TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Kizlar vajinam cok kasiniyor ve putur putur akintim var enfeksiyon oldu herald yarin doktora gitmeyi dusunuyorum byle olan var mi ne yaptinizda gecti bilgi verebilir misinz

Canım doktor genelde vajinal yoldan bi fitil gibi bi şey veriyor 7 gün kullanıyorsun geçiyor aman ihmal etme

Günaydın topic hatunlari ben de bayramda evdeyim sık sık girerim herhalde can sıkıntısından gerçi topicte de kimse yok. Temmuz ayinda hepimizin göbişi dolar inşallah mutlu haberler alırız. Yüce rabbim tez zamanda hayırlı hamilelikler nasip eyle

ooo hatunlar bayramdı tatildi derken buraları boslamıs yahu. ben bayram 1 ve 2 izinliyim temmuz 21de de hopp Antalya kızlar o yuzden bakmayın bende sona dogru pek buralarda olamam. Benim bat a 6 gun kaldı valla hıc ustune dusmedıgım ve sadece 8. 13. 14. 17. Gun iliski oldugu icinde olursa bana coook supriz olur valla. Hepimizin Allah yardımcısı olsun. AMİN.

Hee anladım canım pko olduğunu nasıl anladın? Ben de var mı ki acaba diye şüpheleniyorum da
Canım aslında benim adetlerim düzenlidir 2yıllık evliyim 1,5yıl yazz ile korundum adetim gecikmedi korunmayı bıraktıktan 3 aysın adetim 10 gün gecikti hamileyim sandım doktora gittim vajinal muayene yaptı pko görünümü var dedi hormon testlerimde bunu doğruluyor testesteron en fazl 50 olması gerekirken benim ki 52 birde önemli belirtisi göbek altında uzun tüylenme olması göğüs uçlarında tüylenme olması ama en belirgin adet gecikmesi ben 10 gün geciktim ama 2 ay 1,5 ay olmayan oluyor bu pko da sen hiç gitmedin mi doktora ne zamandan beri deniyorsunuz?

Kizlar vajinam cok kasiniyor ve putur putur akintim var enfeksiyon oldu herald yarin doktora gitmeyi dusunuyorum byle olan var mi ne yaptinizda gecti bilgi verebilir misinz
Mantar olmuş cnm eczanedende alabilirsin vajinal fitil veriyolar ve krem ikisi bir arada zaten al kullandigin ilk aksamdan sonra rahayltlicaksin cnm

Ben de evdeyim
Inşallah bu ay herkese ugurlu gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…