tedavi eder. Gecmis olsun.
Geçmiş olsunhenuz regl olmadim test de yapmadim beklicem yarina kadar birazda rahatsizim elimi kolumu kaldiracak halim yok kizlar
tsk ederimGeçmiş olsun
Bat sahipleri bildirim yapmayanlari silicemAslinda millet girecekse yazacak batini yazip bi daha ugramiyorlar sen dusuyosun derdine
Bat sahipleri bildirim yapmayanlari silicem
Evt ya bat gelip yakın olup bildirim yapmıyor kimse . Bizde merak ediyoruz :))Bat sahipleri bildirim yapmayanlari silicem
Rica ederim. Sahurda multivitamin için.tsk ederim
Zaten normalde de gunde 1 deisiyorddm ama utulemiyorum sabh kalktigimda kasinti gecmis gibi hayirlisi bakalm
Bat sahipleri bildirim yapmayanlari silicem
Benim de iste biraz tedirgin gidiyor canim ben hanileligimi lekelenmeyle ogrendim dr igne vermisti bugun bitti igne bakalim cok yormamaya calisiyorum kendimiTesekkur ederim bugun yok gibi yine olursa gidecem doktora senin nasil gidio hamilelik
Rica ederim. Sahurda multivitamin için.
Ay dikkat et çok Can'ım inşallah herşey güzel olucak . İğnenin adı neydi progestan kullanıyormusunBenim de iste biraz tedirgin gidiyor canim ben hanileligimi lekelenmeyle ogrendim dr igne vermisti bugun bitti igne bakalim cok yormamaya calisiyorum kendimi
Cnm ben adet oldum demistim hatta bugün acile gitmek zorunda kaldim. Adet sancisindan ama 3. Günü tuttu agri serum verip gönderdiler ilk defa böyle bisey olduBat sahipleri bildirim yapmayanlari silicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?